Xciting250'ime nazar değdi.Eksoz patladı.

kendin atlıyorsun çünkü kymco kullanıyorsun
adamın neler yazdığını görmeden kendin atlıyorsun sanamı soracağız ne yazacağımızı
biz kötü demiyoruz amonranın yazdığı msjlara bak sürekli xciting bambaşka diye yazılar yazıyor en iyi motor diğer motorlar çok kötü gereksiz o kadar paramı eder diye
başka motora binmeden anca boş eksoz sesi çıkarıyor
neyse ne yazarsanız yazın başkada birsey yazmayacağım allah yardım etsin

Sadece ben kullanmıyorum, en yakın arkadaşıma bayiden sıfır Agility 125 aldık, bayiden kendi ellerimle çıkarttım. :) Motor kazada yaptı başına neler geldi neler, 17.000 km de şuanda sorun yok.

Benim motorumda öyle, neler neler oldu, japon bi motosiklet bile dayanamayabilirdi yaşadıklarına, 6 yaşında meret, 44.000 km de, hala sorun yok gidiyor. :)

Abimizin biraz ateşli savunma yaptığını biliyorum okudum, ama olacak en küçük sorunda bunu onun başına kakmanız yanlış.:cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kendin atlıyorsun çünkü kymco kullanıyorsun
adamın neler yazdığını görmeden kendin atlıyorsun sanamı soracağız ne yazacağımızı
biz kötü demiyoruz amonranın yazdığı msjlara bak sürekli xciting bambaşka diye yazılar yazıyor en iyi motor diğer motorlar çok kötü gereksiz o kadar paramı eder diye
başka motora binmeden anca boş eksoz sesi çıkarıyor
neyse ne yazarsanız yazın başkada birsey yazmayacağım allah yardım etsin

Kesin xmaxçının biri eksozun üstüne çıkıp zıpladı :p

Şaka bi yana ben xciting dünyanın en çok satan maxiscooterı demedim.Dikkatinizi çekerim Türkiye'nin en çok satan maxiscooterı dedim.Türkiyedeki vergi sistemi sebebiyle diğer markalarla arasında uçurum gibi fiyat farkları var.Kymco sayesinde uygun fiyata insanlar kaliteli maxiscootera binebiliyo.Dünyada ise her zaman ilk 10'a giren bir marka.Ayrıca scooterın başkenti İtalya'da bile sokaklar kymco kaynıyo.Hyper arkadaşımın dediği gibi çok sağlam motorlar.Benim amcaoğlunun sanayide kullandığı kymco 6 yaşında ve çoluk çocuğun altında defalarca kaza yapmış.Çok hor kullanılmış.Daha bi kere bile yolda bırakmamış.Bizim yazlıkta kullandığımız kymco cup 3 kere kaza geçirdi.Babam , kardeşim , ben 3'ümüzünde kazası var ama sapasağlam motor.Bi kere aküsünü değiştirdik sadece.Ama xmax hep sorunlarla anılan bir motor.Yolda giderken kendi kendine yanıp kül olmayı başarabilen nadir motorlardan :
http://www.samanyoluhaber.com/Content.aspx?NewsId=475650&AspxAutoDetectCookieSupport=1

100.000 km olana kadar patlamadık yeri kalırmı o makinenin.
Geçmiş olsun Allah başka patlak göstermesin.

Forumdan Uzaklaştırıldı
100.000 km olana kadar patlamadık yeri kalırmı o makinenin.
Geçmiş olsun Allah başka patlak göstermesin.

Egsoz patlıyomuş demekki.Ben motorumu yıkamayı severim.Ayda bir apartmanın arkasına hortumu çıkarır yıkarım motorumu.Her seferinde de sıfır gibi parlar.Çok hoşuma gider.Ama fabrika çıkışı eksoz borusuna boya atmıyolar galiba.Pazartesi ona bi güzel operasyon yaparız.Önce kaynak yapıp zımparaladıktan sonra bi de eksoz boyası atarız.100 bin km gider.

Sadece ben kullanmıyorum, en yakın arkadaşıma bayiden sıfır Agility 125 aldık, bayiden kendi ellerimle çıkarttım. :) Motor kazada yaptı başına neler geldi neler, 17.000 km de şuanda sorun yok.

Benim motorumda öyle, neler neler oldu, japon bi motosiklet bile dayanamayabilirdi yaşadıklarına, 6 yaşında meret, 44.000 km de, hala sorun yok gidiyor. :)

Abimizin biraz ateşli savunma yaptığını biliyorum okudum, ama olacak en küçük sorunda bunu onun başına kakmanız yanlış.:cat:

japon ne dirki senin motor en iyisi

geçmiş olsun bakalım ne olacak bu durum...inşallah ihale sende kalmaz...

pardon ama garanti kapsamında değil mi makinanız...

Forumdan Uzaklaştırıldı
geçmiş olsun bakalım ne olacak bu durum...inşallah ihale sende kalmaz...

pardon ama garanti kapsamında değil mi makinanız...

Sağol hocam.Motor şu an garanti kapsamında ama 30 iş günü oyalarlar.Belki iyi niyet gösterip 1-2 gün içinde de yollayabilirler.Bakalım yarın görecez vaziyeti.30 gün bekletçekler gibiyse tamir yoluna da gidebilirim.Arkadaşların söylediğine göre eksozcular 10 TL'ye kaynak atıyomuş.Denemekte fayda var.

Sağol hocam.Motor şu an garanti kapsamında ama 30 iş günü oyalarlar.Belki iyi niyet gösterip 1-2 gün içinde de yollayabilirler.Bakalım yarın görecez vaziyeti.30 gün bekletçekler gibiyse tamir yoluna da gidebilirim.Arkadaşların söylediğine göre eksozcular 10 TL'ye kaynak atıyomuş.Denemekte fayda var.

aslında dediğin gibi bakalım kıvrıcaklarmı yoksa kıvırmayacaklarmı...halbuki egsoz parçası fabrikaya girer takma işçiliğinide fabrikaya yazar parasını alır servis ...ona giren çıkan yok ben bunu anlamıyorum...neden işlerini adam gibi yapmıyorlar...çünkü egsoz delinmesiyle senin ne alakan olabilir...

Forumdan Uzaklaştırıldı
CBF150 capon dimii :))) arkadaşım deli gibi yağ yaktığı için komple motor yaptırdı 23.000 km de :))) Ben 42.000 de açtım, sekman attım, devam ediyorum. :cat:

CBF150 çin caponu.Ne olduğu belli değil.Komple motoru yenilesen de yağ yakmaya devam ediyo :queen:

CBF150 çin caponu.Ne olduğu belli değil.Komple motoru yenilesen de yağ yakmaya devam ediyo :queen:

He yahu be hocam bide motor yaptırdı adam hala yakıyo hala yakıyo yemin ederim ben akıl sır erdiremedim :mrgreen:

cbf 150 motosiklet görünümünde bir dırahtör...:p

Yanlış olmasın metehan abi, asla kimsenin malını kötülemek gibi bir amacım yok, yukardaki arkadaşaydı cevabım, meclisten dışarı yani. :)

harbiden yalama oldu...:p ayar tutmuyor artık...:pale:

Ybr gibi taş motordan sonra koyar adama yaw o mesele. :cyclopsan

Mesela param yeterse yaz sonu Honda Twister alacağım. Ancaak bide plan b var. Ya yetmezse. :) CK'den sıkıldım ciddi manada.

3 seçenek var o zaman. CBF150 CBR125 YBR125

CBF150 yi söylemiyorum bile yağ yakıcak falan delirticek beni.
YBR125 in aynısını kullanıyorum oturuş hız olarak falan tamam kabul sağlamda değişiklik lazım bana.
CBR125 kalıyor geriye, buda kafama yatıyor olsun belim ağrısın olsun motor ufak olsun taş gibi yapmışlar bir tane kronik sorunu yok iyi bakılmışı 150.000 km yapıyormuş. :)

Ybr gibi taş motordan sonra koyar adama yaw o mesele. :cyclopsan

Mesela param yeterse yaz sonu Honda Twister alacağım. Ancaak bide plan b var. Ya yetmezse. :) CK'den sıkıldım ciddi manada.

3 seçenek var o zaman. CBF150 CBR125 YBR125

CBF150 yi söylemiyorum bile yağ yakıcak falan delirticek beni.
YBR125 in aynısını kullanıyorum oturuş hız olarak falan tamam kabul sağlamda değişiklik lazım bana.
CBR125 kalıyor geriye, buda kafama yatıyor olsun belim ağrısın olsun motor ufak olsun taş gibi yapmışlar bir tane kronik sorunu yok iyi bakılmışı 150.000 km yapıyormuş. :)

yeni kasa cbr 125 al keyfine bak...daha ötesi yok hacı...twıster falan elinde patlar...inan temiz cbf 250 bulsam 5000 e kadar bayılırım...ama hepsi or kullanılmış debriyaj vs istiyor...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar