Xenon H1 AMPÜL

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaşlar bişi danıscam bı yerde xenon buldum 100 ytl ampülü h1 8000 bılmem ne dedı, uzakdoğu malı sanırım taiwan abı 100-150 mt cok guzel gösterır ampülü için 1 sene ötekiler için 1 bucuk sene garantı verıyorum dedı, sıfır kutusunda içinde herseyı var.SİZ NE DERSİNİZ H1 AMPÜLÜ GÜZEL GÖSTERIRMI BILGINIZ VARMI İNCE UZUN Bİ AMPÜLDÜ.

yorum yazanlar için şimdiden tskler :rendeer:

piyasada genelde 8000k satılıyo garantısıde var dıyon vallah fıyat uygun gb

saol arkadaşım :cat: bı yazanda sen oldun :)

valla bende yazıcaktım ama ampül hakkında pek bi bilgim yok ama duyduğum kadarıyla ucuz ben daha fazla biliyordum açıkçası:):)

evet fiyati iyi ama normalde 200-250 ytl den baslıyor onlarda cıft ampül bu tek tabi hehe bırde uzakdoğu malı ötekıler gıbı alman yada japon değil :)

evet fiyati iyi ama normalde 200-250 ytl den baslıyor onlarda cıft ampül bu tek tabi hehe bırde uzakdoğu malı ötekıler gıbı alman yada japon değil :)

fakat xenon farkalrda bildiğim kadarıyla kitleri oluyor.Yani başka aparatlarıda olması lazım.sadece ampulle 100milyon fazla değilmi :)

ben 8000 k taktım uzun ve kısalara ama uzunu kaldırmadı soktum.. dıgerıde 2 haftada patladı sınırlendım komple cıkardım attım..ama sadece ampul olmaz onun aparatı olması lazım..cunku ben de her ampul ıcın aparat vardı..ona gore ıyıce sorustur bak..

arkadaşlar zaten aparatı var :) dedımya sıfır kutusunda hersey var sanırım o sıyah kutu aküyü fln dengelıyor yoksa kaldırmaz bıldıgım kadarıyla

babyface demek patladı hımm kaca almıstın acaba.bırde göruntusu nasıldı ?

arkadaşlar zaten aparatı var :) dedımya sıfır kutusunda hersey var sanırım o sıyah kutu aküyü fln dengelıyor yoksa kaldırmaz bıldıgım kadarıyla

babyface demek patladı hımm kaca almıstın acaba.bırde göruntusu nasıldı ?

hocam belki bizim motorlara olmıyabilir.O kısmı araştırmadan alma bence.Çünkü araba için olanlar sanırım her motora olmuyor:silent: oyüzden almadan sor soruştur yoksa elinde kalır mal :cat: Mesela bizim motorlara 35W 12V ampul oluyor arabalarınki 55W o yüzden beyaz ışık veren ampul bulamadım 35W ve gene sarı ışığa kaldık :) O kısmı bir araştır:wiinkk:

erdo2002 cok saol yorumun ıcın.bende hemen söyliğim benım bulmus olduğum xenon zaten motor ıcın her turlu bızım motorada senın motorada olur daha dogrusu ustam yapar o hıc sorun degıl evet 35 w oluyor ama ben gecenlerde h4 aldım ve taktırdım ustama nasıl takıldı dıyeceksın hemen 3 bacaklı duy aldım ve ıs bıttı ama aku kaldırmadı yada bı ıb... oldu anlamadım :) (h4 55w ) cunku bı baskası yapmıstı sorun yasamamıstı herneyse

japon motorlarıda hepsi 55 w daha doğrusu bır çoğu dıyım :) bu arada beyaz ısık var 35 w çinide almanıda sana söyliğim hatta taiwanı bıle var.

Son düzenleme:
YAww ben ne kadar dolastıysam Istanbuldan arkadas taktırmıstı 35W ıkı adet OSRAM far ama ben bı turlu bulamadım hep 55W var onuda aldım bu sefer AKU yu zorladı ve arka yansıtıcıyı erıtmeye baslamıstı soktum.

h1 konusunda bilgim yok ama 2 ay önce h4 cyclone 8000k xonon taktım ben. uzun ve kısa tek ampulde.
2 sene birebir değişim garantisi var.patlasa bile.. 2 sene sonunda 100$ falan dedi sadece ampulü.
artılarına gelecek olursak. Görüşüm %200 arttı diyebilirim. Hem yoldaki şeyleri farketmemi hemde farkedilmemi sağladı.Eksilerine gelince insanın gözünü mahveden bi ışığı var :p banane ondan da ben görmüyorum nası olsa :p
sıfır kutusunda demişsin xenonlar çiftli halde satılıyor.
2lisi 100 ytl ise çokçok ucuz ama insanı şüphelendirecek ucuz :p
bana aşşağı yukarı 200e geldi h4.
ha sorarsan memnunmusun die evet çok memnunum gece sürüşü apayrı bir zevk haline geldi.
ama xenonla beraber korna da değiştirmiştim onun için xenondanmı kornadanmı bilemiyorum 7.5 amper olan sigortalarımdan 1ini 30lukla değiştirmek zorunda kalmıştım kaldırmıyordu çünkü

arkadaşlar xenon seçiminde h4 ( uzun ksa tek ampulde xenon) olması gerekiyor ve en ideal aydınlatma 8000k de oluyor daha üst modellerde ışık çok beyaz oluyor ama görme mesafesi kısalıyor biliginize

asm

En ideal aydınlatma aslında düşük ısı derecesinde oluyor :)

Yani 4300 k en ideal aydınlatmaya sahip

Ama bu iş birazda görselliğe kaçtığı için 6000 K(kelvin) fena olmaz(hem aydınlatma hemde görsellik)

4000k1hd3.jpg
[/URL][/IMG]

6000k1py3.jpg
[/URL][/IMG]

8000k1jz8.jpg
[/URL][/IMG]

10000k1vf4.jpg
[/URL][/IMG]

Bu da ısı derecesine göre renkler

Gece,sorunun cevabına gelirsek. Görsellikte ve aydınlatmada bir sıkıntı olmayabilir ama ürünün ne kadar dayanacağı sorun olabilir (ki garanti veriyorlarsa sıkıntı olmaz o da)

Bir arkadaş Çin malı dandik xenon kitini İmpreza'da kullanıyordu sorunsuz bir şekilde :) (ki ilk çıktığında 500 küsür ytl'ye almış)

Piyasada genelde 6000 k ve 8000 k var. 6000 k olsa daha iyi olur aslında (aydınlatma perf. adına)

Motosikleti
Forza 250
Motosikletlerde kullanabilirsiniz.
35 watt elektrik cekiyor ampul basina.
Arkadas H1 demis ama senin motorunda bildigim kadariyla h4 var ampulu kullaniliyor?

Çin mallarını boşverin
Mtec / Bosch arasında bir tercih yapın
gg de zebil gibi satan..

arkadaşlar verdiğiniz bilgiler için çok tsk ederim gercekten makbule gectı.hepsini not aldım aklıma saolun :cat:

YAww ben ne kadar dolastıysam Istanbuldan arkadas taktırmıstı 35W ıkı adet OSRAM far ama ben bı turlu bulamadım hep 55W var onuda aldım bu sefer AKU yu zorladı ve arka yansıtıcıyı erıtmeye baslamıstı soktum.

dostum 566-26-06 ali usta burda var alman malı 35 w ampül 15 ytl fıyatı yer: ıst./göztepe ayrıca h4 35 w var baska bı yerde aklında olsun evet alman malı pıyasada bulmak ozr ama bız ıst. buluruz :p

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar