XR 600 e kavustum

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ya o anlamda diil be ii küçükmüş ondan göremiyom dedim :D 125 gibi gözüküyoda. ya elbiselerin güzelmiş gerçekten kaça mal oldu elbiseler.

Kardeş kafa mı yapıyosun arka lastik:18 ön:21 XT600 gibi işte.Neyine inanamadın 600'lük olmasının anlayamadım:silent: yakından görsen bu aleti altına yapabilirsin.Bi de bunun XR 650'si var 62 beygir onu hiç sorma:)
Hayırlı olsun...:rendeer::rendeer:

Bu gün yamahanın xt600 üne bindim...Tam adınıda hatırlamıyorum şimdi ya.... Harika makine....Kalkışları süper....Ok gibi fırlıyor....
XT fırlar.Çok yüksek hızlarda rüzgar etkisini hissediyosun, bazıları üstünde durmakta zorlanıyo, ben değil:bounce: tek sorunu da bu.
hocam sen bıde bu makınaya bın kafayı yersın bu
makına xt 600 e gore daha sert
Yok kardeş sanmıyorum.TT'yi andırıyo bu ama 45 beygir.XT'nin 1 beygir fazlası var :) bi de o lastiklerden benim XT'ye taktımmı 10 numara arazi mainası olyor.:)

Hayırlı olsun Güzel seçim:cat:

Konuyu Toplam 3 üye okuyor. (3 Kayıtlı üye ve 0 Misafir)
praetorian, Prometheus
Endurocu atlamış hemen:mrgreen:
tesekkur ederım ıstedıgım makına buydu benım

vayyy hele sukur bi tane XR600 cu daha aramiza katildi kardes galiba bi tek bu sitede sende bide bende var bu motorsikletten...:)ama bendeki XR600R ..tek kelime ile muthis motor..bu motoru herkes kullanamaz birak kullanmayi herkes marsina basamaz,...:)hayirli olsun..muthis torklu makine..ayri bi zevk..neyse gule gule kullan...memnun kalacaksin inan..tekerleginden camur eksik olmasin..bide kaca aldin sormasi ayip..:)

evet dostum cok zevklı bı alet gercekten bı cıft arazı lastıgım pırellı mt 18 taktım dehset bır torku var korkutuyo ınsanı ama tam ıstedıgım zevkı verıyo arazıde ben 650 lık yenı kasasını dusunuyodum ama maddı ımkan yetmıyodu bunu aldık hayırlısı ALLAH kaza bela verme ınsallah

alet süper bişeye benziyor güle güle kullan kazasız belasız inşallah sevgiler
saolasın dostum tesekkur ederım

Yok kardeş sanmıyorum.TT'yi andırıyo bu ama 45 beygir.XT'nin 1 beygir fazlası var :) bi de o lastiklerden benim XT'ye taktımmı 10 numara arazi mainası olyor.:)[/QUOTE]
dostum ben tt yede bındım ama bu daha delı bısey ben bu motoru fethıyeden aldım ustune bınerek geldım ızmıte arka dıslısı kucuktu 39 dıslı vardı arkada
5.vıtese alamadım motoru dusun ne xt nede tt bence en serı bu makına tek kotu yonu kıck starter olması bızım burda bı arkadas xt ye arkaya 39 dıslı takmıstı motoru zor yurutuyodu bu makına 2.vıtes gaz verdınmı on teker yerden kesılıyo makına 48 beygır

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
dostum ben tt yede bındım ama bu daha delı bısey ben bu motoru fethıyeden aldım ustune bınerek geldım ızmıte arka dıslısı kucuktu 39 dıslı vardı arkada
5.vıtese alamadım motoru dusun ne xt nede tt bence en serı bu makına tek kotu yonu kıck starter olması bızım burda bı arkadas xt ye arkaya 39 dıslı takmıstı motoru zor yurutuyodu bu makına 2.vıtes gaz verdınmı on teker yerden kesılıyo makına 48 beygır[/QUOTE]

Orijinal dişlisi 39'dan fazla olmalı bildiğim kadarıyla.44 falan olmalı hatta sanırım.Yani arka dişliyi küçültmüşsün.(emin değilim bu arada rakamlardan)Arka dişliyi küçültürsen son hız artar ve 5. vitese almana gerek olmaması doğal.Bu arada benim XT'de 2. viteste rahatlıkla tekere geliyor.Ama anlamadığım arazi lastiği aldıysan neden arka dişliyi küçülttün?:silent: büyütsen, daha seri olsa daha iyi olmaz mıydı?Neyse onu bunu geçtim XT olsun,TT olsun, XRX olsun, DR olsun.Bu motorları alanlara ve kullananlara ayrı bir saygım var.Aslında ancak kullanan bilir nasıl bişey olduğunu.Bu arada imkansızlıktan dolayı bunları alamayanların başımızın üstünde yeri var ancak bunlar varken de gidip cbf 250'ye,cbr 125'e ve bilimum benzerlerine bunlardan fazla para verene de şaşırmadan edemiyorum ama cahilliklerine veriyorum.Bugün bi pizzacı çocuğun benzini bitmiş.Ona yardım edeyim diye arkama aldım benzinciye gittik geldik.Baştan aklı çıktı ama sonra bayıldı motora.Fazla da basmadım, yerler ıslaktı.Çocuğun cbf 250'si varmış 2005 model.tutturdu takas yapalım diye.bu arada benim motor 91 model bilginize.Dedim vermem.ya motor ölür ya ben.Anca öyle ayrılırız.''Gittiğin yol, yol değil be XT''

hayırlı olsun çok ğüzel makina bende xr 400r var 42 beyğir süpr kazasız belasız kullanmanı dilerim

toprağım hayırlı olsun. izmitte 48 plaka görürsek anlarız senin olduğunu. kazasız belasız en güzel günlerde kullan inş.

Hayırlı olsun.

spacer.gif

Mosttt piştt bu ne spacer.gif falan yazıyor burda :queen: Sırf meraktan alıntı yaptım :queen: Bi hayırlı olsun demiş nası olmuş diye :queen:

hyrlı olsun kardeş. 600 derken 600 lük diil demi ?

Yok öylesine 600 demişler :queen: :queen::queen:

Hayırlı olsun, kazasız belasız kullan.... :rendeer::rendeer::rendeer:

Orijinal dişlisi 39'dan fazla olmalı bildiğim kadarıyla.44 falan olmalı hatta sanırım.Yani arka dişliyi küçültmüşsün.(emin değilim bu arada rakamlardan)Arka dişliyi küçültürsen son hız artar ve 5. vitese almana gerek olmaması doğal.Bu arada benim XT'de 2. viteste rahatlıkla tekere geliyor.Ama anlamadığım arazi lastiği aldıysan neden arka dişliyi küçülttün?:silent: büyütsen, daha seri olsa daha iyi olmaz mıydı?Neyse onu bunu geçtim XT olsun,TT olsun, XRX olsun, DR olsun.Bu motorları alanlara ve kullananlara ayrı bir saygım var.Aslında ancak kullanan bilir nasıl bişey olduğunu.Bu arada imkansızlıktan dolayı bunları alamayanların başımızın üstünde yeri var ancak bunlar varken de gidip cbf 250'ye,cbr 125'e ve bilimum benzerlerine bunlardan fazla para verene de şaşırmadan edemiyorum ama cahilliklerine veriyorum.Bugün bi pizzacı çocuğun benzini bitmiş.Ona yardım edeyim diye arkama aldım benzinciye gittik geldik.Baştan aklı çıktı ama sonra bayıldı motora.Fazla da basmadım, yerler ıslaktı.Çocuğun cbf 250'si varmış 2005 model.tutturdu takas yapalım diye.bu arada benim motor 91 model bilginize.Dedim vermem.ya motor ölür ya ben.Anca öyle ayrılırız.''Gittiğin yol, yol değil be XT''[/QUOTE]

dostum dıslıyı ben kucultmedım aldıgım kısı bu sekılde bınıyomus ben arka dıslıyo buyutcem ben daha motorla oynamadım dıslısıyle falan 39 su an var ustunde ama ben 45 takıcam arazıde daha kıvrak olsun dıye bu sekılde arazıde 1-2 kullanıyorum xt 2.vıtes tekere gelıyo dıyosun xt ye 39 dıslı taksana bı bakım nası olcak kaldırcakmı sanmıyorum XR gıbı performans vercegını ((gıtmedıgın yer senın degıldır xr))

hayırlı olsun çok ğüzel makina bende xr 400r var 42 beyğir süpr kazasız belasız kullanmanı dilerim

saol dostum senın makınayıda gormustum sahıbınden.comda satılık dıye ama yuksek fıyat ıstemıstın sen makınaya resımden tanıdım senın oldugunu saolasın

toprağım hayırlı olsun. izmitte 48 plaka görürsek anlarız senin olduğunu. kazasız belasız en güzel günlerde kullan inş.

saol topragım ızmıte xr ı ben getırdım galıba goremedım baska xr neyse gorusmek uzere saolasın

Hayırlı olsun, kazasız belasız kullan....

saolasın dıshy amın cumlemıze kazasız belasız surusler

hayirli olsun..............

eyvallah saolasın dostum sızlerede kazasız surusler

Son düzenleme:
saol dostum senın makınayıda gormustum sahıbınden.comda satılık dıye ama yuksek fıyat ıstemıstın sen makınaya resımden tanıdım senın oldugunu saolasın ARKADAŞIM FİYATIN YÜKSEK OLDUĞUNU YAZMIŞSIN.SAĞLIK VE ORJİNALLİK ARTTIKÇA DOĞAL OLARAK FİYATTA YÜKSELİYOR.ALACAK KİŞİ ON YIL MASRAFSIZ KULLANA BİLİR.

saol dostum senın makınayıda gormustum sahıbınden.comda satılık dıye ama yuksek fıyat ıstemıstın sen makınaya resımden tanıdım senın oldugunu saolasın ARKADAŞIM FİYATIN YÜKSEK OLDUĞUNU YAZMIŞSIN.SAĞLIK VE ORJİNALLİK ARTTIKÇA DOĞAL OLARAK FİYATTA YÜKSELİYOR.ALACAK KİŞİ ON YIL MASRAFSIZ KULLANA BİLİR.

hocam tabıkı oyle makına senın ıstedıgın fıyatı ısteyebılırsın ama sonucta 400 luk makına bu karar tabıkı senın ıstedıgın fıyatı ıstersın ama benım makınada taş gıbı cıktı bı sorunum yok su an

aracının sorunsuz olduğuna sevindim güle güle kullan bende gezi resimleri eklemeye çalışıyorum ama bir aydır beceremedim inşallah halledecem:cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar