bu normal bir şey değilki .. anormal bir şey.. ben doluya falan yakalandım sürerken ama böyle bir şeyden nasıl çıkardım bilmiyorum çoğu motor çıkamaz özellikle hava kanalına su girerse motorda su alır çok tehlikeli olur motor kitlemeye kadar gider.
Akşam annemi almaya gittim. Hiç bir problem olmadı aslında![]()
Sorun kendini hemen göstermez,kornanin bile sesi değişmiş.r:
Yinede elden geçir,normal yagmur olsa neysede resmen gölet olmuş.
İyide videoyu çeken motorcu aşırı hızlı , bende yaşadım bunları ve daha fazlasını hızımı 10 kmye kadar düşürdüğümü ve hatta üstgeçitin altında beklediğimi bilirim ve gördüğüm sağnak yağış ben şubat karında lapa lapa karda scooterla 4lüleri yakarak , gerekirse yürür hızla kadıköy gebze hatasız gidip geldiğimi bilirim kaç kere..
hayır, kimse de demiyor ki orada şelalenin içinde yerde öyle sereserpe yatan motor nedir?
nedir abi, acil açıklama bekliyorum.
Bir hanım efendi yatırmış. Sonra bir araca rica edip binmiş. Bende bir ilerki üst geçitte bekleyenlerin yalancısıyım. Şaka maka doğal afet gibi.
o dakikadan itibaren motora tövbe ettiyse demek ki.![]()
Önde giden araçlar bir dalga yaratıyor 10 ile giderken çok dengeli olmuyor maalesef. Çok yavaş gidilirse böyle bir ortamda düşersiniz. Üst geçitlerin altında belki 100 motosikletli gördüm. Videosunu eklerim.
Böyle havalarda sürmeyi seviyorum. Denemek lazım.
https://i.hizliresim.com/yqa97N.jpg
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:04 ----------
Bir hanım efendi yatırmış. Sonra bir araca rica edip binmiş. Bende bir ilerki üst geçitte bekleyenlerin yalancısıyım. Şaka maka doğal afet gibi.
kadınları anlamak zor. hiçbir erkek hayati bir mevzu olmadıkça motorunu öyle derenin içinde bırakıp gitmez.
Yurttan yağış haberleri hızını kesmeden devam ediyor.