Yağmur Kaydırıcı (Aktüel Ürün)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Merhabalar,

Bugün A101'e gelecek olan 3'lü bir set var. Plenty marka.:silent:

Yağmur Kaydırıcı-Buğu Önleyici-Buz Çözücü

Ben yağmur kaydırıcıyı kask vizöründe kullanmak için alacağım. Sizde almak isterseniz diye paylaşmak istedim.

Daha önce bu tarz bir ürün alıp deneyen oldu mu?

Buz çözücü gerçekten işe yarıyor(youtube). Araç sahipleri düşünebilir. Ama diğerleri hakkında bilgim yok.

e3c825f1-418b-40e0-9bc9-a37a4d7bc5b0.jpg

Motosikleti
D400
buğu önleyici kalmıs olursa alayım bari, sinirimi bozuyor sürekli sürekli

Forumdan Uzaklaştırıldı
Yağmur kaydırıcı sprey vizöre zarar verir mi ?

Buz çözücüyü babam için alabilirim. Sabahları okula giderken kışın buzdan gecikiyor bazen.

Şu an bir motosikletim veya kaskım yok ancak aktif olarak gözlük kıllanıyorum. Ve dışarıya çıkınca maskeden dolayı bayağı buğu yapıyor. Acaba buğu önleyiciyi alsam gözlüğe herhangi bir sorun olur mu?

Motosikleti
Yok
Ben de dijital lastik basinc olcer alayim da deneyeyim bari, dandiktir muhtemelen ama olsun 25TL, haftalik puro param :D

Bu arada, benim gibi maxi scooter kullanan arkadaslara da, otomobil boyunlugunu almalarini tavsiye ederim, 2 adet 20TL. Boyunlugu seleye geciriyorum tam bel/kuyruk sokumu olan kisma daha fazla destek olsun diye kullaniyorum. Takili halde fotografi bulursam upload ederim bu posta.

Motosikleti
D400
iş cıkışı ben gidene kadar bunlar kalmaz :pr:

Buz çözücüyü babam için alabilirim. Sabahları okula giderken kışın buzdan gecikiyor bazen.

araç camlarındaki buzu çözmek için etil alkol kullanabilirsiniz. birkaç püskürtme ile tamamen buzlu camın çözünmesi kolay bir şekilde sağlanabilir, aklınızda bulunsun :)

Bu çok iyi oldu, koşa koşa gidip aldım; daha bu sabah maske yüzünden içimden saydırıyordum :)

Uyandırma servisi için teşekkürler :)

araç camlarındaki buzu çözmek için etil alkol kullanabilirsiniz. birkaç püskürtme ile tamamen buzlu camın çözünmesi kolay bir şekilde sağlanabilir, aklınızda bulunsun :)

Teşekkür ederim iyi bir bilgi oldu. Ama etil alkol eskisi gibi satılmıyor galiba. Özellikle bu pandemi dönemi sonrası. Elimde izopropil alkol var o da olur mu?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bir Yağmur kaydırıcı ve bir buğu önleyici aldım.

Parasına göre büyük, epey gider gibi.

Yağmur kaydırıcı sprey vizöre zarar verir mi ?

Hiç bir yağmur kaydırıcı vizöre zarar vermez merak etmeyin.

Şu an bir motosikletim veya kaskım yok ancak aktif olarak gözlük kıllanıyorum. Ve dışarıya çıkınca maskeden dolayı bayağı buğu yapıyor. Acaba buğu önleyiciyi alsam gözlüğe herhangi bir sorun olur mu?

Bir gözlükçüye sormanız daha mantıklı olur hocam riske etmeyin.

Ben de dijital lastik basinc olcer alayim da deneyeyim bari, dandiktir muhtemelen ama olsun 25TL, haftalik puro param :D

Bu arada, benim gibi maxi scooter kullanan arkadaslara da, otomobil boyunlugunu almalarini tavsiye ederim, 2 adet 20TL. Boyunlugu seleye geciriyorum tam bel/kuyruk sokumu olan kisma daha fazla destek olsun diye kullaniyorum. Takili halde fotografi bulursam upload ederim bu posta.

Kıl dönmesi ameliyatı oldum 2007'de o tarihten beri ağrı yapıyor o bölge. O zamanlar şimdiki gibi yeni yöntemler yoktu devlet hastanelerinde, kasap gibi kesip biçtiler tam 19 dikiş attılar.

Evde ortopedik oturma minderi, motorda ise egzersiz minderini kendi kalçama uygun şekilde kestim onu kullanıyorum.

Scooter'ım olsaydı dediğiniz üründen alırdım şahsen.:cat:

iş cıkışı ben gidene kadar bunlar kalmaz :pr:

Valla hocam 1 saat önce geçtim aldım, her üründen 2'şer adet kalmış.

Millet pusuya yatıyor galiba.

Bu çok iyi oldu, koşa koşa gidip aldım; daha bu sabah maske yüzünden içimden saydırıyordum :)

Uyandırma servisi için teşekkürler :)

Rica ederim. :)

Attığınız videoyu ben de izledim baya baya işe yarıyor.

Yağmur kaydırıcı hakkında bir kaç video izlemiştim başka markaların çoğu işe yaramıyor diyordu. Kullanırsanız yorumlarınızı bekliyorum.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Attığınız videoyu ben de izledim baya baya işe yarıyor.

Yağmur kaydırıcı hakkında bir kaç video izlemiştim başka markaların çoğu işe yaramıyor diyordu. Kullanırsanız yorumlarınızı bekliyorum.

Tamamdır :cat: şimdiden kaskıma uygulayacağım ama önümüzdeki günlerde yağmur gözükmüyor :mrgreen:

Günlerdir yağan yağmur nedeniyle kaskı elle silerek motor kullanmak isyan ettirdi :pr:

Yağmur kaydırıcı aldık ;

Son düzenleme:
Motosikleti
Honda Crf 250 L (2020), Honda Sh 125i
Arabam için antifirizli cam suyu alacaktım. Açılış saatinde gittim ama ürün gelmemiş. :silent:

Motosikleti
Yok
Şimdi eve geldim, lastik basınç ölçer 3 tane gelmiş, birini satmışlar diğer ikisini başka mağazaya göndermişler yalan oldu kısaca.

Boyun yastığı benim daha önce kullandıklarıma göre boyut olarak küçük ama yine de işe yarar. Ben bitpazarindan daha büyüklerinin çiftini 20 liraya aldım hatta aracınızın markasının yazılı olduğu ürünler bile vardi. Ferrari bile var, Ferrarisi olup boyun minderi takacaklar için :)

Elim boş donmeyeyim dedim ve lastik Tamir spreyi aldım.

Bir de yangın söndürücü sprey vardı ama basınçlı filan, yanımda taşımam diye almadım. Ihtiyacı olanlara duyurayim.

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:45 ----------

Arabam için antifirizli cam suyu alacaktım. Açılış saatinde gittim ama ürün gelmemiş. :silent:

Benim bulunduğum bölgedeki A101'de 4-5 tane vardı cam suyu. Küçükyalı merkez caminin köşesindeki mağaza.

Teşekkür ederim iyi bir bilgi oldu. Ama etil alkol eskisi gibi satılmıyor galiba. Özellikle bu pandemi dönemi sonrası. Elimde izopropil alkol var o da olur mu?

%40 Etil + %30 izopropil alkol karışımı ile de aynı sonucu alıyorum. Büyük ihtimalle izopropil alkol kullanımı kaynaklı bir buz çözememe vb. durumu oluşmayacaktır.

Traş köpüğünü hem gözlüğüme hem de vizöre sürüp bir bezle temizliyorum ve 0 buğu oluyor. Ciddi tavsiye ederim ama vizörü söküp yapın yoksa bazı yerleri silerken elin yetmediği yerlere de giriyor.

Motosikleti
Honda Crf 250 L (2020), Honda Sh 125i
Benim bulunduğum bölgedeki A101'de 4-5 tane vardı cam suyu. Küçükyalı merkez caminin köşesindeki mağaza.
İlgine teşekkürler Gürcan. Ama ben Hatay-Antakya'dayım. :)
Yarın sabah tekrar bakacağım. Bugün gelmedi, belki yarın gelir.
İşin kötüsü hırs yaptım. :cherry:
Bu ürünü üçüncü alma girişimim. İlk ikisinde ben geç kaldım. Sabahtan bitmişti. Ama bugün açılış saatini kapıda bekledim. Yine elim boş döndüm. :mrgreen:

Buz çözücü,buğu önleyici,yağmur kaydırıcı aldım birer tane inşallah işe yarar 15 lira çöp olmaz :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar