Xmax 2025 i beklemelimiyim?

2024 modeller Tech Max bayi listesi şu an 322 bin Tl. 2025 bayilere ne zaman gelecek herkes farklı bilgiler veriyor. Sizce beklemeye değecek bir değişiklik olacak mı?

Motosikleti
Honda Forza
Zaten belli değil miydi? Elektrikli ön cam ve Garmin navi ekran ile altlı üstlü iken yan yana alınmıştı. elcik ve koltuk ısıtma tech max plus ile gelecekti diye hatırlıyorum.

Motosikleti
Forza 250
yeni fiyatının 400 bin tl olacağı söyleniyor,normalini alacaksanız beklemeye gerek yok ama tech max alcaksınız bence beklemeye değer değişiklikler var.Bu sınıfta standart koltuk ısıtma ve elcik ısıtma önemli ayrıntılar.

Motosikleti
Forza 250
Geleceği tarihle ilgili net bir bilgiye denk geldiniz mi?
Yakın olduğum bi yamaha bayiisi yeni modellerin çoğunun mayıs gibi gelmeye başlayacağını söyledi.Hepsinin gelmesiyse haziranı bulurmuş
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

400.000'e 250 cc skuter alınmaz, parayı kolay mı kazanıyorsunuz?
Hocam bazı şartlarda maalesef vermek gerekiyor,örneğin ben kaşta yaşıyorum istesem şuan sahip olduğum motorları satıp Tracer700den 900e kadar alabilirim ama satıp napacağım?Yazın ayda 1 belki 2 kere 100-200kmlik mesafelere gitmek için mi kullanacağım antalya güneşinin altında çürüyüp gidecek güzelim makina.O yüzden pahalıda olsa daha düşük cc alternatifleri tercih etmek daha mantıklı oluyor.

Son düzenleme:
Aynı şekilde yazı beklemek zorundayım. Beverly 400 ile xmax 250 techmax arasındayım. Piaggio satışta biraz daha zor. Sele altı biraz daha dar. Ama güç olarak daha iyi. Fiyatları şu anda bile birbirine yakın.
Bu yeni techmax direkt plus olarak mı gelecek yoksa eskisi gibide gelecek mi? İki farklı model olarak.

Motosikleti
Forza 250
Aynı şekilde yazı beklemek zorundayım. Beverly 400 ile xmax 250 techmax arasındayım. Piaggio satışta biraz daha zor. Sele altı biraz daha dar. Ama güç olarak daha iyi. Fiyatları şu anda bile birbirine yakın.
Bu yeni techmax direkt plus olarak mı gelecek yoksa eskisi gibide gelecek mi? İki farklı model olarak.
2 farklı model olarak geliyor hocam yanlış bilmiyorsam,ama siz 300 tech maxte tercih edebilirsiniz bence 250cc olanla fark azmış gibi gözüksede gerçekten bir fark mevcut,tabi fiyat farkına değer mi bilinmez

Fiyatlara bakacağım, beverly şu an daha ön sırada ama xmaxi satma kolaylığı biraz bende öne çıkarıyor. Şu andaki fiyatlara bakıyorum düz techmax 322 beverly 340 larda. Yani aslında hepsi pahalıda piaggio önde kalıyor. Bakalım ben o tarafa gelene fiyatlar ne kadar değişecek. Birde yamahada mal bulunmaz hint kumaşı bir sene önce isim yazmışlardı daha 2 ay önce aradılar. Pandemide hadi stokçulara gidiyordu. Şimdide aynı sanki.
300de tercih olabilir tabi. Ben her zamanki gibi tercihi ikiye düşürdüm. Geldiğimde hangisini bulursam. Piaggio zaten hep var.
2 farklı model olarak geliyor hocam yanlış bilmiyorsam,ama siz 300 tech maxte tercih edebilirsiniz bence 250cc olanla fark azmış gibi gözüksede gerçekten bir fark mevcut,tabi fiyat farkına değer mi bilinmez

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar