- Konu Yazar
kategorize etmek ne işe yarar ki?
ben zorda kalmadıkça yağmurda motor kullanmam,
hele karda ve kışın ayazında hiç kullanmam
Ama düzgün havalarda yoldışı rotalarda bir motorla gidilebilecek neresi varsa giderim ve Yoldışı rotalarda günlük 550-600 km yapmışlığım çok olmuştur.
elime anahtarı aldığım zaman söküp takmaktan da çekinmem.
Bıraktım başkaları büyük motorcu olsun,bana" motorcu bile değil deseler" gam yemem.
Ainesi iştir kişinin lafa bakılmaz.
Sevgili kardeşim,ben kimseyi katagorize etmek için konu açmadım.Benim konuyu açıştaki amacım yamurda motosiklet kullanımı ile ilgili bilgi ve anılarımızı paylaşmaktı.Ama malesefki her konuda olduğu gibi işin suyu çıktı.Zaten ne zaman ciddi bir konu açılsa insanlar bu konu hakkında yazacaklarına işin kolayına kaçıp sulandırıyorlar.Dikkat edersen birisi scoter alacak olsa onlarca mesaj yazılıp şunu al bunu al gibi bir yığın geyik yapılıyor.Ama ciddi bir konu açıldığında herkes tırtlıyor.Zira bir çok kullanıcının bu konularda bigisi ve deneyimi yok.Birşeyler yazmış olmak için hemen konunun tersine yorumlar yapılıyor.Ben konun başında bilgi ve anılarımızı paylaşalım derken gerçekten yağmurda motosiklet kullananların cevaplarını beklemiştim.Ama daha çok yağmurda motor kullanmayanlar konun üzerine atladı ne yazıkki.