- Konu Yazar
Benim motorda çin malı,lastiklerini değiştirmedim onlarda çin malı şu an...19.000 km yol yaptım bu lastiklerle,yağmurlu,buzlu yollarda çok kullandım ama aşırı dikkat istiyor.Zamanında lastikleri değiştircektim,hala da düşünüyorum ama motoru değiştirmek istediğimden daha fazla para harcamak istemiyorum bu motora.Biraz araştırma yaptım ve metzeller motosiklet lastiğinde tavsiye edilir bir marka,michelin de fena değil,prelli de alınabilir.Ama burda birazda bulunabilirlik ön plana çıkıyor,her marka ve motoruna uyan ebatta lastiğini Türkiye de bulmak kolay değil.Bursa da biraz daha zordur hatta...Kaliteli markalar belli zaten,fiyat araştırması yap ve değerlendirmeni yapıp seç birini,önceliğin metzeller olsun,baya öveni var:cat:
Bu arada ablan bakımından da Allah kolaylık versinAynısından bende de var bir tane(abla yani
) ama o bana pek laf edemez,aramız iyi ama bana karışamaz hiç bir zaman,dırdır yapamaz vs. anlarsın işte:wiinkk:
Yapma forrap yemezler.Tamam bizimkide bir şey diyemez bakma geyik yapıyoruzda.dırdırları yetiyor be.
akıllı olup ta dünya kahrımı çekem :queen:
:queen: :queen: :queen: :cat:
Bu arada ben hala yaşıyormuyum:silent:
Son düzenleme: