Yamaha xt660x modifiye acil yardım

slm 2007 model xt660 x im var 1 senedir kullanıyorum çok memnunum geçen bi arkadaşım da aldı aynısından.zaten otomatikman kapışma durumu oldu trafikte çok rahat geçtim çünkü hakimiyet konusunda çok daha iyiyim.ama gece düz yolda kapıştık açık ara farkla geçti çünkü motor bnmkinden daha hızlı.kafayı yicem çok fena takmış durumdayım motorumu güçlendirmek istiyorum ama yardımcı olucak kimse bulamadım son çare internete bakıyım dedim.bu siteyi buldum yardımcı olabilirmisiniz motoruma ne yapabilirim?nerden temin edebilirim?yapılcak şeylerin fiyatları ne olur?motoruma etkisi ne olur ? bilgilendirirseniz bu genç motorcu arkadaşınızı çok memnun edersiniz.saygılar

selamlar.. cok eksik bilgi vermissin, bu durumda cevap alabilmen pek mumkun olmaz..

senin ve arkadasinin arasinda kilo farki var mi?
arkadasinin motoru yeni demisin, ne kadar yeni? 0'mi?
hangi motor daha once kalkiyor? hangisi onde bitiriyor?
acaba arka dislileriniz ayni sayida mi?
bunlar teshis icin kolaylastirici sorulardan bir kismi...

xt660'a modifiye olarak yapsan yapsan hava filtreni ve karburatorunu degistirmek, disli sayilarinla oynamak zincirini saglamlastirmak geliyor aklima..

merhabalar
fullthrottle dediği gibi eksikbilgi vermişsin aranızda çok fazla ağırlık farkı yada modifiye farkı yoksa senin motor bakımsız ise açık bir fark olmaması lazım,

daha önce XT denediğim ve almayı düşündüğüm için iyi bir araştırma yapmıştım xt 660 lara özellikle X olanlar (R lardada olur) akropovic egzos takılıyolor ve performansı oldukca artıyor 5 hp ve üstü birde power comander tatıkları zaman , spormoto bir performans canavarı olabiliyor bununla ilgili youtube de videolar vardı xt660 olarak aratırsan ulaşırsın,

bundan başka www.xt660.com da modifiye konusunda her bilgiyi bulursun en basit olarak dişli değişimi, ama oda motorum enduro özelliği ni ve torkunu öldürür,

Yalnızca seni geçen arkadaşın içinmi modifiye yapacaksın?

Seni bir R1 geçerse de devam edecekmisin modifiye işine?

Bence kullan motorunu böyle, Yamaha senin için en iyisini yapmıştır zaten.

tabikide beni geçen için değil.motorlarımız aynı ve motoruma gayet iyi bakıoyum onun aldığı motor '0' kilo farkı pek yok ben 80 o 83 kilo siteyi inceledim 185ten aşaya yapan yok...ben 179 yapabiliyorum maksimum.o yüzden bende motoru hızlandırmak istiyorum.egsoz olayını bende istiorum ama çok büyük para bnm için :S ikinci el bulabilcegimiz bi yer varmıdır acaba ? dişli derken neyle değiştirmem gerekiyo?bide bunları nerden temin edebilirim :s?

selamlar.. cok eksik bilgi vermissin, bu durumda cevap alabilmen pek mumkun olmaz..

senin ve arkadasinin arasinda kilo farki var mi?
arkadasinin motoru yeni demisin, ne kadar yeni? 0'mi?
hangi motor daha once kalkiyor? hangisi onde bitiriyor?
acaba arka dislileriniz ayni sayida mi?
bunlar teshis icin kolaylastirici sorulardan bir kismi...

xt660'a modifiye olarak yapsan yapsan hava filtreni ve karburatorunu degistirmek, disli sayilarinla oynamak zincirini saglamlastirmak geliyor aklima..

laf olsun diye yorum yapmayın, arkadaşımızın bahsettiği motosiklette karbüratör yok sağlıklı bilgi nasıl vereceksin:silent:

egzos,(Akropovıc)
hava fıltresı,(k&n)
dişliler,(did kit)
bujıler,(iridyum)

bunlar motorunun yeterınce performas artışını sağlayacaklardır,
fakat piyasadakı en pahalı ürünler sıralamasındalar...
oldugu gıbı kullan bencede,
hem motorun için hemde senın ve bütçen için iyi olur...

heee bırde rengını daha caf caflı yaparsan bakış çok oldugundan gönüllerin birincisi olacaktır :)

egzos,(Akropovıc)
hava fıltresı,(k&n)
dişliler,(did kit)
bujıler,(iridyum)

bunlar motorunun yeterınce performas artışını sağlayacaklardır,
fakat piyasadakı en pahalı ürünler sıralamasındalar...
oldugu gıbı kullan bencede,
hem motorun için hemde senın ve bütçen için iyi olur...

heee bırde rengını daha caf caflı yaparsan bakış çok oldugundan gönüllerin birincisi olacaktır :)

rengini derken ? :) egzos icin erken alamam ama diğerlerini alabilirim.nerden temin edebilirim bi bilginiz var mı ?

asvaltta fark yediysen sen bu işi bırak ozaman:mrgreen::mrgreen:

asvaltta fark yediysen sen bu işi bırak ozaman:mrgreen::mrgreen:

fark dediğim bi boy fark vardı :S çocuk bile şaşırdı geçtiğine hakimiyetim çok daha iyi dediğim gibi yoğun trafikte kalkıştan sonra beni göremior bidaha ama bomboş düz yolda benden önde gidiyor :S. neyse bnm şimdi iridium buji ve hava filtresini almam lazım nerden bulabilirim?bide bu dişli olayını da açıklarsanız çok iyi olur

dişli olayı,
motorunun tekerındekı ve motorun tekere güç verdıği dişlilerden bahsedılıyor,
biri motorda ve dieride arka janttaki dişliler,
ön dişli büyür ve arka dişli ufalırsa motor hızlanır fakat kalkışta azalma sağlanır uzunda uzar,
sitede reklamı bulunan DİD markalı ürünlere bakabılırsın,
fakat fiyat bayağı bır pahalı sanırım,
350,500 arası olması gerek,
zincir dişliler olarak KİT şekilde.
filtre ve bujiler ise sanıyorum zeytınburnunda karızma motorda bulunuyordu...

dişli olayı,
motorunun tekerındekı ve motorun tekere güç verdıği dişlilerden bahsedılıyor,
biri motorda ve dieride arka janttaki dişliler,
ön dişli büyür ve arka dişli ufalırsa motor hızlanır fakat kalkışta azalma sağlanır uzunda uzar,
sitede reklamı bulunan DİD markalı ürünlere bakabılırsın,
fakat fiyat bayağı bır pahalı sanırım,
350,500 arası olması gerek,
zincir dişliler olarak KİT şekilde.
filtre ve bujiler ise sanıyorum zeytınburnunda karızma motorda bulunuyordu...

zeytin burnumu?:)ben bodrumda yasıyorum internetten alabilcegim bi site var mı ? ben feyizoglundan baska bilmiorum onda da yok zaten?

Bir boy farkla yarışı kaybettin ve 185 yerine 179 yapıyorsun diye bu işe girme. Sana da, cebine de , motoruna da yazık.

Bir boy farkla yarışı kaybettin ve 185 yerine 179 yapıyorsun diye bu işe girme. Sana da, cebine de , motoruna da yazık.

motorun hava filtresini k&n bujiyide iridium yapmanın nesi kötü anlamadım motra neden yazık olsun yani? ayrıca sorun 179 yapıo olmam değil ben 1 senedir kullanıyorum bu motoru ve gayet memnunum hızından.hız istesem kawasaki z750 falan alırdım bunu alcağıma.ben bi taşta iki kuş vurmak için yapıcam bunu.hem motorum güçlenicek hem bi değişime uğramış olucak memnun olucam en azından :) ilgilendiğin için teşekkür ederim

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:32 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:31 PM ----------

hiç tanımadığın birine bu kadar ilgi anca motorcuda olur zaten çok teşekkürler

abi topic ölmesin :)ya bu dainese ceket nerden bulabilirim çok övüyolar yada başka bildiğiniz bi marka varsa sölermisiniz?xtt660 motorum var ona yakıscak siyah bi mont arıyorum

sen dainess al ve üzerınede sırt koruması al,
şu ömürgalık denilen şeyden,
montün üzerinde çok hoş duruyor :D

ya abi alıyım almasına da bu daineseyi türkiyede satan bi site var mı online alabilceğim ben aradım bulamadım?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar