Xt 600

ilginç ve çok uzuz yedek parçaya gerek yok 2000 ytlye çin al moturu şaseye otuttur al sana enduro en kralından valla ucuz

Sahibine mesaj attım motorun borcu harcı var mı diye falan. Arkadaşta bana "motor izmir'de karakolda gider bakarsın" diye bir mesaj yazmış. Biraz değişik bir arkadaş olduğu belli. Ama baya bir merak ettim motoru. 1300 lira yaww...Alayım kapının önünde dursun. Tamirat gerekiyorsa yavaş yavaş yapayım. Yazında bineyim diyorum.

muratk ilana baktıysan temiz kağıdını verecem diyor fiatı ucuz gelebilir 1992 nede olsa yatmış bşr makine olarak normal fiat

Hocam karakolda duran çalıntı bir motor aslında tam Türkiye'ye yakışan bişey ama :cherry:. Zannetmiyorum o kadarda olmaz diyorum yaaa....Bu arada plakasınıda araştırdım bir problem görünmüyor.

Hocam o ilan dün gece yazıldı hemen okudum,sahibi bilecikte.Adam ters biri galiba,motor karakolda bağlı filan mı,faal mi muamma önce gidip bakmak lazım motora,polistende sormalı neden orada.
Belki motoru sattı alıcı borcu ödemedi o da çalıntı vs sebeple ihbarda bulundu vs.
Vaktiniz varsa uğraşın iyi fiyat.

cross benim tarzım değil ama bu gözüme hoş göründü
ayrıca fiyatı da bu motosiklete göre ucuz değilmi? bi problem olmasın...

İşte bende sahibine bunları sorduğum bir mesaj attım ama maalesef pek sıcak cevap alamadım. Karakolu arayıp motorun durumunu oradan öğrenmek istiyorum. Herhalde durumu ancak öyle açıklığa kavuşturabileceğim. Bencede iyi fiyat.

Allah banada akıl fikir versin artık. Parazsızlık ve motorsuzluktan neler yapıyorum :)

Böyle bir makinenin motorunu tümden yenilesem bana kaça patlar acaba ? XT 600 parçaları ucuz ve kolay bulunabilir diye düşünüyorum ama....

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar