Yağ Hunisini Sökmek

Havalı tabanca işi tarihe karışıyor :)
Bende ELEKTRİKLİ SOMUN SÖKME TABANCASI var :),

artık onunla sıkıyor ve açıyorum :)

Bu arada o ilk oto zaten benim attığım resimlerden :)

Gereken cevap verilmiş zaten :)

bu arada Elektrikli somun sökme tabancamda bu,,,

http://urun.n11.com/somun-sikma-makinesi/hitachi-wr14vb-elektrikli-darbeli-somun-sikma-makinasi-P71970936?cid=604001&gclid=CPS0xNXGrMkCFcFuGwodulAPVg

Mengu16 nın dediği gibi yaptım ama bu sefer rotorun somunu sökülüyor yağ hunisi yine sökülmedi artık nasıl sıktılarsa
Bir türlü açılmadı bu somun

Havalı tabanca işi tarihe karışıyor :)
Bende ELEKTRİKLİ SOMUN SÖKME TABANCASI var :),

artık onunla sıkıyor ve açıyorum :)

Bu arada o ilk oto zaten benim attığım resimlerden :)

Gereken cevap verilmiş zaten :)

bu arada Elektrikli somun sökme tabancamda bu,,,

http://urun.n11.com/somun-sikma-makinesi/hitachi-wr14vb-elektrikli-darbeli-somun-sikma-makinasi-P71970936?cid=604001&gclid=CPS0xNXGrMkCFcFuGwodulAPVg

[url]http://i.hizliresim.com/82l24V.jpg[/url]
Havalı somun sıkmanın maliyeti bana 95 lira oldu, yüksek kalitede lokma seti de dahil fiyata. Kompresörü babam almıştı zaten, olmasaydı 175 lira da ona verecektim. 3 senedir kullanıyorum havalı sıkmayı. Senin gösterdiğin alet 1400 lira ustam :)

Mengu16 nın dediği gibi yaptım ama bu sefer rotorun somunu sökülüyor yağ hunisi yine sökülmedi artık nasıl sıktılarsa
Bir türlü açılmadı bu somun

dostum yakınlarında LASTIK TAMIRCISI varsa eger,
onlarda havalı somun sokme vardır,

orada soktur,
orada sıktır,,,

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:19 ----------

Havalı somun sıkmanın maliyeti bana 95 lira oldu, yüksek kalitede lokma seti de dahil fiyata. Kompresörü babam almıştı zaten, olmasaydı 175 lira da ona verecektim. 3 senedir kullanıyorum havalı sıkmayı. Senin gösterdiğin alet 1400 lira ustam :)

Dostum malesef KAL,TE TESADÜF DEĞİL keli,mesinin anlamı bu oluyor,

Yani kalıtelı urun kalıtelı ödeme gerektiriyor,,,

Sonunda söktüm
Gittik paşa paşa kompresör aldık havalı tabanca ile rahat söküldü balatalari değiştirdim debriyaj yaylarinin vidalarini sıkıp bıraktım motoru yarın motoru toplayıp sonuçlarını yazarım buraya

Arkadaşlar sonunda debriyaj balatalarını değiştirdim motoru topladım rölantide 3-4 dk çalıştırıp debriyaj manetine arada bir basıp bıraktım şuan debriyaj kavraması ciddi derecede değişti vitesler rahat geçiyor ve gaz tepkimesi inanılmaz değişti. Şuan motorun içinde eski yağ var yağı bilerek değiştirmedim çünkü debriyaj kapak contası zamanla uzun tarafları parçalanarak yağa karışıyor zamanla yeni yağınıda ekleyecegim

Ne yağ hunisiymiş ben 30 saniyede açmıştım motoru sökerken :p hem de havalı tabanca kullanmadım orda.

Ne yağ hunisiymiş ben 30 saniyede açmıştım motoru sökerken :p hem de havalı tabanca kullanmadım orda.

Motor ilk defa açıldı o somun büyük ihtimal havalı tabanca ile sıkılmış dişlerin arasına 2 defa düz tornavida soktum ama tornavidalarin ikiside kırıldı havalı tabanca ile sökmesi ne rahatmış:cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar