Yalıköy ve Kıyıköy Gezileri

Arkadaşlar iki hafta önce yakın bir arkadaşımla Kıyıköy'e gittik. Yaklaşık 300 km yol yaptık ve gayet güzel bir geziydi. Karadeniz sahilinde güzel bir yer. Mekanda piknik yapılabiliyor ancak yağışların etkisiyle Yalıköy-Kıyıköy yolu bozuktu. 50 km fazla giderek alternatif yoldan gidilebilirdi tabiki.. Ben yolu çok sevdim, 60-70 km hızla keyifle manzaralar eşliğindeki yolun bitmesini hiç istemedik. Önümüzdeki haftalarda da gitmeyi planlıyoruz. Bu sefer hepbirlikte gidelim derim..

İlk gezimiz (Yalıköy)

Yalıköy sahilde FAFATARA diye bir balıkçı var orada balık yedikten sonra bir baktık içeri biri geldi etraf karanlık içerde 2-3 grup toplam 5-6 kişi var. Dedi ki yahu herkes gitmiş.. Yanımıza geldi gençler üşümüyor musunuz? Dedik böyle böyle ekipmanlarımız var vs aaa birden bir farkettik ki Şener Şen :queen: Gördüğüme çok memnun olduğum biriydi.. İnanılmaz hoş sohbet cana yakın bir üstad..

Bu da ikinci gezimiz
Kısa yoldan gidelim derken bir baktık ki patika yola girmişiz:) Motorların dayanıklılığını test ettiğimiz bu 35 kmlik patika yolda :pale: :pr: sarsıntıdan benim km teli koptu o kadar ama servisteki ustaya göre 14.000 km yapmış motorun da km telinin niyadı dolmak üzereydi .. Artık bundan sonra hangi yoldan gitmemiz gerektiğini biliyoruz.. :cat:

Mangal yaptığımız yer..

Alternatif yollar..

Bu haftasonu yeniden gidip yolu tanıyıp uygun alanların fotoğrafını daha düzgün şekilde çekicez. Katılmak isteyen arkadaşlarla ilerleyen haftalarda mangalımızla bi gidelim istiyorum....

Son düzenleme:
kıyıköy güzeldir ama yazın gitmenizi tavsiye ederim daha bi güzeldir o zamanlar.

teşekkürler güzel gezi olmuş

arkadaşlar anasayfaya bir bakın 3 adet gezi var bu da yaz ın geliyorummm sesini duyduk anlamına geliyor :queen:

güzel kareler teşekkürler.. venox250 rüzgarlı havalarda arka cantı kapalı olduğu için tam bir baş belası lanet bişi. rüzgar yandan vurunca normalin daha fazlası sürücüyü zorluyor şerit değiştiriyorsun yolda.. dikkatli olmanı tavsiye ediyorum ;)

Güzel bir gezi ve Şener Şen gibi bir üstadla tanışmak mükemmel olmuş.:cat:

Paylaşım için teşekkürler.:)

Birader gitmeden haber ver ben esenyurttayım eslık ederım. Selamlar Murat

Sen bunu yazmadan önce son mesajımı yazmış ve yazlığa gitmiştim... :mrgreen:

Bu hafta da gittik ve işte fotoğrafları.......

3. gezimiz 11/04/2009

Mangalı burada yaktık....

:)

Dönüş..

Yol fotoğraflarını olabildiğince çok çekmeye çalıştık çünkü çok keyif aldık..:cherry:

güzel gezi olmuş:cat: venox ve agility(özellikle siyahı) güzel modeller allah kaza bela vermesin.

güzel gezi olmuş:cat: venox ve agility(özellikle siyahı) güzel modeller allah kaza bela vermesin.

Teşekkürler.. Bu aralar geziler sıklaştı başka bir geziyle çakışmayacak bir haftasonu uyan arkadaşlarla toplanıp gideriz..

Bu arada yer Büyükçekmeceden 85 km uzakta git gel 170 km. İstanbul'dan gelen biri için git gel 280 km

ehliyeti alınca bende size katılmak isterim, güzel yerler, sık sık gitmek lazım :)

kesinlikle önumuzdeki haftada gitmemiz gereken bir gezi, ama bu sefer daha kalabalık olmalıyız....:) ayrıca fotolar gitmesekte oraya götürüyor:))

Çok güzel fotoğraflar. Güzel de bir gezi olmuş. Paylaşım için tşk.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar