Yağmurluk sorunu

Motosikleti
Honda CBF 250
Bu mumlama yada su itici sprey uygulamasını deneyeceğim, haftasonu benim montumun dış göğüs cebi su aldı.. Fermuardan mı girdi etrafındaki dikişlerden mi anlamadım. içime geçmedi ıslanmadım, ama dış göğüs ceplerim su aldığı için kullanamıyorum. ben bu sprey yada mum işe yarar.

ben de işmonttan aldım pvc olanlardan.. aynı gunun aksamı bir paketcı arkadaşa hediye ettim.. pvc olanlar eyvallah su geçirmiyorlar ancak

1- çok ağırlar.. katlansa bile çok yer tutuyorlar
2- iç kısmı kaydırmadığı için giymesi çıkarması işkenceye dönüşüyor
3- bence en buyuk problemi de bu.. pantolonu şalvar gibi olduğu için ağ kısmı çok aşağıda oluyor ve skuter değil de motosiklete biniyorsanız.. bindiğiniz anda ağ kısmı yukarı çekiliyor ve yağmurluk paçaları baldıra kadar yukarı çekiliyor otomatikman.. bi su birikintisinden geçtiğin anda ise ayakkabılar su içinde yüzüyor..
4- görüntü gerçekten çok kötü..
5- hiç hava almadığı için isterse içine 1 damla su geçirmesin kendi terinizden ıp ıslak oluyorsunuz.. yine su geçirmişten bi farkı kalmıyor..

peki ben ne yaptım işmonttan aldıgımı hediye ettim ve ardından hasanpaşaya gittim.. prosevin yağmurluğunu aldım.. paça kısmı hem lastikli hem fermuarlı olduğundan, ayakkabınızı çıkarmadan giyebiliyorsunuz.. ayrıca iç astarı olduğundan ayakkabınız yagmurluga da zarar veremiyor.. ek olarak hafif ve az yer kaplıyor.. yenı almış oldugum için dayanıklılığı hakkında bir fikir belirtemiiyorum.. ancak 100 tl ye işmonttan pvc yagmurluk alacağıma(o hatayı bir defa yapmış bulundum) motorcular için yapılmış motorcu yagmurluguna 300 tl vermeyi tercih ederim.. ki ettim(elbetteki bütçem dahilinde bin tl ve üstüne de yağmurluklar var)... ek olarak arkasında hava çıkış delikleri olduğundan terinizi de o kısımdan atıyor içinde terlememiş oluyorsunuz..

Son düzenleme:
Bu durumu bende çok yaşadım.. iyi markalara paraları yığdım ama o zamanlar 40 tl ye aldığım bir yağmurlukla 2 yıl yağmur çamur kullandım gram su geçirmedi. aldığım ürünü aşağı ekledim.

Not: şuan 40 tl değil :)
https://www.ismont.com.tr/klasik-yagmurluk-lacivert-3xl

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar