Yakıt Tasaruflu Motosiklet

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arkadaşlar Bağcılar-Beylikdüzü arasında hergün gitmek üzere. Bi motosiklet almayı düşünüyorum. yakıt konusunda en cimri makina nedir hangisidir?

125lik veyahutta 150 lik bir makine işini rahat rahat görür.. YBR olabilir CBF olabilir ;)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Yakıt tüketimlerinden de bahsetseniz ?

ybr-cbf 100 kmde 2.5 lt yada zorlarsan 3. lt yakar...cup eğer bakımlıysa 2.0lt zorlarsan 2.5 yakar...ama istanbulda cup tarzı motoru hiç önermem bayırlarda 1. viteste çıkarsın ama çok yavaş yürür gibi 2. vitese atarsan motor bayılır...otobanda gidersin 80 le yavaş kalır az basarsın 90 km civarı titreşimden yolda yorulursun..
demem oki bi ybr yada cbf alabilirsin...otobuslere verdiğin parayı kat kat çıkarırsın üstünede gezersin...

Forumdan Uzaklaştırıldı
CBF için 90 nın üzeirne çıkınca yağ yakmaya baslıyor diyorlar ?

YBR mantıklı geliyor yakıt tüketimi düşük olduğu için ? 2. El bi YBR düşünüyorum ama şimdilik ?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:44 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:41 ----------

Bide bu 150 lik Çin chooperları var ?
Junlin 150
Keeway SL150 filan onların yakıt tüketimlerini biliyormusunuz ?

YBR aaaaaaaaal :mrgreen:

CBF nin tipini sevmiyorum sadece ikiside kaliteli motor ayrıca 2. el ybr çok daha rahat bulursun.(şafak 1)

YBR aaaaaaaaal :mrgreen:

CBF nin tipini sevmiyorum sadece ikiside kaliteli motor ayrıca 2. el ybr çok daha rahat bulursun.(şafak 1)

Sen tipini sevmiyosun ama belki o sevebilir :) Cbf 2008 modelden itibaren o sorunu hallettiler biliyorum ama.Cbf al 2nci el torku daha yüksek.

Motosikleti
Sym Sympony ST200i E5 ABS
ah o kafa granajını gövdaye bütünleşik yapmasalardı varya ben dahil bütün herkez cbf ye yönelirdi tabi tercih arkadaşın.

2010larda tork sorunu yok dye duydum :bounce:

geliyor gri ybr yarın ama 1 haftada plaka ruhsat alır,için içini yer sende kahrolursun valla:queen:

geliyor gri ybr yarın ama 1 haftada plaka ruhsat alır,için içini yer sende kahrolursun valla:queen:

alsın abi okadar nazını çekeriz sorun yok ben bu yaz bi motora bineyim şu izmirin trafiğinden kurtulayım yeter plaka ruhsat işleride karıştırdılar yeni motor alcak arkadaşlar beklesin dyorum biraz daha ben beklemicem artık :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar