- Konu Yazar
Sabah mışıl mışıl uyurken bi uyadım kiiiiiiiiii yağmur yağıyor
ale:
Tam kapıdan çıkarken montumu alıyordum babam " Aklından bile geçirme " dedi :salut: Scooterlar yağmurda kullanılmaz mı arkadaşlar..Küçük teker olması benim için tehlikeli midir?
ale: Yolda gelirken (komşu getirdi
binmedim yine otobüse :mrgreen: ) yolda bir sürü beat, bws, arn vs gördüm
ale:
Peki bişey daha sorsam tekerimi değiştirebilir miyim ? Gülmeyin ben ciddi soruyorum, her yağmurlu hava da evde mi kalacak benim kızım
ale: İşe geldim güneş açtı, Antalya nın havası işte
r: En aciliyetinden motoru büyütmek lazım, babama " İşte küçük motor olunca böyle oluyor " filan dedim :mrgreen: :cherry:
Mesajı almıştır umarım, yoksa bir yıl daha scooter kullanacağım sanırım
ale:
İçinizde büyük motor kullanıp yağmur da binmeyen var mı :silent: İnşallah vardır, biraz rahatlasam :silent:
Teker konusunda ciddiyim yorumlar bekliyorum :cat: :cat: Uygun teker bulabilir miyim? :wiinkk: :wiinkk:
Tam kapıdan çıkarken montumu alıyordum babam " Aklından bile geçirme " dedi :salut: Scooterlar yağmurda kullanılmaz mı arkadaşlar..Küçük teker olması benim için tehlikeli midir?
Peki bişey daha sorsam tekerimi değiştirebilir miyim ? Gülmeyin ben ciddi soruyorum, her yağmurlu hava da evde mi kalacak benim kızım
Mesajı almıştır umarım, yoksa bir yıl daha scooter kullanacağım sanırım
İçinizde büyük motor kullanıp yağmur da binmeyen var mı :silent: İnşallah vardır, biraz rahatlasam :silent:
Teker konusunda ciddiyim yorumlar bekliyorum :cat: :cat: Uygun teker bulabilir miyim? :wiinkk: :wiinkk: