Xenon Fardan Sonraki Arıza ( Tecrübeli arkadaşları bekliyorum Lütfen yardım)

Arkadaşlar dün akşam xenon far taktırdım motoruma bu arada motor asya 150-12 modeli motorcudan motoru aldım çalıştırdım yürüdüm. Farda yanıyordu. Bir süre sonra akü zayıfladı farı kapattım öyle devam ettim motoru bir yere koydum işimi hallettim tekrar bindim marşa bastım almadı. Akü bitmişti. Bende ayakla çalıştırdım farlar sönük şekilde yolda giderken benzin bitmiş gibi motor stop etti. çalıştırmayı denedim çalışmadı. Ayakla denedim yine çalışmadı buji kablosunu söktüm baktım. ateş atmıyordu. Xenon far motorum hangi kısmına zarar verebilir ki ? ateşleme bobinimi alternatörmü konjektör mü ? anlayamadım . Daha önce aynı sorunu yaşayan varsa lütfen yardım etsin. Bu arada xenon taktırmadan önce motorun kaç volt verdiğini ölçeyim dedim. Çalışmıyorken 15,5 volt motor çalışınca 21 volt veriyor. Ne yapmam gerekir.

Dostum senin motorun xenon takılmadan öncede arızalı imiş.Ölçtüğün değerler çok yüksek.Konjektörün arızalı büyük ihtimalle.Max değeri bile 15v altı olmalı diye biliyorum.

ama o haldeyken 1 haftadan fazla bindim dostum xenonu taktırdıktan yarım saat sonra oldu ne olduysa.

Dostum senin motorun xenon takılmadan öncede arızalı imiş.Ölçtüğün değerler çok yüksek.Konjektörün arızalı büyük ihtimalle.Max değeri bile 15v altı olmalı diye biliyorum.

Yazdım yukarıda.Bundan birşey anlamadıysan şöyle söylüyeyim.Tamam senin motor düzgündü xenon far takınca bozulmuş.Tatmin oldun mu?

tamam kardeşim kızmana gerek yok sadece asıl sorunun hangi parçada olduğunu bulmaya çalışıyorum. konjektörü değiştirmem motora tekrar ateşleme yaptıracak mı ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar