mostwanted_57' Alıntı:motoru bostancıda nereye bırakıyorsun
Tifosi12' Alıntı:ewin otoparkına bırakıyorum,, üstü açık ama otoparkın kapısı otomatik falan güvenli diyebilirim yani.. gösteri merkezini geçince halısahalar varya onun karşısında oturuyorum
mostwanted_57' Alıntı:bizim binanın yanında 250 mct si olan biri varda onun için sordum. belki komşuyuzdur diye ama değilmiş.
Tifosi12' Alıntı:40 YTL ye bi branda aldım, motora giydirdim, umarım çalmazlar brandayı çünkü çalınmaya müsait, açık otoparkta duruyo.. artık yağmur yağınca içimde bi sıkıntı oluşmaz
bu iş kısmet işi çalacağı varsa metal yerden falçatayla keser brandayı götürür sorun diil hırsız için.. benim otoparkın kapısı kitli, anca brandayı çalabilir:bounce:ibrahimkuscu' Alıntı:iki hafta önce bauhaus'tan 35 ytl'ye motorum için branda aldım. brandanın ön tekere gelen yerinde sağda ve solda birer tane metal zımbalı büyükçe iki delik var. motoru örttükten sonra hortum kilidi bu iki delikten ve jantın içinden geçirdikten sonra kilitliyorum. böylece brandanın da çalınma riski ortadan kalkıyor. (tabi hırsız bi şekilde komple motorla beraber götürmezse.)