Yağ tulumu heybetli adamların racing sürmesi

Motosikleti
Triumph Trident 660
Bu tipler sadece kask takıp esofman kısa kol takılıyor motorada hiç yakısmıyorlar bak.
Bir de bunların kısa zayıf modelleri var onlarda scootra binip dirsekler havada sürerler.
Benim gibi 24 yaşında genç scooter sürenin düzgün ekipman giydiğine denk gelmedim nedense.

Kilolu insanların racing sürmesi kimi neden rahatsız ediyor? Veyahut kısa ve zayıf insanlar içinde geçerli?

Kilolu insanlar, benim gibi, supersport motor kullanmalari ergonomik olarak mümkün degil. Göbek payindan dolayi rüzgardan krounmak icin motorun üstüne yatamayiz. Tur cami taktirmak lazim. O da o motora yakismaz.

Motosikleti
Honda CB750 Hornet / Kanuni Seha 150
Bunların kısa dar paçalı pantolonlu, çakma markalı spor ayakkabılı, sahte gözlüklü, kirli sakallı nargile kafe modelleri de var. Onlar daha feci. Bazen spor salonuna da dadanıyorlar mevsimsel geçişlerde. Neyse ki iradeleri kısa sürüyor :)

Motosikleti
Triumph Trident 660
Kilolu insanların racing sürmesi kimi neden rahatsız ediyor? Veyahut kısa ve zayıf insanlar içinde geçerli?
Göz ve nizama göre uyumlu değil.

Bunların kısa dar paçalı pantolonlu, çakma markalı spor ayakkabılı, sahte gözlüklü, kirli sakallı nargile kafe modelleri de var. Onlar daha feci. Bazen spor salonuna da dadanıyorlar mevsimsel geçişlerde. Neyse ki iradeleri kısa sürüyor :)
Bu tipleri motor üstünde görmedim cg ci tayfadan bahsediyorsun dicem yok yine görmedim

Moderatör tarafında düzenlendi:
Göz ve nizama göre uyumlu değil.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Başlıgıda açan benim rahatsız olduysan siktir olup gidebilirsiniz beyfendi 😁

Bu tipleri motor üstünde görmedim cg ci tayfadan bahsediyorsun dicem yok yine görmedim
Üslup hoş mu? Başlığı senin açman siktir git deme hakkını vermez .
Senin boyun kilon kaç mesela çok merak ettim ?

Motosikleti
Triumph Trident 660
Üslup hoş mu? Başlığı senin açman siktir git deme hakkını vermez .
Senin boyun kilon kaç mesela çok merak ettim ?
Kilolu ve zayıf insanların tercih ettiği motosiklerin üzerinde yakışmadığını ekipmansız binince daha kötü bir durumda olduğunu söyleyince dalyarak dalyarak konuşuyormuşum kimin üslubu bozuk acaba

İnsanlar fiziksel özelliklerini bazen seçemiyorlar.
Kilolu zayıf şu bu diye kategoriye sokmak mantıklı bir konuşma mı ?
Kilolu zayıf ortası kaç ?
Boy kitle indeksi hesaplatmadan insanlara motor aldırmayalım.
Senin boy kilonu söyler misin kardeşim çok merak ettim cidden.

Motosikleti
Triumph Trident 660
İnsanlar fiziksel özelliklerini bazen seçemiyorlar.
Kilolu zayıf şu bu diye kategoriye sokmak mantıklı bir konuşma mı ?
Kilolu zayıf ortası kaç ?
Boy kitle indeksi hesaplatmadan insanlara motor aldırmayalım.
Senin boy kilonu söyler misin kardeşim çok merak ettim cidden.
Benim kilomun bir önemi yok fiziksel özelliklerini secemezsin bindigin motoru tercih edebilirsin bazı durumlarda edemezsin ki ben edemiyorum maddiyattan dolayı
Madem bu kadar rahatsız oldunuz özeleştiri yapayım karakter olarak normalde cruiser sürmeliyim zincirli,yelekli ancak scooter biniyorum bindiğim motora yelekle binmiyorum ancak pantalon zincirim hep var sartlar herkes için aynı değil onun da farkındayım

Motosikleti
cbf 150
işte aranan tad, böyle konular açın canımı yiyin. Tam troll başlıklar. Yılların kaşarlanmış trplü ben bile acayip etkilendim.

Ulan bende kiloluyum ve balina kasa hayabusaya biniyorum ne olcak şimdi?

Benim kilomun bir önemi yok fiziksel özelliklerini secemezsin bindigin motoru tercih edebilirsin bazı durumlarda edemezsin ki ben edemiyorum maddiyattan dolayı
Madem bu kadar rahatsız oldunuz özeleştiri yapayım karakter olarak normalde cruiser sürmeliyim zincirli,yelekli ancak scooter biniyorum bindiğim motora yelekle binmiyorum ancak pantalon zincirim hep var sartlar herkes için aynı değil onun da farkındayım
Rahatsızlığım yok güzel kardeşim insanları böyle fiziksel özelliğine göre şu motora biner bu motora biner demen doğru gelmedi.
Sana göre doğruysa bir şey diyemem.
Parası var maddiyatı var bazısı hayal kurup yıllarca biriktirip almış yağlı göbekli ya da zayıf diye almasın demek mantıklı değil.
Bunun bir standart durumu yok yani insanları zayıf yada kilolu diye bindiği motordan eleştirmeyelim.
Kendi üzerime bu konuda alınacağım bir şey yok .

Rahatsızlığım yok güzel kardeşim insanları böyle fiziksel özelliğine göre şu motora biner bu motora biner demen doğru gelmedi.
Parası var maddiyatı var bazısı hayal kurup yıllarca biriktirip almış yağlı göbekli ya da zayıf diye almasın demek mantıklı değil.
Bunun bir standart durumu yok yani insanları zayıf yada kilolu diye bindiği motordan eleştirmeyelim.
Katılıyorum. Güzel, çirkin, fazla , biraz, daha iyi, kötü, yakışıyor, yakışmıyor .... Bunlar göreceli kavramlar. Kişiden kişiye değişir. Düşünsenize sizin kilolu , şişman, kel , yada çirkin dediğiniz insanlar ile evlenip bir ömür boyu zaman geçiren insanlar var. Demek ki bu işler dediğiniz gibi olmuyor. Kilolu insanları motor üzerinde görmek istemiyorsanız ya başınızı çevireceksiniz yada gözlerinizi kapatacaksınız.

Bu arada insanları görünüşüne göre değil, karakterine göre değerlendirmek lazım. Yoksa konuşulan şeyler önyargıdan başka bir şey olmuyor.

Anladığım kadarı ile 24 yaşında ki aslan gibi genç kurye çıkması activa kullanıyor.

İşkembesi büyük, göt, göbek salmış insanlar milyonluk racing sürüyor, kader mi bu, adalet mi bu, gibisinden isyan, hafif bir hasetlik gibi bir şey seziyorum.

Ne diyelim kader utansın.

Dışarda taş gibi kızların yanında kilolu erkek görünce "bu bunu nasıl bulmuş" da diyorsundur , parasını da yer ilgisini de yer ama adam bunu bilir . Kendisi de yakışmadığını bilir çocukluk hayalidir sindirimsel hastalığı vardır bilemezsin . İster chopper'a biner ister racing'e biner isterse sana biner sonuncu dışında hiç bir şey seni ilgilendirmez sende belki adamın göz ve nizamını bozuyorsundur sana birisi gelip scooter hiç yakışmamış keşke paran olsa daha yükseğini alsan dese hoşuna gider mi? Adam çalışmış maddi durumunu ona göre ayarlamış ve almış sende git kazan sende bin . Bu adamla aynı dalyar**lığa sahipsin video

Motosikleti
Triumph Trident 660
Dışarda taş gibi kızların yanında kilolu erkek görünce "bu bunu nasıl bulmuş" da diyorsundur , parasını da yer ilgisini de yer ama adam bunu bilir . Kendisi de yakışmadığını bilir çocukluk hayalidir sindirimsel hastalığı vardır bilemezsin . İster chopper'a biner ister racing'e biner isterse sana biner sonuncu dışında hiç bir şey seni ilgilendirmez sende belki adamın göz ve nizamını bozuyorsundur sana birisi gelip scooter hiç yakışmamış keşke paran olsa daha yükseğini alsan dese hoşuna gider mi? Adam çalışmış maddi durumunu ona göre ayarlamış ve almış sende git kazan sende bin . Bu adamla aynı dalyar**lığa sahipsin video
Tas gibi kızların yanında kilolu değil de serseriler oluyor onlarında sonu zaten belli 😁.
Bu olay para değil moruk ya kısa boylu biri kaban giyse olur mu ,olmaz iste gitmiyor niye kabullenmiyorsunuz

Anladığım kadarı ile 24 yaşında ki aslan gibi genç kurye çıkması activa kullanıyor.

İşkembesi büyük, göt, göbek salmış insanlar milyonluk racing sürüyor, kader mi bu, adalet mi bu, gibisinden isyan, hafif bir hasetlik gibi bir şey seziyorum.

Ne diyelim kader utansın.
Sen hepimize salladın abi 😁

Tas gibi kızların yanında kilolu değil de serseriler oluyor onlarında sonu zaten belli 😁.
Bu olay para değil moruk ya kısa boylu biri kaban giyse olur mu ,olmaz iste gitmiyor niye kabullenmiyorsunuz

Sen hepimize salladın abi 😁
E şimdi senle dışarı çıksak sen benim fiziğimle aynı fizikte olmayacaksın.
Aynı konumda değilsin.
Altında araban yoksa (keşke bütün gençlerin herkesin arabası olsa burası çok ayrı)
Benim seni ezmem mi gerek.
Bak 45 yaşın da adam kilolu diye geldi kafes dövüşü yapıyor haftanın 3 günü salonda gel o yağ tulumuyla seni 2 dakika güreştireyim :D
Dış görünüş her şey değildir.
Hiç bir şeye güvenmemek lazım ufacık bir sağlık sorununda 150 kiloda olursun 50 kilo da !
Bura da abiler belki yağ tulumu o sahip oldukları motorları ne şartlarda almışlar önce bir sor.
Yatarak değil.

Motosikleti
Triumph Trident 660
Ekipman yok ekipman elestirmek istediğim nokta bu
E şimdi senle dışarı çıksak sen benim fiziğimle aynı fizikte olmayacaksın.
Aynı konumda değilsin.
Altında araban yoksa (keşke bütün gençlerin herkesin arabası olsa burası çok ayrı)
Benim seni ezmem mi gerek.
Bak 45 yaşın da adam kilolu diye geldi kafes dövüşü yapıyor haftanın 3 günü salonda gel o yağ tulumuyla seni 2 dakika güreştireyim :D
Dış görünüş her şey değildir.
Hiç bir şeye güvenmemek lazım ufacık bir sağlık sorununda 150 kiloda olursun 50 kilo da !
Bura da abiler belki yağ tulumu o sahip oldukları motorları ne şartlarda almışlar önce bir sor.
Yatarak değil.
hocam neden ana temanın hala kilo değil estetik olduğunu anlamamakta ısrar ediyorsunuz yag tulumu heybetli adam mesala turing motora binse daha iyi olmaz mı racing yerine kim neye binerse binsin bu benim fikrim mesala zayıf adamada naked gider.
Konu sağlık,emek,güç statü değil konu estetik

Ekipmana bir şey dediğim yok farkındaysan onu zaten söylemekten yorulduk anlatış şeklin kilolu insanları ve zayıf insanları üzebilir.
Düşünmek zorundasın kimseyi kırmamak için demek istediğim bu.
Yoksa altına o motoru alıp ekipman giymeyen adam dünyanın en fit adamı olsa ne olur ?

Konu ekipman ile alakalıysa başlık çok yanlış olmuş "Yağ tulumu" bir hakaretten ve aşağılamadan öte bir şey değildir. Çocukluk yıllarımda kiloluydum ve kilolarımı bana akranlarım hep zehir etmiştiler, o hırsla spora başlayıp onları çöp poşeti gibi çöpe atacak kadar gelişmiştim. Bu yüzden insanların elinde olmayan sebeplerden ötürü olabilen dış görünüşleri ile benzetme yapmak veya hakaret etmek doğru değildir.

Genelde dışarıdan insanların ne düşündüğüde benim için önemli değildir, yeri gelir tamponu kırık orası burası dökük arabayada binerim yeri gelir cep yakan arabayada. O-bu-şu ne demiş diye aldığım hazdan gram vazgeçmem, zaten bir mal almak için ömür harcarken başkasının fikri lütfen kendine kalsın.

Kısacası, akıl veren çok para veren yok...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar