- Konu Yazar
arkadaslar kanuni caracaş 200 motorum var 5 ytlık bnzın ıle 40 km yı gecemıyorum subab ayarı yaptırdım yag falan degıstı ama bunu nasıl dusururum
arkadaslar kanuni caracaş 200 motorum var 5 ytlık bnzın ıle 40 km yı gecemıyorum subab ayarı yaptırdım yag falan degıstı ama bunu nasıl dusururum
LUBİMAYA54 nickli arkadaşa sorarsan daha iyi olur.Aynı motosikletten kullanıyor....
yav nasıl normal diyorsunuz 5 lt benzine 40 km lik mesafeye bendeki jinlun 1 lt ile 25 km gidiyorum,oda şehir içinde nasıl normal ya 200 cc lik motorda 40 km mesafe arkadaşı yanlış yönlendirmeyin,arkadaşım motorun kaç km de servise gittinmi hiç böyle yakıyorsa sorun var demektir.
yav nasıl normal diyorsunuz 5 lt benzine 40 km lik mesafeye bendeki jinlun 1 lt ile 25 km gidiyorum,oda şehir içinde nasıl normal ya 200 cc lik motorda 40 km mesafe arkadaşı yanlış yönlendirmeyin,arkadaşım motorun kaç km de servise gittinmi hiç böyle yakıyorsa sorun var demektir.
Pardon arkadaşlar özür diliyorum,5 i görünce hemen lt ye odaklandım.Ozaman doğrusunuz yakış normal tekrar özürrrrrrrrrrrrrr:
Bırakın o hesabı da şu hesaba bi bakın
Piyasadaki herhangibir dizel binek aracın yakıt tüketimi 5lt/100 km oda eşittir km de 0.0125 ykrr:
r: yaaaaaaaa
Bırakın o hesabı da şu hesaba bi bakın
Piyasadaki herhangibir dizel binek aracın yakıt tüketimi 5lt/100 km oda eşittir km de 0.0125 ykrr:
r: yaaaaaaaa
yanlış hesap 3 ytl * 5lt =15 ytl eski dilden 15.000.000 buda km ye 150 ykr (bın ) demektır
Hocam zaten mazot 2.63 :mrgreen: 3 YTL değil yani 5x2.63=13.15 YTL düz hesap 13 YTL 13/100 yaparsak kmde 13 YKR yapar yani 0.13 YTL ama bence siz boşverin dizel aracı bakın kendi motorunuza sonuçta bir dizel araç en az 11-12 bin YTL(albealar ve accentler) motosikletler 2-3 bin YTL bırakında biraz daha çok yaksın. Kazasız ürüşler
benim scooter 220 km gidiyor 11lt ile 1lt ile 20 km yol alıyorum şehir içinde 0.155 yakıyor ve aldığımdan beride hiç aşağıya düştüğünü görmedim siz 200cc motoru 0.0125 yaktığını hesap ediyorsunuz benimkisi neolcek hadi karbüratörü hava filtresi pislenmiştir diyecemde motoru sıfır çıkardığımdan beri böyle yakıyor bende motorun gidişinde bir problem olmadığı için ellettirmek istemedim