XL 200 Sizce nasıl ?

nasıl olduğunu bilmiyorum ama kafadan lastik masrafın olacak...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
binmeden birşey söylemem yanlış olur..

Ramzey al boş ver bunu :queen:

Şaka bir yana bende XL 200 arayışındayım, Sahibinden'de epi topu 7 tane satılık ilanı var ve hiç biri yakınımda değil...

En güzeli yakınınızda ise gidip test etmek...

Haklısınız binmeden görmeden bşi denmez elbet fiyat falan bana uygun geldi diğerleri gibi uçuk değil ordan kıllandım biraz bi bilene soralım dedik :) Lastik konusunda haklısın gerçekten ama motor uğraştırmasın yeter beni :) Ayrıca ramzey qm 200 almayı düşünüyordum ama kafam çok karışıyor forumdakileri okudukça :) Bütçeyi arttırıp xl 200 e diktim gözüde onunda temizi yakını yok. Bu sınıfta fazla bi seçenekte yok malesef. Bursada olan var bitane onu denemeyi düşünüyorum ama oda çok istiyo be kardeşim .

gayet güzel bir motordur XL200. dağ bayır da gezersin, şehir içinde de binersin ( kullanıcı olarak söylüyorum) fakat bu resimde gördüğüm pek temiz durmuyor.(en azından kendi motorumla kıyasladığımda). lastikler kesinlikle değişecek ama max 200 tutar. duro alabilirsin ben daha çok arazide kullandığım için cross lastikler taktım ama asfaltta da çok sıkıntı yaratmıyor diyebilirim.istanbulda www.enduromarket.com'da her türlü yedek parça bulunur.kısacası tavsiye ederim sıkıntısız güzel motor. nihayetinde Honda ve Japon. (aslında Brezilya üretimidir kendisi ama Honda kalitesinden ödün yok ;) )

Teşekkür ederim ilginize. Bugün bi arkadaşla tanıştım o zamanında çok kullanmış. Kesinlikel xl 200 diyor. Bursada var bi tane onu alıp gidip bakıcaz bakalım bütçemi biraz aşıcak ama hamama giren terler. Lastikleri kesinlikle değiştiririm zaten birde değişirse granajları :) Çok çirkin beya :)

bi de elazığda vardı temiz görünen hala duruyor gibi ona da bakma şansınız olsaydı keşke.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Honda olsun çamurdan olsun.... :)

Zaten çamurda bineceksin.... :)

Motosikleti
Forza250-cygnusL
İlker bey gerçekten temiz duruyor ama çok uzak gerçekten.

:) Kesinlikle katılıyorum lakin temizini bulamazsak ramzeye binicez sanırım :)

Sana bir tüyo vereyim....
Genelde yazlık kesimler ve büyükşehirlerden memuru çok olan yerlerden bak..... ;)
İstanbul izmir muğla antalya dan uzak dur.... :)))

Eyvallah :) Genelde xl 200 zaten az şehirlerde çok seçenek bırakmıyorlar. Ramzeye gelince en çok koceli sakaryada var nedense :) . Allahtan yakınlar bana. Klr 250 de var piyasada ama korkuttular gözümü yok krank mili yok yatak sarması diye

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar