YAĞMUR DA YAĞMUR

en fazla ölürsün fazla bişey olmaz bide benim gibi şanslıysan poponun üzerine oturursun :mrgreen:

ben genelde kullanıyorum yağmurda ve hiç bir sorun olmadı sadece ilk motorum MZ'de hava filtresi ıslanıyordu ve kutuyu açıp komple temizlemem gerekiyordu

Kullanma kardeşim...

İki saat motorunu silip kurulamaya çalışırsın benim gibi...

Ben sokağı ıslatmışlarsa U dönüşü yapıp yolumu bile değiştiriyorum... :pr:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
GreatWhiteShark' Alıntı:
Kullanma kardeşim...

İki saat motorunu silip kurulamaya çalışırsın benim gibi...

Ben sokağı ıslatmışlarsa U dönüşü yapıp yolumu bile değiştiriyorum... :pr:
ben onu kuru zeminde asfaltta yapıyorum :p
scooter ile hemde :p
sıkışık trafikte çok işe yarıyor
:queen: :queen:
edit: abi bişi olmaz ben kadar ıslanan yoktur senelerdir..
bi sorun çıkmıyor.. :cherry:

Forumdan Uzaklaştırıldı
jınlunum çok yağmur gördü :cat:
allaha şükür birşey olmadı :wiinkk:
frenlemedede zıng diye duruyor :thumleft:
tabi temizlemek de zor değil :flower:
mahallende motor hastası kopiller varsa :queen: :queen:

sağolun arkadaşlar. ben de bi keeway almayı düşünüyorum ama bazı başlıklarda tazzikli suyla yıkamayın uyarısı yapılınca benimde kafama takıldı işte. tekrar teşekkürler. söz valla motoru alır almaz ilk iş fotoları koymak olucak. :) :cat: :bestmt:

baadir' Alıntı:
sağolun arkadaşlar. ben de bi keeway almayı düşünüyorum ama bazı başlıklarda tazzikli suyla yıkamayın uyarısı yapılınca benimde kafama takıldı işte. tekrar teşekkürler. söz valla motoru alır almaz ilk iş fotoları koymak olucak. :) :cat: :bestmt:
ben benzincide kendim yıkıyorum
kompresorle bişi olmadı yalnız egzoz çürümeye başladı :salut: :salut:

firmalar bugibi dış etkenleri göz önüne alıp; testlerden sonra üretime geçiyorlar.Yani için rahat olsun sen en iyisi kendini düşün ıslanıp hastalanmada :salut:

Forumdan Uzaklaştırıldı
yagmur da elektrık aksamına hıcbısey olmas yeter kı suya gomulme

elektırık sıstemıne bışı olmaz onu takma kafana ama keeway nasıl onu bilemem bende xt vardı.. yagmur kar tanımıyordu elektırık sıstemıne bısı olucagını zannetmıyorum ama gezdıkten sonra motoru bı yıka veya cokk ıyı sıl.... kendinize ıyı bakın :cat:

waLLa ben benim as125t yi 4-5 kere tazzikli suyla yıkattm,,sağnak yağmurda maltepeden tuzlaya geldm.. hiç sorun yok.. sadece ıslanıyorum o kadar.. ama bende yaramaz çocuklar gibi su birikintilerine dalıyom şarıl şarıl :) ya motor temizken kirletmicem yağmurda çıkmıcam diomda insan rahat duramıyo ki.. atıyom kendimi direk. kirlenincede amaaan yıkatırm yarn diom,,dalıom çamurlara :) hele çamurda yanlaması yokmu :p ama tawsiye etmem eve alınmıyosun sora :)

Mümkünse sürme yağmurda. Yok işim var veya birkere olsun deneyecem dersen önce kendi güvenliğini sağla sıkı giyin. Motor yağmurdan fazla etkilenmiyor yalnız yere tutunma konusunda hassaslaşıyor özellikle frenlerde çok dikkat. Birde yağmurun ilk yağdığı zaman kesinlikle ve kesinlikle ani fren, manevra veya yatmaya kalkma.

korktuğunuz kadar bir şey olmaz arkadaşlar...ne motora ne de size...üç beş noktaya dikkat edin yeter...özellikle siz korunun iyi şekide.....

frenlemeye dikkat....atraksiyona girmeyin....

Yağmur Yiyen Motora Ne Yapmak Lazim

Dün chooper motorum gün boyu açık otoparktaydı, yani gün boyu yağan yağmuru yedi.. gece ewe gittiğimde bezle kurulamaya çalıştım.. şimdi bişey yapmam gerekirmi,, zincir'le,balatayla veya motorun herhangi bi parçasıyla ilgili özel bi koruma maddesi,önlem vs. ne yapmam lazım..?

er5

hıc bısey yapmana gerek yok.kuru bezle sıl kı polısaj olan yerlere kararmasın .onun harıcınde hıc bısey olmaz korkma

valla geçen yıl okadar çok yağmurda kullandım ki,senin gibi baltaydı zincirdi hiç dikkat etmedim.sadece özel garajda bi güzel yıkadım ve bıraktım.arada da zinciri yağladım okadar..:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar