x max le ilk uzun yolculuğumu yaptım

her motorun verimli olduğu bir devir aralığı vardır. muhtemelen gazı açtığında hız artarken devir yükseliyor sonra dişli değiştiriyor ve daha uygun verimli devirlere düşüp hızlanıyorsun. vites mantığı gibi. bu arada güzel motordur çok keyfili bir sürüşü var kısa bir süre 400 km kadar kullandım gayet neşeliydi. benzin için bende tüketim miktarlarını görünce şaşırdım biraz fazla yakıyor ama sanki o kasaya göre normal gibi geldi bana. kazasız belasız bol keyifli sürüşler dilerim

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
Turbolu scooter olarak peugeot Jet Force var. Hacmine oranla gücü konuşuyor.125 cc 20 hp:cyclopsan Ama turbosunu gizlemeyi unutmuşlar:mrgreen:

Şu iki zamanlı motorlardada bi turbo geyiği gidiyo. Kopuyorum her seferinde... Ne tuhaf bişeymiş bu meret adı var kendisi yok:mrgreen:

onda turbo değil supersarj var bambaşka bi durum :cat:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
TBI (Turbo Benzin Injeksıyon) :p

Patenti bana aittir..:queen:

motor sizin "turbo" sandığınız noktaya ulaştığında maksimum gücü ürettiği devir aralığına giriyodur. örneğin benim motorumda da "turbo" kapalıyken bile 7500 deviri geçince motor delice hızlanmaya başlıyor. bunun sebebi gerçek gücünü 7500 devirden sonra üretmeye başlaması. size de aynısı oluyordur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar