2. kymco mu eskitiyorum ama kimseye kayıtsız şartsız alın demedim şimdiye kadar.
Memnunum hiçbir zaman sorun sıkıntı yaşatmadı paranın fazlasıyla karşılığını veriyor.
Fakat yinede honda alınamıyorsa alınıcak bir markadır benim için.
Neredeyse dünyada kabul görmüştürki sağlamlık ve kalite sıralaması honda, suzuki,yamaha,kawasaki diye gider. Kymco , sym ( bu arada symde eskittim) daha çok yol almaları lazım.
Kymco sitede bir yığın servis yayınlamış gidip motoru bırakmaya içim elvermez. Bir tane adam akıllı servisi olmazmı bir markanın. Bir çoğu merdiven altı bisikletçi. Hatta eski bir servisi vardı yıllarca sitede adresi yayınlandı belki hala vardır. Metehan bilir seyran tepede lojmanların karşısında arada bir laz amca. Adamın motosikletle alakası yok. Sırf bisiklet vardı dükkanında. Gittim dedim kymco servis felan. Direk ben onin motor kibi taaaaa.... diyerekten başladı herif sövmeye.
Yani servis konusunda yerlerdeler. Allahtanki elimizden geliyorda krank bilyasına kadar değişiyorum. Servislere kalsam işim Allaha kalmış.
Neyse çok uzadı. Olur öyle ufak sorunlar. Umarım çakallık yapmaya kalkmazlar. 100.000 km garanti yok dediğimde üstüme gelenler vardı. Yaw insan gibi kullan herşey 100.000 km gider. Servis manueline bir bakın 100.000 olan kadar değişeyen ne kalıyor motorda

o şartlarda çinliler bile gidiyor zati. Neyse hala uzatıyroum.
Kalın sağlıcakla