Yağ seçimi

ooo mertcan naber ya,

bp, shell, opet hangisi daha süper başlığından sonra yağa gectin demek :d

iyi iyi,

ya bi de zincir yağı konusu çok karışık..bi ara ona da el atarsan sevinirim.her kafadan bir ses çıkıyor çunku.
Forumun işleyişini bozma birader , birileri soracak bizde cevap vereceğiz ,
o kadarrr 🤪

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Forumun işleyişini bozma birader , birileri soracak bizde cevap vereceğiz o kadarrr 🤪

sizin ustalığınız bitttii nikiiii,geçti o guzel gunlerrrrr

artık yapay zekaaa var. soruyorum şakk diye soyluyor..

ucuza guvenilir buji nerden alınır sana sorabilirim ama.

Kapatalım forumu o halde 😁
Yapay zeka ile yazışmak mutlu eder mi ?
Burda insanlarla hemde ortak hobi sahibi birileriyle iletişim kurmak senide benide mutlu ediyor 😘

Motosikleti
Çükü Olanın Dükü Olur.
ama bi arkadaşım tavsiye etti 20-40 kullan daha verimli olur dedi
Arkadaş tafsiye ettiyse doğrudur. Doğru değil diyenlerin araştırmasını öneririm. :rolleyes:
hayir-var-arastirmanizi-oneririm-384x500.jpg

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250

Ben 4 tane buji'ye 7bin lira verdim deyince Tommy niye bana sormadın güvenilir orjinal ürün satan yer var bildiğim demişti.
Buji alacağım zaman Tommy'e soracağım, herhalde 3-4 yıl gider bu bujiler.

Arkadaşlar yıllardan beri 10-40 castrol yağ kullanıyorum bana bir sorun yaşatmadı ama bi arkadaşım tavsiye etti 20-40 kullan daha verimli olur dedi denemelimiyim yoksa 10-40 tan devammı etmeliyim? (motor 150cc)
denemekten bir zarar geleceğini sanmıyorum
mh driftim var ve 15 binde şuan. Castrol motul speedol putoline marka yağlardan farklı vizkozitelerde yağları denedim 10-40 15-50 20-50 vs. Çok aşırı bir fark görmedim ama içim rahat etmediği için 10-40 koydum son bakımda.

Motosikleti
Triumph Tiger 800XRx
Ben 4 tane buji'ye 7bin lira verdim deyince Tommy niye bana sormadın güvenilir orjinal ürün satan yer var bildiğim demişti.
Buji alacağım zaman Tommy'e soracağım, herhalde 3-4 yıl gider bu bujiler.
Abi naptın 4 buji 7 bin lira olurmu yav. İridyum değil de altın kaplamamı bu mübarekler. 500 kağıttan En az 5 porsiyon köfte parası fazladan gitmiş tüh😅🫣

Arkadaşlar yıllardan beri 10-40 castrol yağ kullanıyorum bana bir sorun yaşatmadı ama bi arkadaşım tavsiye etti 20-40 kullan daha verimli olur dedi denemelimiyim yoksa 10-40 tan devammı etmeliyim? (motor 150cc)

Bi Arkadaş hep bi şeyler diyor...

yahu bırkın şu Biri dediyi.. Bi arkadaşı.. Bu işin Kitabı var Standartı var.. Artık bi Arkadaş Öyle demesin :))

Motor yağından memnuniyet ya da memnuniyetsizliğinizi nasıl ölçüyorsunuz?(Genel soru)

10-40'tan neden vazgeçme niyetin var? Öneriyi yapan arkadaşın vasfı nedir? Düz kullanıcı mı? Yoksa birden fazla yağ çeşidini aynı motosiklette test etmiş sonuçlarını görmüş bir yetkili mi?
Ben motor yağından memnuniyetimi şöyle ölçüyorum. Yağ değişim periyodunun sonuna kadar renginde anormal bir bozulma olmuyorsa, piyasada sahtesi az ise, fiyatı uygun ise, her yerde bulunabiliyor ise ve de üretici kitabındaki kalite ve viskozite değerlerini yakalıyorsa o yağdan memnunumdur. Ben piyasadaki hemen hemen her yağdan memnunum. Son zamanlarda tam sentetik kullanan motorlar için ucuzluğundan ve kalitesinden emin olduğum için maximoto tavsiye ediyorum.Hero da onu kullanıyordum. Honda nc 750 shell advance denk geldi. Hesaplı . Şuan onunla devam ediyorum. :D

Motosikleti
Abi naptın 4 buji 7 bin lira olurmu yav. İridyum değil de altın kaplamamı bu mübarekler. 500 kağıttan En az 5 porsiyon köfte parası fazladan gitmiş tüh😅🫣
Tanesi 1750 liradan buldum demişti usta. istersen sen tamin et deyince ben de bulsam aynı fiyata bulurum boşver malzemeleri sen al demiştim.

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Tanesi 1750 liradan buldum demişti usta. istersen sen tamin et deyince ben de bulsam aynı fiyata bulurum boşver malzemeleri sen al demiştim.
Tane başına 900-1.000₺ fazla olmuş. Evine yakın iyi iş yapan iyi bir usta bulmuşsun, çok takılacak bir şey yok.

Motosikleti
Tane başına 900-1.000₺ fazla olmuş. Evine yakın iyi iş yapan iyi bir usta bulmuşsun, çok takılacak bir şey yok.
işte en azından usta titiz iş yapıyor. Malzemeleri ben alayım desem bu sefer işçiliği ona göre arttıracaktı. Usta kafasına koydu mu ne kadar kazanmak istiyorsa o kadar kazanır.
Usta da fiyat araştırırken sonuçta internetten sipariş edip getirtti, çok uğraşmadan ilk bulduğu yerden almış olabilir.

Hava soğutmalı. blok tipleri aynı. km farkı var benimki 3400 kmde onunki 15 binde. Aynı anda marşa bastık aynı yolu geldik benimki cayır cayır yanıyodu onunkine nerdeyse rahat şekilde el değiyodu
Aynısı benim de başıma geliyor bu o zamanların katalizör kalınlığı vs. bir sürü etken olarak değişir. 11'CBR125R, 23' GSX-S125, 24' XSR125 ve 23' Duke125 bu 4 motosikletle Manisa-Karaburun rotası yaptık rota toplam 180KM gibi bir şeydi benzinlikte durduğumuz da CBR dışında hepsi fan açmıştı ve sadece CBR'da artçı vardı bu model yılı , KM , yağ değişiminin ne zaman ve nasıl yapıldığı diye uzar gider çok takılmamak lazım aşırı bir fark yoksa.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar