Petrol istasyonları dışında nereden temin edebilirim ?
Yetkili servis veya bazı satış platformlarında ki satıcıları internette araştırıyorum örneğin: FzRulman Motul'ün yetkili satıcısı ve ben oradan alıyorum. Hepsi neredeyse aynı CBR125R için 10w40 20w40 15w50 gibi yağları kullandım en sevdiğim 10w40 5100 çünkü 7100de ilk çalıştırırken debriyajda minik minik kaçırmalar vesaire yapabiliyor (düşük CClerde). Bilindik marka ve bunların lüküs halleri var. Motul , Shell , Castrol vs. bunlar çoğu kişinin kullandığı ve hem fiyat olarak hem dayanıklılık olarak sizi üzmiyecek yağlardır. İpone vs. (kullanmadığım için tam olarak sayamadım

) lüküs markalardır . Yağ markalarının lüküs ve ucuz yollu halleri vardır örn: Putoline'ın N Tech yağı ve Super DX4 arada 2 kat fiyat farkı oluyor 4 litre yağ değiştiriyim diyince 1 bakım daha pahalıya geliyor . Bu tamamen sana kalmış bir şey , Motul'de 1.2Bin KMden sonra ben minik minik viteste geçirmelerinde sıkıntı oluyormuş gibi hissediyorum ama Putoline'da böyle bir şey hissetmesem de 1.4bin KMde ikisini değiştirince Putoline'da yağın tam değişme zamanı gelmiş gibi gözüküyorken Motul'de daha gider gibi gözüküyor .
Uzun lafın kısası bilindik markalar(Motul , Castrol , Shell) ve güvenilir satıcılar dışında alışveriş yapmazsan bir şey olmaz istediğin yağı kullanabilirsin .