Xj6 mı Mt07 mi?

Kararımı 07'den yana verdim arkadaşlar.
Hepinize cevaplarınız için çok teşekkür ederim, Jemand'ın yazdıklarından sonra xj6 pek mantıklı gelmedi açıkcası.
Parça ucuzluğu ve bulunabilirliği çok önemli benim için. Hor kullanan biriyim çünkü.

Hayırlı olsun. 4 silindirin avantajı diyelim ona 3 beygir hiç bişey çünkü aralarında kaldı ki mt7 30kg daha hafif. Aklıma cbr1000rrla ducati 1199nun kapışması geldi. Kalkışta ducati öne geçiyordu ama sonra cbr uzuyordu aynı mantık

Son düzenleme:
bence çok kafanıza takmayın hangisini beğeniyorsanız onu alın sonuçta ikisinden de memnun kalacaksınız.

Merhabalar arkadaslar, mt25'imi iki hafta evvel bir öğretmene sattım. Geçen hafta tam bayiden 07 almaya gideceğim gün elime duvara sabitlenmiş cam düşmesi üzerine elim alçıya alindi dolayısıyla motoru ertelemek zorunda kaldim. Bu ayin onunda alçı çikacak, dikislerim alinacak. Butcem bu iki motora da yeterli.

Tecruben var mi? Yeterli gelir misin? Gibi sorulara kapaliyim, bana bu iki motorun arti ve eksisini yazabilirseniz memnun olurum. :)

Teşekkürler

Fikirlerine ne kadar önem verirsin bilmem ama Barkın Bayoğlu'nun canlı yayında XJ6 diversion nasıl sorusuna verdiği cevap ben bu motor hakkında yorum yaparsam çok kötü olur şeklindeydi.

Motoru almışsın zaten ama olsun yine aynı ikileme düşen arkadaşlara faydalı olabilir.

ikiside yalan tek gerçek
honda-cb-650f-5.jpg

Fikirlerine ne kadar önem verirsin bilmem ama Barkın Bayoğlu'nun canlı yayında XJ6 diversion nasıl sorusuna verdiği cevap ben bu motor hakkında yorum yaparsam çok kötü olur şeklindeydi.

Barkın, Barkın'dır.
Ben, benim.
Herkesin motordan beklentisi farklıdır.
Bu motor benim her ihtiyacıma karşılık veren bir motor.

XJ6 fetişi devam ediyor Türkiye'de, gerçekten ilginç. :)

35bin km XJ6FA kullandım. Neden bu kadar aşık olunduğunu hala anlamadım. Kötü bir motor mu değil, memur zihniyetli sakin sükun motor da.. fazlası değil.

XJ6 fetişi devam ediyor Türkiye'de, gerçekten ilginç. :)

35bin km XJ6FA kullandım. Neden bu kadar aşık olunduğunu hala anlamadım. Kötü bir motor mu değil, memur zihniyetli sakin sükun motor da.. fazlası değil.

Aşk falan yok Fiyat performans 4 silindir nispeten modelli şu an pazardaki uygun fiyatlı tek motor..

Aşk falan yok Fiyat performans 4 silindir nispeten modelli şu an pazardaki uygun fiyatlı tek motor..

Aşk yok derken, benim gözlemlediğim bişeye niye yok diyorsun üstadım? =)
Gir Facebook gruplarına göre abuk subuk göklere çıkartıyorlar motoru. Türkiye'de çokça olan "benim motorum en iyi motordur" anlayışı da değil, garip gurup bir fetiş var sahibi falan da değiller. MT-07'den yavaş bir kere XJ6 bunu kabul etmiyorlar mesela. =) Frenleri zayıf, amortisörleri son derece zayıf, bunu söyleyince "ben diz deydiriyom sıkıntı yok bençe" diyorlar. =)

Ben sattığıma üzülüyorum, ömrüm boyunca eşşek niyetine kullanabileceğim, hızlanması yeterli, amortisörleri tahmin edilebilir, konforu kötü olmayan güzel bir makinaydı. Bunlara itirazım yok, abartıdan dert yanıyorum ben.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar