www.motoin.de

Merhaba mt forum ailesi son günlerde buna benzer çok başlık açtım biliyorum ama bunu cidden merak ediyorum sormam gerek :cherry: Başlıkta da yazdıgım gibi bu sitede alıcağım tüm ekipmanlar türkiye fiyatlarına göre %40 %45 ucuz.Hatta bazı avrupa ülkelerine göre %10 %15 ucuz.Daha önce buradan alış-veriş yapan var mı ? Birde ortalama 800-1000 tl lik alış-veriş yapıcam gümrükte falan sorun çıkar mı ? Bilgilerinizi paylaşırsanız memnun olurum.Teşekkür ederim. :cherry:

http://www.motoin.de

DHL ile göndersinler. Dağıtımı PTT yaptığı için vergiyi kapıda ödersin. Fatura tutarının %18'i kadar vergi ödüyorsun. Yaklaşık 1 ay sürer gelmesi.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ne alırsan al 14.90 euro.

Ozaman her türlü ucuza geliyor.Güvenilir derseniz alıyorum ?

DHL ile göndersinler. Dağıtımı PTT yaptığı için vergiyi kapıda ödersin. Fatura tutarının %18'i kadar vergi ödüyorsun. Yaklaşık 1 ay sürer gelmesi.

Ptt harici tasiyicilarla alip da gumrukte takilinca pahaliya patliyordu onceden, ardiye ucreti vs. den dolayi. Bu durum degisti o halde? Guzel olmus.

Ptt harici tasiyicilarla alip da gumrukte takilinca pahaliya patliyordu onceden, ardiye ucreti vs. den dolayi. Bu durum degisti o halde? Guzel olmus.

Önemli olan Türkiye için dağıtımı kimin yaptığı. Almanya DHL kargoları Türkiye içi PTT dağıtıyor. Bu yüzden gümrükte vergiyi hesaplayıp kapıda alıyor. Özel kargo şirketlerinde durum farklı olabilir bilmiyorum.

yani 1000 tl lik alışveriş yaptım diyelim. 1180 TL + 15€ totalde ödeyeceğim tutar mı oluyor ? Gümrüğe takılmıyor kapıma geliyor ?

Aynen öyle, ilk motosiklet ekipmanımdan beri tümünü bu siteden (+fc-moto) alırım hiç sorun çıkmadı.

Fc-moto gayet ilgililer. Ortalama 25-30gün içinde geliyor aldığınız ürün.

fıyatlar cok ıyı bende ınceledım sımdı revıt derı mont 1500 turkıyedekı sıtelerde orda 900 tl cok ıyı bence

Örneğin linkteki pantolonu almak istiyorum.
Kargo 15 euro + olarak da %18 vergi mi vereceğim ?
Sipariş vermeyi düşünüyorum. İnce ayrıntıları var mıdır ?
Açıklayabilirseniz çok sevinirim.

Aynen öyle.Atıyorum herhangi bir markadan 3 tane pantolon aldın toplam 1000 tl tuttu.Fiyatta önemli değil Türkiyeye 15 € kargo bedeli var.Kargoya veriliyor 25-30 gün içinde kapına geliyor.Kapında kaç tl fatura kesilmişse (1000tl lik alışveriş yapalım dedik mesela) %18 vergi alınıyor.180 tl tutuyor oda. Benim anladıgım bu yanlısım varsa düzeltin.Ama bu olayın şu boyutu da var eğer beden yoksa ki çoğunlukla olmuyor bedeni olan üründe zaten buradaki fiyatıyla arasında 60-90 tl oynuyor.Zayıf veya kilolular için süper bence.

Bilgisi olanlar yazarsa faydalı olabilir

Bu site için fuar indirimi veya yaz/kış indirimini beklemek lazım aslında, 20-30% seviyesinde bir indirim geliyor. Burada 729 euro fiyat çekilen ceketi ~430 euro'ya aldım geçen temmuzda.

Onun dışında TOP yazanlar zaten çok uygun, indirimsiz haliyle bile daha uyguna geliyor zaten. Bedeni biliyorsanız sorun yok, paketi teslim aldıktan sonra geri yollama işi zor çünkü.

Son düzenleme:
Arkadaşlar konuyu upluyorum. Nisan 6 da bir kask alacağım burdan shark ın kaskı. Bedenimi öğrenip sipariş edicem Tr fiyatından 120 tl (vergiyide %20 hesapladım) daha ucuza geliyor benimde kaskım var şuanlık bekliyebilirim 20 gün buradan almak istiyorum. Daha önce alışveriş yapan var mı buradan müşteri memnuniyeti kargo vs sorun olur mu?

Ben yaptım, ürün ellerindeyse 20-25 günde geliyor. Bazen ellerinde var gibi gözükse de aslında olmayabiliyor. Bu durumda 8-10 günde tedarik edip yolluyorlar. Ne kadar alırsan al 14,90 Euro yol parası ödüyorsun. Toplamda 75 Euroyu aşınca gümrük, vergiyi de hesaplayıp adresine yolluyor. Vergiyi ödeyip teslim alıyorsun.

Gözün kapalı güvenebilirsin. Tavsiye edilir!

Teşekkürler vergiyi %20 den hesapladım ben ürün fiyatına katarak kaç hesaplanıyor bu konuda bilginiz var mı?

birde nette bunlara promosyon indirimi veren siteler var Google a promotion + sitenin adını yazıp bulabilirsin bunlar belli ürünler için zaman zaman %70 e varan indirim kuponları veriyorlar ve geneldede %5-10 kupon alabiliyorsun bu indiim kodunu kullanarak istediğin ürünü biraz daha ucuza alabilirsin bilgin olsun.

ürün fiyatı + yol parası 75 euroyu geçiyorsa toplam fiyatın %20'si kadar gümrük vergisi alınıyor

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar