Yağmurlu bir havada nasıl uçulur.İlk kazamı yaptım.

Benim motorda çin malı,lastiklerini değiştirmedim onlarda çin malı şu an...19.000 km yol yaptım bu lastiklerle,yağmurlu,buzlu yollarda çok kullandım ama aşırı dikkat istiyor.Zamanında lastikleri değiştircektim,hala da düşünüyorum ama motoru değiştirmek istediğimden daha fazla para harcamak istemiyorum bu motora.Biraz araştırma yaptım ve metzeller motosiklet lastiğinde tavsiye edilir bir marka,michelin de fena değil,prelli de alınabilir.Ama burda birazda bulunabilirlik ön plana çıkıyor,her marka ve motoruna uyan ebatta lastiğini Türkiye de bulmak kolay değil.Bursa da biraz daha zordur hatta...Kaliteli markalar belli zaten,fiyat araştırması yap ve değerlendirmeni yapıp seç birini,önceliğin metzeller olsun,baya öveni var:cat:

Bu arada ablan bakımından da Allah kolaylık versin:p Aynısından bende de var bir tane(abla yani:)) ama o bana pek laf edemez,aramız iyi ama bana karışamaz hiç bir zaman,dırdır yapamaz vs. anlarsın işte:wiinkk:

Yapma forrap yemezler.Tamam bizimkide bir şey diyemez bakma geyik yapıyoruzda.dırdırları yetiyor be.:p bıdıbıdıbıdı.:queen:

akıllı olup ta dünya kahrımı çekem :queen:

:queen: :queen: :queen: :cat:

Bu arada ben hala yaşıyormuyum:silent:

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Yapma forrap yemezler.Tamam bizimkide bir şey diyemez bakma geyik yapıyoruzda.dırdırları yetiyor be.:p bıdıbıdıbıdı.:queen:

:queen: :queen: :queen: :cat:

Bu arada ben hala yaşıyormuyum:silent:

he he ne yaşaması zebaniyim ben forrap ta :queen:
cehenneme hoşgeldin o kadar dua ettiler de beddua edenler daha çoktu cenazen de:queen: kasap manav ev sahibi :queen:

aman Allah göstermesin :rendeer:

geçmiş olsun kardeş çinlilerin lastiklerine aman dikkat ayrıca dizayn itibari ilede savurup atmak düşmek için yer arıyo altımızdaki motosikletler

çn çonlarımızla yağmurlu havada max. 70km. benim sınırım ama tecrübe etmek isteyen arkadaşlar hızlı gidebilir
icon_wink.gif

geçmiş olsun kardeş çinlilerin lastiklerine aman dikkat ayrıca dizayn itibari ilede savurup atmak düşmek için yer arıyo altımızdaki motosikletler

çn çonlarımızla yağmurlu havada max. 70km. benim sınırım ama tecrübe etmek isteyen arkadaşlar hızlı gidebilir
icon_wink.gif

adamlar zamanın da kurutamadı bizi böyle bitircekler işimizi :queen:

icon_wink.gif

Valla ben gittim işte iyi bir tecrübe oldu.:queen:

adamlar zamanın da kurutamadı bizi böyle bitircekler işimizi :queen:

İyi bir tespit :cat: Musti.:queen:

Son düzenleme:
geçmiş olsun. Allah beterinden saklasın aci,l şifa versin.:rendeer:
Amin.

Çok geçmiş olsun genç arkadaşım. İnşallah ilk kazak son kazan da olmuştur. Ucuz atlatmışsın.
mavimerdiven;Bence yağışlı bir hava, kaygan bir zemin için için 80-90 km sürat çok fazla. Ben 50-60 arası bir süratle düştüm üstelik rampa çıkarken dünyam karardı. demiş. Çok doğru..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Çok geçmiş olsun sürücülerin angutu olduğu kadar yayalarında angutu var ne yapalım..Onlarda bizlere denk geliyorlar...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar