Xenon Far Yasakmı

arkadaşlar xenon far yasakmı çevirmede ceza yermiyim muayene de geçiyor diyolar ama

Yasak, muayenecinin insiyatifi ile geçmişler onlar. Hemde kaliteli bir zenon olmazsa olur olmadık zamanlarda sürekli arıza çıkarıyor veya balans kesiyor. Beyin saçmalıyor. Kullanıcıyı kalpten götürür o. Pahalı bir zenon takmayacaksan hiç bulaşma ve gözlerimin canını okuma. Ara sokakta kıstırırsam yanından geçerken ön tekere tekme atarım, düşersen de durur üzerine işerim haberin olsun.

Yasak, muayenecinin insiyatifi ile geçmişler onlar. Hemde kaliteli bir zenon olmazsa olur olmadık zamanlarda sürekli arıza çıkarıyor veya balans kesiyor. Beyin saçmalıyor. Kullanıcıyı kalpten götürür o. Pahalı bir zenon takmayacaksan hiç bulaşma ve gözlerimin canını okuma. Ara sokakta kıstırırsam yanından geçerken ön tekere tekme atarım, düşersen de durur üzerine işerim haberin olsun.

Beğenmedim mısralarını.
Çöpe dökerim doğum günü pastalarını.
Sosis dana eti.
Dananın ki 5e katlar senin pipeti...

Evet xenon lar yasak. Ben İzmir de oto elektrikçisiyim aynı zamanda öğrenciyim. Millet xenon ları söktürmeye geliyor artık. Kuvvetli ışıklara alıştım diyor müşteri bizde Alman, ışığa göre şiddetini değiştiren ampuller takıyoruz.

60 tlye xenon aldım artıl beyinden mi başka bi yerden mi kesiyor far bazen yanmıyordu değiştirdim kalın beyinli 35w bi xenon ve aynalı ışığın dağılmaması için bi parça var direk göze tutmuyor ışığı

Mercek ve far yıkama bulunmaya tüm araçlara xenon tip ampul takılması yasaktır. Göz alır, küfür yedirtir... :)

güzel duruyor ama hersey güzellik değil beyaz ampuller var diye biliyorum onların kalitesi nasıl arkadaşlar bilen var m .?

esc

güzel duruyor ama hersey güzellik değil beyaz ampuller var diye biliyorum onların kalitesi nasıl arkadaşlar bilen var m .?

Kesinlikle önermiyorum. Işık sıcaklığı tam beyaz değil. Tüm beyaz ampuller maviye çalar. Zaten bir çoğunda cool white(buz mavisine yakın bir renktir) yazıyor. Mavi ise görünürlüğü en düşük renktir. Hatta savaş zamanında farlarınızı maviyle kaplayın denmesinin nedeni de budur. Güzellikği beş yıldız ama kullanışlılığı sıfır.

:)

bu sözlerden sonra gittim en fazla göz yakan zenon h4 aldım...nerde mondial drift süren görürsem üzerine uzunlarla gidiyorum..ara sokaklarda geziyorum inşallah denk geliriz...diğer mondial driftli arkadaşlardanda simdiden ozür dilerim ^^

Ben otomobilimde de motosikletimde de night breaker plus kullanıyorum. Bu ampulü kullanırsanız bağımlılık yapar, başka ampul kullanamazsınız :)

:)

bu sözlerden sonra gittim en fazla göz yakan zenon h4 aldım...nerde mondial drift süren görürsem üzerine uzunlarla gidiyorum..ara sokaklarda geziyorum inşallah denk geliriz...diğer mondial driftli arkadaşlardanda simdiden ozür dilerim ^^

hayırdır driftlere özel bi nefretinmi var ?

hayırdır driftlere özel bi nefretinmi var ?

hayır üstteki yorum yapan şahsı görürsen mondial drift kullanıyormuş :D onu bulmak için başka kimseyle alakası yok hatta diğerlerinden özür bile diledim farkındaysanız neden yarım yamalak okuyup yorum yaparlar hiç anlamıyorum..

hayır üstteki yorum yapan şahsı görürsen mondial drift kullanıyormuş :D onu bulmak için başka kimseyle alakası yok hatta diğerlerinden özür bile diledim farkındaysanız neden yarım yamalak okuyup yorum yaparlar hiç anlamıyorum..

yarım yamalak okuduğum falan yok baştan aşağı okudumda yorum yaptım yargısız infazda bulunma lütfen. anlatmak istediğimde başka bişeydi ama senin anladığına devam edeyim. benim üzerimle uzunlarla gelip eğer benim yol görüşümü kısıtlarsan ve allah korusun kazaya falan yol açarsan tepene binerim şahsım adına söylüyorum. bence daha öznel konuşmalısın

arkadaşlar xenon ampul takılır fakat merceği olmadan takılmaz. merceksiz takılan xenon ampul müthiş derecede karşıdan gelenin gözünü alıyor hatta kazaya bile sebebiyet veriyor. takacaksanız bu linkteki gibi mercekli takın. http://www.aliexpress.com/wholesale?SearchText=bixenon-h4-kit+motorcycle&catId=&initiative_id=SB_20140113215449&isPremium=y

arkadaşlar bir kere motora zenon far takılmıyor :)ben beyaz far takdırdım kimsenin gözünü aldığı falanda yok aksine size fayda sağlar.motorunuzun güzel gözükmesini geçtim siz yolda seyir halindeyken gece yolu çok güzel gösteriyor sarı far varken bende yolu kısalarla zor görüyodum o yüzden beyaz far takdırdım.bence çok iyi bişey beyaz far takdırmanızı tavsiye ederim...

arkadaşlar bir kere motora zenon far takılmıyor :)ben beyaz far takdırdım kimsenin gözünü aldığı falanda yok aksine size fayda sağlar.motorunuzun güzel gözükmesini geçtim siz yolda seyir halindeyken gece yolu çok güzel gösteriyor sarı far varken bende yolu kısalarla zor görüyodum o yüzden beyaz far takdırdım.bence çok iyi bişey beyaz far takdırmanızı tavsiye ederim...

1. Motosiklete xenon takılır.
2. Beyaz far hiç bir işe yaramaz.
3. Sen bir de night breaker plus veya xtreme vision kullan. Karşıya kör, sana gündüz gibi..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar