Yağmurlu Hava da Kaskın Ön Camı

Haaaaaaaaaaaa o mesele :cherry: Tamam be ne kızıyosun :p
Bu arada, adminim, skullum msn açmayan mod larınıza ne tür cezalar uyguluyosunuzzz :queen: :queen: Ben şikayetçiyim :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hoşbuldum uzun süredir yoktum bu mesajla dönüyorum:)
paraya kıyıp suomy nin spec 1r kaskını alcaksın ne su ne ses ne buğu hic bişi yok ;)
ben çok memnununm

arkadaşlar ben de çin malı 20 ytl lik kasak var ön hava delikleri acık hiç buğu olmuyor yağışlarda az oluyor onuda camı az acıp kapatınca hemen geciyor

buğuyu yok etmek içinde bi kademe çıt yukarı kaldır buğu gitti ,sonra kapat 5 dakika daha gider işte:cat:
aylardan kasım yer antalya ısı +15-20 yağmur sefası eşliğinde motor oh ne güzel ,biz neyapalım motor girdi otoparka yazı bekliyo yakında kar var:salut:

Kask için en uygun:patates veya Elma
İkiye bölün ve kesik kısmını vizörün yüzeyinde gezdirin, su damlaları hiç kalmayacaktır.Ama bu işlem yaparken vizörün kuru olmasına dikkat edin.
içeri sürerseniz buğu yapmaz.

Tam bende bunu söyliycektim.Arabam için tavsiye etmişti arkadaşım patatesi ikiye bölüp cama sürmeyi ama kaskta denemedim.:cat:

vizör açık gitmek
veya vizöre buğu önleyici cam takmak
bide koruyucu spreyler var

''Yağmurlu Hava da Kaskın Ön Camı''

Kaskın arka camı da mı var :queen:

git bi tane revit eldiven al ben dün aldım elimin tek hareketiyle tertemiz mis gibi oluyo cam :p

git bi tane revit eldiven al ben dün aldım elimin tek hareketiyle tertemiz mis gibi oluyo cam :p

bendede revit eldiven var gerçekten çok iyi siliyor camı iç kısmı süet gibi bişey.ama benimki yazlık acilen kışlık almam lazım.
başka bi konu ise bende sadece su değil çamurda oluyor arabaların lastiğinden fırlayan çamur direk vizörde:cherry: artık durunca bi bezle siliyorum

bendede revit eldiven var gerçekten çok iyi siliyor camı iç kısmı süet gibi bişey.ama benimki yazlık acilen kışlık almam lazım.
başka bi konu ise bende sadece su değil çamurda oluyor arabaların lastiğinden fırlayan çamur direk vizörde:cherry: artık durunca bi bezle siliyorum

Yaa geçen bende kaskıma kadar çamura battım..

Ömünü göremiyorum diye eldivenle siliyim dedim desenden desene girdi vizör.

Meğer yağmur suyunu deil çamuru silmeye çalışmışım her tarafa bulaştırdım :cherry:

Arkadaşlar Antalya'da güneş açmış bulunmaktadır.. Sorun şimdilik yok olmuştur. :p Pazar günü eldivenin çaresine bakılacaktır. :cherry: Herkese şişi.. :mrgreen:

Dip Not ; Şişi ne demek bilin bakalım :p

pınarla çetleşe çetleşe sende onun gibi oldun vah yazıık:cherry:
yakında sen racıng cide olursun:)

Pınar'la sadece üç beş gündür diyalog içersindeyim.. Artı şişi arkadaşımın çok kullandığı bi kelimedir. Teşekkür ederim demek..

Kendine heyecan arıyorsan nick falan değiştir :)

senin soruna cevap veren samimiyetsizde(ben) suç zaten eyvallah:)

Son düzenleme:
bende de uvex var cok bılınmeyen bı marka ama ıncelersenız dunyanın en hafıf ve 400 euro uzerı en saglam kaskıymıs ole okumustum lınkı gonderırım bulursam...vizör altındakı havalandırma acaıp calısıo gıderken en ufak bir buglanma yasmadım ama dururken yasıorum sordum bazı arklarıma onlarda araı var agv var bunu herkes yasıomus ole dedıler su olayına gelice eldıvenler cozüm oluo bence bı problem yok...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar