- Motosikleti
- Adv
- Konu Yazar
Tüm camiaya selam olsun 1-2 ay sonra havaların ısınmasıyla uzun yola çıkmayı planlıyorum, gidiş 600 km dönüş 600km kadar, şuanda herhangi birşey yaptırmıyorum şimdidende birşey yaptırmak istemiyorum,kafamın rahat olması için uzun yola çıkmadan 1 hafta önce neleri değiştirmem lazım, motor sıfırından beri bende şuan 11 bin km, bu zamana kadar sadece 3 sefer yağ değişimi ve tek sefer yağ filtresi değişti onun haricinde hiçbirşey değişmedi, uzun yola çıkmadan önce nelere baktırmamı ve neleri değiştirmemi önerirsiniz? Ben kayış, yağ değişimi,fren balataları ve debriyaj kontrolü yaptırırak uzun yola çıkmayı planlıyordum, bagalar kaç km dayanır bilmiyorum neler yapmamız gerekir? Şimdiden Teşekkürler
Bu arada ön lastikte birtane arka lastiktede birtane fitil var şanssızlığın daniskası resmen ama 5.000 km oldu hiç bir sıkıntı hava kaçırma yok, lastikte fitilleri arasam bulamıyorum lastikle bütünleşmiş lastikçiler lastik bitene kadar dayanıyor zaten demişti o konuda aman fitil şöyle böyle diyenlerinde biraz abarttıklarını düşünüyorum?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bu arada ön lastikte birtane arka lastiktede birtane fitil var şanssızlığın daniskası resmen ama 5.000 km oldu hiç bir sıkıntı hava kaçırma yok, lastikte fitilleri arasam bulamıyorum lastikle bütünleşmiş lastikçiler lastik bitene kadar dayanıyor zaten demişti o konuda aman fitil şöyle böyle diyenlerinde biraz abarttıklarını düşünüyorum?
Son düzenleme: