- Konu Yazar
arkadaşlar xenon far yasakmı çevirmede ceza yermiyim muayene de geçiyor diyolar ama
Yasak, muayenecinin insiyatifi ile geçmişler onlar. Hemde kaliteli bir zenon olmazsa olur olmadık zamanlarda sürekli arıza çıkarıyor veya balans kesiyor. Beyin saçmalıyor. Kullanıcıyı kalpten götürür o. Pahalı bir zenon takmayacaksan hiç bulaşma ve gözlerimin canını okuma. Ara sokakta kıstırırsam yanından geçerken ön tekere tekme atarım, düşersen de durur üzerine işerim haberin olsun.
Beğenmedim mısralarını.
Çöpe dökerim doğum günü pastalarını.
Sosis dana eti.
Dananın ki 5e katlar senin pipeti...
güzel duruyor ama hersey güzellik değil beyaz ampuller var diye biliyorum onların kalitesi nasıl arkadaşlar bilen var m .?
Yasak, muayenecinin insiyatifi ile geçmişler onlar. Hemde kaliteli bir zenon olmazsa olur olmadık zamanlarda sürekli arıza çıkarıyor veya balans kesiyor. Beyin saçmalıyor. Kullanıcıyı kalpten götürür o. Pahalı bir zenon takmayacaksan hiç bulaşma ve gözlerimin canını okuma. Ara sokakta kıstırırsam yanından geçerken ön tekere tekme atarım, düşersen de durur üzerine işerim haberin olsun.
![]()
bu sözlerden sonra gittim en fazla göz yakan zenon h4 aldım...nerde mondial drift süren görürsem üzerine uzunlarla gidiyorum..ara sokaklarda geziyorum inşallah denk geliriz...diğer mondial driftli arkadaşlardanda simdiden ozür dilerim ^^
hayırdır driftlere özel bi nefretinmi var ?
hayır üstteki yorum yapan şahsı görürsen mondial drift kullanıyormuşonu bulmak için başka kimseyle alakası yok hatta diğerlerinden özür bile diledim farkındaysanız neden yarım yamalak okuyup yorum yaparlar hiç anlamıyorum..
arkadaşlar bir kere motora zenon far takılmıyorben beyaz far takdırdım kimsenin gözünü aldığı falanda yok aksine size fayda sağlar.motorunuzun güzel gözükmesini geçtim siz yolda seyir halindeyken gece yolu çok güzel gösteriyor sarı far varken bende yolu kısalarla zor görüyodum o yüzden beyaz far takdırdım.bence çok iyi bişey beyaz far takdırmanızı tavsiye ederim...