Hayır sadece tanıtım videosu izlemiştim.Geleceği tarihle ilgili net bir bilgiye denk geldiniz mi?
Yakın olduğum bi yamaha bayiisi yeni modellerin çoğunun mayıs gibi gelmeye başlayacağını söyledi.Hepsinin gelmesiyse haziranı bulurmuşGeleceği tarihle ilgili net bir bilgiye denk geldiniz mi?
Hocam bazı şartlarda maalesef vermek gerekiyor,örneğin ben kaşta yaşıyorum istesem şuan sahip olduğum motorları satıp Tracer700den 900e kadar alabilirim ama satıp napacağım?Yazın ayda 1 belki 2 kere 100-200kmlik mesafelere gitmek için mi kullanacağım antalya güneşinin altında çürüyüp gidecek güzelim makina.O yüzden pahalıda olsa daha düşük cc alternatifleri tercih etmek daha mantıklı oluyor.400.000'e 250 cc skuter alınmaz, parayı kolay mı kazanıyorsunuz?
2 farklı model olarak geliyor hocam yanlış bilmiyorsam,ama siz 300 tech maxte tercih edebilirsiniz bence 250cc olanla fark azmış gibi gözüksede gerçekten bir fark mevcut,tabi fiyat farkına değer mi bilinmezAynı şekilde yazı beklemek zorundayım. Beverly 400 ile xmax 250 techmax arasındayım. Piaggio satışta biraz daha zor. Sele altı biraz daha dar. Ama güç olarak daha iyi. Fiyatları şu anda bile birbirine yakın.
Bu yeni techmax direkt plus olarak mı gelecek yoksa eskisi gibide gelecek mi? İki farklı model olarak.
2 farklı model olarak geliyor hocam yanlış bilmiyorsam,ama siz 300 tech maxte tercih edebilirsiniz bence 250cc olanla fark azmış gibi gözüksede gerçekten bir fark mevcut,tabi fiyat farkına değer mi bilinmez