Yağmurlu Bir Hava ve Benim Küçük Tekerim

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Yağmurdan diil arabaların attığı sulardan kork...Yağmurda motora neden binilmesin...Şekerden yapılmamışsa motorun sakıncası yok...

Üstelik antalya daa olucan ve motora binemiycen..Yok böyle bişey yaaa...

Yağmurlu havalarda ön frene dikkat etmek lazım ki arkda fireni bile dikkatli sıkmak lazım bu yüzden fazla hızlı gitmemek laızm.Geçen gün ewe dönüşte yağmura denk geldim sağ şeritte gidiyordum arkdamda doğan'ın teki korna sölektür yaparak yool istiyor sabırlı bir şelikde adamın sollamasını bekledim :Geri zekalıya bakarmasınız sol şeride geçip yol verecektim bide yolların ıslıklıgından seridimi degiştirmeye korkuyordum
Biede bilenler bilir ybr'nin lastiklerinin kayganlıgını :mrgreen:

Arkadaslar ben saganak yagmur altinda son gaz 60 km yol gittim ...Arkadaslar insan motorunu ezberliyor artik nerde nasil kaycagini anliyorsun yagmurda yapmadigim harektte kalamadi ....biraz dikkat biraz cesaret oldumu tamamdir..
Dishy bu arada yas kac baba senin :D

Yağmurdan diil arabaların attığı sulardan kork...Yağmurda motora neden binilmesin...Şekerden yapılmamışsa motorun sakıncası yok...

Üstelik antalya daa olucan ve motora binemiycen..Yok böyle bişey yaaa...

Abi ben çıkıyordum da babam yakaladı :mrgreen: :mrgreen:

Dishy bu arada yas kac baba senin :D

Babamın mı benim mi :silent: babamın 48 :) benim 20 :) ( nisanda 20 :p )

sENİN TABİKİ dishy ...ALLAHTAN BİZE KARİSAN YOKH: :queen: :queen: :queen:

valla benim tekerde küçük ama ben karda bile sürdüm karadenizden sağ salim geldim geçen hafta izmire 2 gün önce yola çıktım şimdide istanbuldayım pazar günü izmire gitçem ayın 22 sindede antalyada olmam gerekiyor işiçin yani şunu anlatmask istedim göze alırsan heryere gidebilirsin.sadece hızını düşürmemiz yetiyor.

Ümmet abi o kadar yolu o scooterla nasil gittin yaw cekilmez o kadar yol yaw buyuk motor olsa hadi neysede .....:cyclopsan :cyclopsan :cyclopsan

Son düzenleme:
Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Büyük teker yada küçük teker olmasının yol tutuşunda çok fazla rolü yoktur, yol tutuşundaki en önemli etken lastiğin hamuru yani kalitesidir. Scooter lastiğinin küçük olmasının en büyük dezavantajı bozuk yolda konforlu olmayışıdır.

Yol tutuşuyla ilgili fikir verecek bir resim hazırladım, umarım ne demek istediğimi anlatabilmişimdir.

Yolun durumuna göre motosikletinizin güvenle gideceği hızı tespit edin. Yağmur yağıyorsa biraz yavaş gidersiniz, dönüşlerde virajlarda yavaş dönersiniz, ani hareketlerden kaçınırsınız olur biter.:)

En ilerisi bu olabilir değil mi Barış Abicim..:)
Olcay eşine selam :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar