Yağ tulumu heybetli adamların racing sürmesi

Motosikleti
D400
Başlık hoş olmamış.

İnsanları ötekileştirme kısmını geçtim, neden racing motordaki arkadaşların gözüne hitap etmesini istiyorsun? Ben buradan başka şeyler anlarım :D

Motosikleti
Triumph Trident 660
Başlık hoş olmamış.

İnsanları ötekileştirme kısmını geçtim, neden racing motordaki arkadaşların gözüne hitap etmesini istiyorsun? Ben buradan başka şeyler anlarım :D
Kimseyi ötekileştirmiyorum, iyice beni yobaz yaptınız he.
Estetikten bahsediyorum bu da öznel bir kavram benle aynı fikirde olmak zorunda değilsiniz 🤘

Motosikleti
D400
Kimseyi ötekileştirmiyorum, iyice beni yobaz yaptınız he.
Estetikten bahsediyorum bu da öznel bir kavram benle aynı fikirde olmak zorunda değilsiniz 🤘

yağ tulumu olmasam da yakın oldugum için saldırdım :D neyse ki racing sürmüyorum.

ben genel olarak ekipmansız gezenleri dışlıyorum

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Ekipman yok ekipman elestirmek istediğim nokta bu

hocam neden ana temanın hala kilo değil estetik olduğunu anlamamakta ısrar ediyorsunuz yag tulumu heybetli adam mesala turing motora binse daha iyi olmaz mı racing yerine kim neye binerse binsin bu benim fikrim mesala zayıf adamada naked gider.
Konu sağlık,emek,güç statü değil konu estetik
Senin göz estetiğin bozulacakmış... Adamların veya diğer insanların çok da skinde... :ROFLMAO: :ROFLMAO:
Bence hafiften çakememezlik durumu var...
Zaten o da seni bindiğin motora yakıştırırmı o da ayrı konu..

Motosikleti
Triumph Trident 660
Senin göz estetiğin bozulacakmış... Adamların veya diğer insanların çok da skinde... :ROFLMAO: :ROFLMAO:
Bence hafiften çakememezlik durumu var...
Zaten o da seni bindiğin motora yakıştırırmı o da ayrı konu..
Sknde ki iki gündür hala bir muhaliflik yapıyonuz 😀

Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
Şimdi arkadaşın biri çıkıp dese ki "Param var yiyorum, motorum var biniyorum...." ne diyebiliriz.

Herkesin kendi tercihi adaş , benim boyum 191, kilomda 95 fitim ama Kuba Rx9 sürüyorum ve motorumu seviyorum. Motorun üzerinde Johnny Bravo gibi duruyorum ama seviyorum . O yüzden kimsenin tercihine karışmamak lazım, kimse kimseyi ilgilendirmez.

Motosikleti
Honda Forza
Yakışmayabilir, yakışmadığını da düşünebiliriz ama 'içimizden'

Mesela 1.85 ve 110 kilo olan arkadaşıma bir iki motosiklet önerdik maddi durumu bu arada sıkışık diye uygun fiyatlı ve kendisine göre küçük kalacağını düşündüğü için 'buna binersem g*tüme girmiş gibi görünür ' dedi gülerek.

Veya ben epey cüsseli bir motosikleti incelerken bana 'buna binersen at şeyine konmuş Kelebek gibi durursun' demişti güldüm haklısın dedim.

Bu özeleştiriyi kendisi yapabilir. Samimi olduğum için ben ona yapabilirim, o bana yapabilir ama tanımayan birisi yaparsa muhtemelen döver.

İnsanların sana tepki göstermesinin sebebi de bu.

Forumda göbekli birisi racing'e biniyor olabilir. Şimdi adam hiç tanımadığı birisinden böyle bir eleştiri alırsa tepki gösterir doğal olarak.

Yani hepsini özetlersek konu tam olarak topluluk içinde konuşma adabı ile ilgili.

Motosikleti
Hero Dash125
Beyni monk dolu adamlar da çıkıp bir şey yazacakmışçasına başlıklar açıyor. Hayat işte boşver.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar