yakıt sarfıyatı

Ben halime şükredeyim ozaman :)

maximum 20 Lt yakıt ile 400-450 km karma tüketim mesafe katediyorum

3,10 X 20 = 62,00 YTL depo fullenir

62,00 YTL / 400 km = 0,155 ykrş buda eder km de eski hesap 155,000 Lira tabii bu maximum rakam aşağı düşer yukarı çıkmaz

650 cc motosiklet 200 cc kadar yakıyor

Vstrom un gözünü seveyim ben.:cherry:

biri suziki biri kanuni arasında 3 katı gibi fark var hatırladığım kadar bırakalım gözü yandan cekik japonlar az yaksın benim kinin 2. sorunu akü sorunu var calıstırıp ısıtana kadar somuruyor malum eskişehir ayazı eskişehir soğuğu motorlar donuyor

Piyasadaki en ekonomik motor F650gs ama Bakım ve parça fiyatları aradaki farkı kapatıyor

Diğer ekonomik motor Vstrom 650 o f650gs den biraz daha fazla yakıyor bakım ve parça fiyatları da bmw den düşük

Birde xt660 var enjeksiyonlu yakıtı dl650 ile aynı ve servis ve parça fiyatları hepsinden uygun ayrıca grenajı falanda yok.

( bu motorları epey araştırmıştım ordan baya bilgi edindim )

Son kararım xt660 olmuştu ama sıfırla ikinci el rakamları birbirine cok yakın olunca sıfır parasını denkleştirne kadar bekleyeceğiz artık

yaww subab ayarı yaptırdım yaptırmaz olaydım yakıtı artırdı . 125 bın yakan motor 135-140 bın yaktı gece zaten goturup servıse atacam yapın bunu dıye hayırlı olsun benzin 3.17 olmus

selam arkadaşlar sizin motorların yakıtında hiç bi sorun yok sorun sadece benzin fiyatlarının durmadan artmasında ben ce eminim he pompacıdada bi problem olabilir tabi arkadaşımın değişiyle :mrgreen:

selam arkadaşlar sizin motorların yakıtında hiç bi sorun yok sorun sadece benzin fiyatlarının durmadan artmasında ben ce eminim he pompacıdada bi problem olabilir tabi arkadaşımın değişiyle :mrgreen:

valla alırken bakıyorum hep eğer bır dumen sezersem onu sokarım blogun içine ama arkadasım subab ayarı yaptırdım 5 ytlık benzınle 32 km gıttı kanser olacam sınırden eskıden daha cok gıdıyordu
200 cc lık 160 kg cruıser + 80 kg ben

Piyasadaki en ekonomik motor F650gs ama Bakım ve parça fiyatları aradaki farkı kapatıyor

Diğer ekonomik motor Vstrom 650 o f650gs den biraz daha fazla yakıyor bakım ve parça fiyatları da bmw den düşük

Birde xt660 var enjeksiyonlu yakıtı dl650 ile aynı ve servis ve parça fiyatları hepsinden uygun ayrıca grenajı falanda yok.

( bu motorları epey araştırmıştım ordan baya bilgi edindim )

Son kararım xt660 olmuştu ama sıfırla ikinci el rakamları birbirine cok yakın olunca sıfır parasını denkleştirne kadar bekleyeceğiz artık

F 650GS ve XT660 ikiside Vstrom dan farklıdır tek silindirlidir,birde bu şekilde değerlendirseydiniz daha iyi olurdu,ama Yüce mevlam herkeze istediği aslanı nasip eder inşallah

bilemem artık motorunun hava ve rolent ayarı iyimi bide subap ayarı yaptırırkenservise çok yakıyo dedeysen adamlar hava ayarını açmış olabilir yani bidaha para kazanmak için hava ayarı çok açıksa çok yakar onlara dikkat et

modifiye etcen öleyse eray :) ya arka dişliyi küçütcen ya da ön dişliyi. bu seferde geç hızlanır hatta öle an gelirki bu kez de gaz yemiyo dersin. yani yığılma yapar :) send evam et böle iyi bence de. sübap ayarı havayla benzinin karışım oranını ayarlar. havayı 1/10 tur çevirsen bile anınd fark edersin yakıt düşmesini. snuçta hava fazla giriyor ve pistona vuran basınç artıyor. ben böle düşünüyorum...

modifiye etcen öleyse eray :) ya arka dişliyi küçütcen ya da ön dişliyi. bu seferde geç hızlanır hatta öle an gelirki bu kez de gaz yemiyo dersin. yani yığılma yapar :) send evam et böle iyi bence de. sübap ayarı havayla benzinin karışım oranını ayarlar. havayı 1/10 tur çevirsen bile anınd fark edersin yakıt düşmesini. snuçta hava fazla giriyor ve pistona vuran basınç artıyor. ben böle düşünüyorum...

sübap mı o işi karburator yapmazmı abı subablarda benım bıldıgım kadarıyla gelenı atar ıcerı

arkadaslar denemeyı yaptım bugun yine hemde cok devırlı kullandım 6 ytlık benzım ıle 48 km gıttım 125 bın e gelıyor ama cekıs o bıcım saygılar ve benzınede guzel bır zam gelmıs onuda sayarsak, duzeldı demektır
saygılar

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar