Xmax ve Forza gibi popüler motosikletlerde vade farksız taksit kampanyası olur mu?

Motosikleti
Kymco Downtown 250i
Merhaba.

Arkadaşlar fikir almak istedim. Motorumu sattım. Bu hafta vade farksız 12 taksitle downtown 250 alacağım fakat sizce sene sonuna doğru forza veya xmax gibi popüler motorlarda da vade farksız taksit kampanyası olur mu? Son zamanlarda bazı bayiler bu kampanyaları yaptılar, hala yapıyorlar fakat mt25 r25 xmax veya forza gibi modellerini kampanya dışında tutuyorlar.

Vakit ayırıp fikirlerini paylaşan herkese teşekkür ederim.

Bayilerde forza yok diye biliyorum şu sıralar activada yok beklemek gerekiyor ama dio hemen teslim hemde nakitte bayağı yardımcı oluyorlarmis

Takip ettigim motorlar arasında forza ve xmax var. Xmax bayi bazlı 150/6 taksit kampanyası yapan yerler oldu,ancak stokları eritip şimdi kampanyayı bitirdiler. Forzada,adv 350 de hiç kampanya görmedim birkaç aydır. Sarı sitede liste fiyatından bolca forza ilanı mevcut. Bence bu modellerde münferit bayiler haricinde kampanya olmaz.

Motosikleti
Kymco Downtown 250i
Takip ettigim motorlar arasında forza ve xmax var. Xmax bayi bazlı 150/6 taksit kampanyası yapan yerler oldu,ancak stokları eritip şimdi kampanyayı bitirdiler. Forzada,adv 350 de hiç kampanya görmedim birkaç aydır. Sarı sitede liste fiyatından bolca forza ilanı mevcut. Bence bu modellerde münferit bayiler haricinde kampanya olmaz.

Istanbulda bir kac bayide forza buldum hocam ben ama minimum %25 vade farkı ile. Sanırım cok satan modelleri bu tarz kampanyalar yapsalar bile dışında tutacaklar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar