xl 185s ile istanbuldan antalyaya

Slm millet naber? Haziran ortasında honda xl 185s ile istanbuldan antalyaya gitmeyi düşünüyorum. Gözümün kesmesi konusunda bi sıkıntı yok ama acaba motosiklet yeter mi diye düşünüyorum. Şişer falan diyorlar da şişmek ne demek? Ben bu motosikleti ortalama 7000-8000 devirde 1,5 saat kullansam sıkıntı olur mu?Zaten birbuçuk iki saatte bir mutlaka mola veririm.

Hafız ben öz antalyalıyım,kaş ilçesinden.oturduğumuz yer ise çallı. bütün akrabalarım antalyadalar.gurbette çalışıyor olabilirim hayat işe napalım? :))

yauv o kadar çok olur bea.7000-8000 de bir buçuk iki saat motora yazık y<-auv.ama seninki honda o da var tabi daş gibi motor.
bende dandik keeway var 150 lik var o kadar yolu o bile gitti ki seninki hayli haylli gider.ama o kadar yolu bi kişi ile direk gitmek geçtiğin yerleri gezmeden gitmek oldukça sıkıcı olur gibime geliyo.

Motosikleti
SYMPHONY 200E5+
Slm millet naber? Haziran ortasında honda xl 185s ile istanbuldan antalyaya gitmeyi düşünüyorum. Gözümün kesmesi konusunda bi sıkıntı yok ama acaba motosiklet yeter mi diye düşünüyorum. Şişer falan diyorlar da şişmek ne demek? Ben bu motosikleti ortalama 7000-8000 devirde 1,5 saat kullansam sıkıntı olur mu?Zaten birbuçuk iki saatte bir mutlaka mola veririm.

millet bisikletle dünyayı geziyor sen niye korkuyorsun, en azından pedal çevirmeyeceksin:) motorunun rahat gittiği bir devir vardır buda minumum 60-70km. hız demektir antalya yaklaşık 800km sabah saat 4 gibi yola çıksan en kötü şartlarda akşam dokuzda evde olursun. dinlenmelerin dahil. motorunun parçaları orjinal ise şişecek diyede korkma. yeterki yağın iyi olsun ısı yükselince yağlama özelliğini kaybetmesin. tek sıkıntın yol uzun olduğu için kalçaların biraz sızlar:mrgreen: onuda yolda ayağa kalkarak telafi edebilirsin

Ne bileyim arkadaşlar ben bu işte yeni sayılırım,millet korkutuyor yok gitmez yok yolda kalırsın falan diye. Gerçi 800 km ortalama bi motosiklet için çok değil kanımca. zaten yeni aldığım için dün de ustaya götürdüm bi elden geçirmesi için...

walla benim çinliyle gitcem.hemde mersin-antalya.ama grup sürüşü olduğu için gözüm kesiyor.

Ustam motora kros yağı koyacağını söyledi,yüksek devir ve sıcaklığa dayanıklı oluyormuş.

valla arkadaşim ben honda125lık ınnova ıle izmire gıttım sadece benzın koydum ne şişti piştı allah ne verdıyse bastım yerı geldı 120km hızla yerı geldı 90 km le gıttım sadece benzındeposu kucuk sıksık molaverdım depo buyuk olsaydı hıc durmadan gıderdım bence gıt ama dıkkatlı gıt arkadaşim sakın sakın gıt

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar