Yağmurlu Hava da Kaskın Ön Camı

bugun bende yagmurda kullandım otobanda guzelde otoban cıkısında santıye kamyonları yuzundenmı dır nedır kaskın camı resmen camur ıcındeydı levent te trafıge gırınce yagmurla mıs gıbı temızlendı gıttı :)
bıldıgınız sıvı araba cılasını vizorun dıs kısmına hafıfce uygulayın
ince bir film tabakası suyunda akıp gitmesıne yardımcı olur :)

''Yağmurlu Hava da Kaskın Ön Camı''

Kaskın arka camı da mı var :queen:

abi geç kaldın ya ben yaptım o espiriyi:p

tubiş sen git sanayiye ön cama silecek taktır arka cama rezistans taktır yağmur problemide buğu probleminden ortan kalkmış olur:p

hişşşşşşşş tubiş kızmıyosun dimi:queen:

Offffffffffffffff hasta hasta çekilmiyosun Can :mrgreen: İyileşince bunların hesabı tek tek sorulacak bilesin :queen:

kaporta boya cilası kullan ben kullandım gayet memnun kaldım guneslı havalarda kotu ama yagmurda cok işe yarıyor
durdugun yerdede kurulayıp parlat devammm

nolan kaskların içten takılan buğu camları var. (şeffaf bir plastik parçası gibi) eğer bu camları kendi kaskınıza takarsanız çok iyi çözüm alırsınız. ben kullanıyorum gayet memnunum.

bende nolan var, burun havalandırmasını açınca kaska çarpan rüzgar sifon etkisi yapıp verdiğim nefesi dışarı çektiğinden kaskın camı buğulanmıyor.
arkadaşların dediği gibi koruyucu cila atınca su da tutmuyor. hızlı iken rahat bir sürüş oluyor.

millet yağmurda sürmeyin falan diyo ama ne bilim sanki yağmurda sürmek daha eğlenceli geliyo bana :D hele arka tekeri kilitleyip kayarak durmak felan :p.

benim yağmurdaki problemim hava soğuksa ellerim çok uyuşuyor. ona da termal eldiven şeysinden buldum o çözüm sağladı. tavsiye ederim.

millet yağmurda sürmeyin falan diyo ama ne bilim sanki yağmurda sürmek daha eğlenceli geliyo bana

Ay evet yaaaa, hele su dolu bi yerden geçerken bayılıyorummmmmm :queen::queen::queen:
Benim de ellerim çok üşüyo :pale: Ayaklarım da, olsun napalım. :pale:

termal çorap al bikaç çift. pantolonun örttüğü kadar yüksek bot da lazım. yada motosiklet botu yada ayakkabısı. eldiven için de termal bişiydi onun adı da
benim arkadaş getirdi bana. ondan edinirsen -20 dereceye kadar yolu var :)

Poooffffffff daha bot ve pantolon almam lazım :pr: :pr: Para para para :pr: Korumaların tam olduktan sonra ben motor üzerinde üşüyenlere inanmıyorum, tamsa üşümüyosun, asla soğuk almıyo...

Poooffffffff daha bot ve pantolon almam lazım :pr: :pr: Para para para :pr: Korumaların tam olduktan sonra ben motor üzerinde üşüyenlere inanmıyorum, tamsa üşümüyosun, asla soğuk almıyo...

+2:cat: tam donanımla kutuplara git 10 gün yaşarsın valla donmadan :D

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
senin kaskta ön cam arka cam yan cam kelebek cam filan var heralde tubiş:p

kaskın camı yoktur vizörü vardır:cherry:

abi imzzana hastaydım simdi sanada hasta oldumm :bounce:

sessiz sakinden alıntı :cherry:

millet yağmurda sürmeyin falan diyo ama ne bilim sanki yağmurda sürmek daha eğlenceli geliyo bana

Ay evet yaaaa, hele su dolu bi yerden geçerken bayılıyorummmmmm :queen::queen::queen:
Benim de ellerim çok üşüyo :pale: Ayaklarım da, olsun napalım. :pale:

siz hic yagmurda dusmedinis galibaaaaaaa :queen::queen: nefret ediyorum yagmurdann 40 ta gitmeye mahkum kalıyorum :pr::pr::queen::bounce::rendeer:

Son düzenleme:
abi imzzana hastaydım simdi sanada hasta oldumm :bounce:

sessiz sakinden alıntı :cherry:

siz hic yagmurda dusmedinis galibaaaaaaa :queen::queen: nefret ediyorum yagmurdann 40 ta gitmeye mahkum kalıyorum :pr::pr::queen::bounce::rendeer:

yok daha düşmedik :) yalnız yağmurda 40'la da gitmedim. 80'le giderken arka tekeri kilitleyip motoru gezdire gezdire durana kadar fren kalkış kaydırma çalışınca çok dert olmuyo yağmurda sürmek. yeterki yapabileceğiniz birşeylerin olduğu sürat sınırında gidin :)

arka camıdamı çıkmış bu meretin :queen:

dikiz aynalıları da var da Türkiye'ye getirmiyolar :) töbe töbe :D

Ben bir sistem buldum ancak söylemem.Çok güzel bir sisitem piyasada olsa çok tutar eminim.Fiyatıda uygun olurdu 20 ytl filan

asm

benim yağmurdaki problemim hava soğuksa ellerim çok uyuşuyor. ona da termal eldiven şeysinden buldum o çözüm sağladı. tavsiye ederim.

Eldivende yağmurda sürekli suya maruz kalınca ağırlaşıyor ve havanın soğukluğunu ele iletiyor. (dün ellerim bu sebepten ötürü dondu da)

sanırım deri değil eldivenin. en kısa zamanda deri ve koruma tamponları olan bi sürüş eldivenine terfi etmeni umud ediyorum :)

bence bmc

onr.sual zahmetli bence, zaten yağmurda sürmek meşakatli, bir de elimle sürekli cam temizleyemem :silent:

thedentist zaten 40 ı geçmiyorum, şehir içi, sürekli kırmızı ışıkta duruyorum, o sıralarda camı açıp, buğunun geçmesini sağlıyorum. Sürüş halinde camı açmayı denedim, hem soğuk oluyor, hem de damlalar yüzümü acıtıyor.

togepi bi fikrim yok diyorsun sonra saçma sapan konuşuyorsun.

eradnan çok sağol yaaa, valla aradığım böyle bişey sanırım. Hem daha zahmetsiz :) Sen aldın mı ? Aldıysan nerden aldın ?

pyro diz örtüsünü hiç düşünmemiştim. Ama zaten montum su geçirmiyor, eldivende öyle. Pantolonum yok onu da bu hafta sonu alacağım inşallah.. Yani tek sorun bence kask, onu da hallettik mi tamamdır :)

5x kapa çeneni, gelmeyeyim oraya :p

Olcay naptın sen yaaa. Eee o zaman en mantıklısı eldiven oluyor. Yeni eldiven mi alacağım, daha alalı bir yıl olmadı :( O kumaş neyse alıp ben diksem parmağıma, olmaz mı ?

BENCE EN İYİSİ YAGMURDA CIKMA BENIM GIBI AILENIN SOZUNU DINLE 2 TEKER BU FİBROGLASS DENILEN MADDE YOLDA TUTUŞUNU AZALTIYOR BUDA 4 TEKERDEN AZ ARACLARDA GORULUYOR.BENCE EN İYİ HAVA GUNESLI OLAN

ewt aynı sorun bendede var kaskın camı kapanınca sudan göremiyorsun açıncada suratın ıslanıyo ve soğuktan donuyon ikiside kötü 2 yöntem ya eldivene takılan mini silecek yada özel maddeler var su tutmuyo kayganlaştırıyo ondan almak...

Bazı eldivenlerin başparmaklarında yağmur suyunu silebilmek için eklenti var. O eldivenlerden temin edebilirsin. Yandan ıslatmalara karşı da muşamba pantolonlar var, onlardan deneyebilirsin :D.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar