ya beni sec ya onu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sevgilin dese ki yeter artık yetti ya motosikletini cekemem ya onu sec ya beni deseydi sen hangisini secerdin neden????
:cat:

valla moto-girl yemin ederim içimi okudun hoş sevgilim yok ama kaç günlerdir bunu düşünüyorumdum acaba bana böle bişi dense ne yapardım diye hiç bilmiyorum sevgilime motoru sevdirmeye çalışrdım baktım nafile şunu sorardım ne senden vazgeçerim nede motordan seçimi sen yap ya ben yada bensiz

valla şuanda sevgilim yok olucanı da sanmıyorum .
çünkü motosikleti o kadar çok seviyorum ki gözüm erkek bile görmüyorum asıgım rewsmen bi erkek görünce carpmayan kalbim bi racing motor görünce güm güm çarpıyor hehe

kaptantıger diline tercüman oldum desene .
valla beni caydırmaya calısıyorlar ama olmaz ben ona resmen asıgım.
ama motosikletim yok o ayrı bişey olunca bu ask ne hale gelir bilemem daha da artıca kesinde

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Güzel soru moto-girl

Bak ben şöle bi mantık yürütüyorum

Acaba sevgilim hep yanımda kalcakmı ? Onun için motorumu bırakcam yaa iki gün sonra yoktan yere bırakıp giderse bu çok büyük bir ihtimal siz bayanlar yok yere bahane üretmekte üstünüze yok (sözüm meclisten dışarı polemik oluşmasın) Ama motorum o hep yanımda olcak arasıra nazlansada hep kahrımı çekicek yeri geldimi onu zorlıcam redline da gidicem O dayanabildiği yere kadar dayanacak onla istediğim yere gidicem bana asla NİYE NEDEN gibi sorular sormıcak

Bu yüzden öyle bi durumla karşı karşıya kalırsam motor der yol veririm
Ayrıca bu soruya maruz kalmamak için kendime motorcu bi hatun bulma taraftarıyım

geldim geldim arkadaşlar mrb cümleten...moto girl ikisi bir arada daya güzel bence bagzen konusmaya dertleşmeyede ıhtıyaç var.ama motorda ortam yaratır bu kanıtlanmış.. :)

Eğer sevgilimse benim hayatımı her yönden görmüş ve bu şekilde kabul etmiş biridir zaten. Gerçekten beni seviyorsa, eksimle artımla sevmiştir. Benden hayattaki tercihlerimle kendisi arasında tercih yapmamı bekleyen birinin hayatımda zaten ömrü uzun olamaz. Bugün motor olur yarın başka bir şey çünkü. Motora binmeyi sevmeyebilir, bende onu zorlamam,çok vakit ayırdığımdan şikayet eder,dengelerim. Ama tercih yapmamı isterse :king:

aynen bir çok kişi sordu senle sevgili olsak ben mi motormu dedi bende motor dedim .
onlarda dedi ki bi metal yıgınına sattın beni hehe.
ask bu buda ask nasıl bi insana asıksan bende motora asıgım elimde deil doktora gidicem terapi görmeyeo derece ya

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
ikisini kıyaslamak yada ikisi arasında bir tercih yapmak ne kadar doğru? yani ikisi birbirine rakip olan şeyler değil bana göre her birinin yeri farklı değeri farklı

karar aldım bundan sonra kapıma doktorda gelse mühendiste gelse başta soracağım :
motosiklet hevesin var mı ? ya da cbr 125 in var mı ? :mrgreen:
yok mu güle güle canım :king:
var mı buyrun efendim ne tarafa gezi düzenleyelim :flower:
ya büyük konuşmayayım da bundan sonra bu etkili olacak ama yok karşımı çıkıo :silent: açık sözlü olmak lazım ::sm_smile
beni severken böle sevdi biliodu yani böle bi hevesim olduğunu ::shifty2:
eeee sonradan yeter artık demeye hakkı yok ::lac::
belki çok acımasız olacak annem babam izin verdiyse nişanlanana kadar
hayatımı değiştirecek müdahalelelerde zaten bulunamaz ::shhh::
her şey sınırında dimi ama :silent:
düşünsenize eve gidiosunuz anne babanıza :
anne baba ben makinayı satmaya karar verdim ::uzgunum:
neden kızım :silent:
sevgilim istemio :salut:
ne kadar komik bi muhabbet ya ::xs06::
bu şeye benzio önceden nasıl giyindiğini bilip sonradan
yok kısa giyinmeyeceksin yok açık giyinmeyeceksin demeye ::eviiil::
ay ben bu konuda dertli miyim nedir :p
neyse kısa ve öz şunu sölemek gerekirse eğer engellemeye çalışıosa asıl o seçimini yapsın ::miiz::
eksi bir tarafımmış gibi davranmasına gerek yok ::miiz1::
ama bana mı bıraktı kararı cevabım şu ki ; tabi ki limuzinimi tercih ederim oğlumu seçerim ::tutkuy::
madem rahatsız oluo herkes kendi yoluna ::cekic::

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
YAff nerden aklına geldi böyle garip soru

ama bana mı bıraktı kararı cevabım şu ki ; tabi ki limuzinimi tercih ederim oğlumu seçerim ::tutkuy::
madem rahatsız oluo herkes kendi yoluna ::cekic::

Vaaayy bendensin :cat: :cat: :bounce:

Son düzenleme:
siyah lumizin puhapuha dertliymişin cidden ya ama çok haklısın seni degiştirmeye calısıyo gibi oluyo sacın neden uzun kes.
etegin kısa giyme der gibi.
aman salla yenisi bak dermişim hehe.
ki ben cıkmak gibi bi takıntım olmadı için ne eskisi ne yesini
gelsin racing motor sevgisi hehe

Son düzenleme:
YAff nerden aklına geldi böyle garip soru
Vaaayy bendensin :cat: :cat: :bounce:

:cat: :cat: :rendeer: :cat: :cat:

siyah lumizin puhapuha dertliymişin cidden ya ama çok haklısın seni degiştirmeye calısıyo gibi oluyo sacın neden uzun kes.
etegin kısa giyme der gibi.
aman salla yenisi bak dermişim hehe.
ki ben cıkmak gibi bi takıntım olmadı için ne eskisi ne yesini
gelsin racing motor sevgisi hehe

yanlış anlaşılmasın sevgilim falan filan yok :)
ama hayat bu belli mi olur çıkar biri belki karşıma :cherry:

Son düzenleme:
Ben seçtim bile, sevgili eşimin dediği oldu ve motosiklet hayalimi en azında bir süre ertelemek zorunda kaldım. Bence bu sorunun yanıtı, sizi seçime zorlayan sevgilinizin veya eşinizin niyetleriyle de alakalı. Ben biliyorum ki benim sağlığımı, can güvenliğimi düşündüğü için beni bu seçime zorladı. Çevredeki kimi aile dostlarımızın iyi niyetli de olsa "aman ona motor aldırma, kaza yapar" vs sözlerinden epeyce etkilendi. Ama daha bitmedi süreç tabi, onu ikna çabalarım devam etmekte :) Bence, gerçekten de sizi seven, sayan, size değer veren bir hayat arkadaşınız varsa, onu dinleyin veya soruda ki ifade ile onu seçin. Onu kaybederseniz, bir daha onun gibi birini bulamayabilirsiniz. Ama motor konusunda en azında onu ileri de ikna etme şansınız her zaman vardır. Yani kalp kırıldı mı birkez, çoğu zaman cam misali eski haline zor gelir. Ama motor satışları her yıl yapılır :)

enderkaptan abi olayın bu yönüne dikkat çekmen çok güzel :cat:
beni iyiliğim için düşünüosa o ayrı :)
ama bi makinayı kıskanıosa o da ayrı :)
ve düşüncelerinle düşüncelerimi yazmışsın zaten abi :wiinkk:
yüreğine sağlık. eşinize saygılar :rendeer:

enderkaptan haklısın artık iş karsında ki kişiye düşüyor ama ben yine de motor diyorum hehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar