alet süper bişeye benziyor güle güle kullan kazasız belasız inşallah sevgiler
ya o anlamda diil be ii küçükmüş ondan göremiyom dedim125 gibi gözüküyoda. ya elbiselerin güzelmiş gerçekten kaça mal oldu elbiseler.
XT fırlar.Çok yüksek hızlarda rüzgar etkisini hissediyosun, bazıları üstünde durmakta zorlanıyo, ben değil:bounce: tek sorunu da bu.Hayırlı olsun...:rendeer::rendeer:
Bu gün yamahanın xt600 üne bindim...Tam adınıda hatırlamıyorum şimdi ya.... Harika makine....Kalkışları süper....Ok gibi fırlıyor....
Yok kardeş sanmıyorum.TT'yi andırıyo bu ama 45 beygir.XT'nin 1 beygir fazlası varhocam sen bıde bu makınaya bın kafayı yersın bu
makına xt 600 e gore daha sert
tesekkur ederım ıstedıgım makına buydu benımHayırlı olsun Güzel seçim:cat:
Konuyu Toplam 3 üye okuyor. (3 Kayıtlı üye ve 0 Misafir)
praetorian, Prometheus
Endurocu atlamış hemen:mrgreen:
vayyy hele sukur bi tane XR600 cu daha aramiza katildi kardes galiba bi tek bu sitede sende bide bende var bu motorsikletten...ama bendeki XR600R ..tek kelime ile muthis motor..bu motoru herkes kullanamaz birak kullanmayi herkes marsina basamaz,...
hayirli olsun..muthis torklu makine..ayri bi zevk..neyse gule gule kullan...memnun kalacaksin inan..tekerleginden camur eksik olmasin..bide kaca aldin sormasi ayip..
![]()
saolasın dostum tesekkur ederımalet süper bişeye benziyor güle güle kullan kazasız belasız inşallah sevgiler
Hayırlı olsun.
![]()
hyrlı olsun kardeş. 600 derken 600 lük diil demi ?
hayırlı olsun çok ğüzel makina bende xr 400r var 42 beyğir süpr kazasız belasız kullanmanı dilerim
toprağım hayırlı olsun. izmitte 48 plaka görürsek anlarız senin olduğunu. kazasız belasız en güzel günlerde kullan inş.
hayirli olsun..............
saol dostum senın makınayıda gormustum sahıbınden.comda satılık dıye ama yuksek fıyat ıstemıstın sen makınaya resımden tanıdım senın oldugunu saolasın ARKADAŞIM FİYATIN YÜKSEK OLDUĞUNU YAZMIŞSIN.SAĞLIK VE ORJİNALLİK ARTTIKÇA DOĞAL OLARAK FİYATTA YÜKSELİYOR.ALACAK KİŞİ ON YIL MASRAFSIZ KULLANA BİLİR.