YA Arkadas Nasıl Bi Hız yaptın 2 Metrede??

2 Gün Önce Gece Saat 1 gibiydi heralde arkadaslara batak oynamaya gidelim gece donerız diyen Ali arkadasımın aklına uyaraktan gittik 2 el hezımetlı bı acık ıhale sonucu fark ataraktan:cherry: aldımız oyundan sonra zevkle tv ızlerken:p uyuya kalmısım sabah bi cayırtıyla uyanı verdım:cyclopsan one bide ne gorım benım motor sahlanmıs 5 metre bulundugu yerden ileride yerde yatıo ulm nasıl oluoda kaldırımdakı motora carpıosun arkadasda nasıl bı hızla gerı gerı gelıp carpıosunda kılıtlı motor 5 metre fırlıo arkadas bayanlara ehlıyet verırken lutfen biraz dikkatlı davranalım yada o bayana verılen ehlıyetı gerı alalım kaldırımdakı motora nasıl carpılır bea sımdı sayesınde suzimsiz kaldım kıbrısta oldumdan bakalım sıgorta kac gunde yapcak...:salut:

bende tam şimdi Trakyalımısın die sorcaktım kendin sölemişin kıbrısta yasıyomusun :D

geçmiş olsun .ne diyelim bıyık takmadıkları kaldı evde aç kalıyoz bayanlar ahhhhhhhhh ahhhhhhhhhh :mrgreen:

şansın varmış ya üzerinde sende olsaydın motorun.
geçmiş olsun umarım en kısa zamanda zararın karşılanır..

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Geçmiş olsun .

tesekkur ederım hepınıze arkadaslar..valla hem evde ac kaldık hem yolda ac kaldık arkadas:Dii ki ustunde filan degilim gercekten dusunuorumda 3 metrede o hızı yapan normal yolda nasıl carpardı:D:pr::pr:yazık diorum...:farao:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
İyide bayanların ehliyetini geri alıp sana mı versinler?.... Kaza işte...İsteyerek gecenin o saaatinde kasten mi yaptı...

Biraz mantıklı düşünün... Yazarkende okuduğunuzu iyi yazmışmıyım diye kontrol edin...

Yazdığın mesajda veya açtığın başlıkta ne konu anlaşılıyor ne de bayanlara veriştirme sebebin.... Noktalama işaretlerinden bi haber forma yazı yazmak böyle sonuçlar çıkarır işte...

Şimdi bana kızacaksın...Eleştirdim diye.. Hayır kızamassın..Önce yazını düzelt sonra bayanlarla olan kısmını değiştir.... O zaman kızmaya hak kazanırsın... :cat:

Bu arada motoruna üzüldüm... Şanslı say kendini...Üzerinde ben olamdığım için falan de telkin etmeye bak... Olur böyle kazalar... :cat: Takma kafana... :cat:

geçmiş olsun.. mala gelsin cana değil de..

iyiki motorun yanında değildin dostum :mrgreen:

arkadaşlar ben kıbrısta askerlik yaptım arda direksiyonlar sağda trafikte soldan ilerler orda yani bildiğim kadarıyla ingilterede öyle ama benzin ve arabala r acaip dercede ucuz orda mesela ben 2004 de gittim adamın bir tanesi yani taksici 320 clk mercedes (0 km )38 milyara almış

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar