x max le ilk uzun yolculuğumu yaptım

ilk uzun yolumu istanbul sapanca arası yaptım.Gerçekten çok keyifli geçti:mrgreen:.Havanın özellikle giderken rüzgarlı olması tuzu biberi oldu:pale: Hız olarak 145 km hızı gördüm motor çok rahat ulaşıyor bu hıza.:bounce: 120 km hızda giderken motor biraz zorlanıyor gibi oluyor fakat devreye o anda bişey giriyor ve motor fişekliyor.Ben bunu merak ediyorum acaba vites değişiklimi bunun nedeni yoksa eksta bişeyler mi var.cevaplar için şimdiden teşekkürler .::friends:

ilk uzun yolumu istanbul sapanca arası yaptım.Gerçekten çok keyifli geçti:mrgreen:.Havanın özellikle giderken rüzgarlı olması tuzu biberi oldu:pale: Hız olarak 145 km hızı gördüm motor çok rahat ulaşıyor bu hıza.:bounce: 120 km hızda giderken motor biraz zorlanıyor gibi oluyor fakat devreye o anda bişey giriyor ve motor fişekliyor.Ben bunu merak ediyorum acaba vites değişiklimi bunun nedeni yoksa eksta bişeyler mi var.cevaplar için şimdiden teşekkürler .::friends:

Arkadan rüzgar esmiştir yada yol yokuş aşağı meyillenmiştir.

yol yada rüzgarla ilgisi yok çünkü bikaç kez oldu. arabalardak turboyu anımsatan bişey bu.

Evet bir arkadaşımda söylemişti bu motorlarda gizli turbo varmış sanırım

Şimdi turbonun makbul olanı gizli olanıdır..:p
Belkide gizli kompresör yada kafa grenajında gizli Nos bağlantısı olabilir:cherry:

sanırım buradaki X bilinmeyen değil de "cross" anlamında..onun da muhtelif anlamları var:çapraz işareti, haç,çile, melez,çaprazlama, karşıdan karşıya geçme vb..

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
senbirde izmir ve antebe gidip gelsen o motorda neler farketçen.

antalya - izmir - antalya yaptım,cvt şanzıman,tork eğrisi başarılı.

maksimum torkuna ulaşıyorsundur bide o arada kayış ve debriyaj kıvama geliyordur. muhtemelen ondan. bendeki daelim s2 250 de öyle giderdi artık sattım bende değil ben 155 km/h maksimum gördüm 145 bişey değil yani anlicağın. gider gider de giderken benzin uuuuuuuu diye gider :)

Bu arada güle güle güzel günlerde kazasız belasız kullanman dileğiyle. aman ha çok hız yapacam diye değil güzel güzel gezecem diye binerseniz daha keyif alıyor insan.

sağol camadan, bende bunun gibi bi durum düşünüyordum.Bende motoru çok hızlı kullanmam ancak motorumu sağır yapmak istemediğimden zaman ve şartlara göre hız yaptım.Herkese kazasız sürüşler:cat:

Turbolu scooter olarak peugeot Jet Force var. Hacmine oranla gücü konuşuyor.125 cc 20 hp:cyclopsan Ama turbosunu gizlemeyi unutmuşlar:mrgreen:

Şu iki zamanlı motorlardada bi turbo geyiği gidiyo. Kopuyorum her seferinde... Ne tuhaf bişeymiş bu meret adı var kendisi yok:mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar