www.motoin.de

42,50 kargo tutuyor montta. çok bişey değil.. yahu aynı montu istanbuldan izmire göndersen daha fazla tutar =) fiyatları sürekli takip etmek gerek.. Bazı ürünler var ki TR den daha pahalıya satılıyor aman dikkat =) Bende yakın zamanda burdan ayakkabı yada mont düşünüyorum. uzun zamandır takipteyim indirimi bulunca vurucam kafsına =)

150 - 200TL için uğraşılmaz. Ama söylendiği gibi 1.500TL lik mal 800TL ye alınıyorsa mantıklı.

DHL Almanyanın resmi posta servisidir dolayısıyla bize PTT kanalıyla ulaşır. Normalde başka ülkede DHL gönderim isterseniz burada ki DHL teslim alıyor. Onlarda yazılabilecek tutarları yazarlar, affetmezler :)

Motoin.de DHL 'in gücü sayesinde 15€ gibi komik bi rakama bize gönderim yapabiliyor.

Haklısınız ama bir konuda değil, 150 200 tl için niye uğraşılmasın ki? 5 10 lira gibi küçük bir rakamki söylediğiniz farklar bi eldiven parası..

1 ay bekleme süresi ve karşınızda hemen ulaşabileceğiniz bir kontak yok.
Mont geldi cebinde defo var... Uğraş dur geri göndericeksin yenisini bekliceksin vs vs

Alman sitesi bunlar, sanmıyorum pek sorun olacağını. Almanyaya giden bilir nasıl bir disiplin olduğunu orda. Tabi ne kadar böyle dusunsekte muamma ama sorunsuz alişveriş yapan çok var :)

Elbette çözülür ama 1 mayısda aldığın pantolon gitti geldi 2 ay sürerse yazı boş geçirmiş olursun.
Bu yüzden az fark var ise paşa paşa verip o gün giyilebilir.

Kaskın vardır ekstra bi tane daha alırsın o zaman sıkıntı yok. Geç gelse de madur olmazsın :)

motoinn ve fcmoto sitelerinin kullanımdan iade gelen ve genellikle geçmiş sezon ürünlerini sattığını bilmenizde fayda var. Koruyucu ekipmanlarda (bellik-dizlik-sırtlık vb) hiç bir sakınca yok ancak giyim ve özellikle de kaskların en iyi ihtimalle 1 gün en kötü ihtimalle ise 15 gün kullanılmış olduğunu bilmekte fayda var. Almanya'da 15 gün moneyback guarante yani beğenmezseniz 15 gün içersinde koşulsuz iade taahüdü ile satılması zorunludur. Büyük firmalar iade gelen kaskları motoinn ve fcmoto gibi sitelere uygun fiyatla verirler. Fiyatların uygun olmasının sebebi budur.

motoin.de'den defalarca alışveriş yaptım, tamamı kusursuz, yepyeni ürünlerdi. fc-moto'nun Aachen'deki mağazasından da alışveriş yapmıştım. Kaskların kutularını ilk kez açıyordum. Kullanılmış, iade edilmiş ürünler satılıyor felan hikaye! Elbette iade aldığı ürün varsa onu da satıyordur belki adamlar, her mağazanın yaptığı gibi. Ama bütün ürünleri iade alınmıştır dersek haksızlık olur.

Türkiye'deki kam emicilere kendinizi silkelettirmeyin, yarı fiyatına gidin motoin.de'den, fc-moto'dan alın.

Valla hocam sen bu site nasıldır diye sordun ama ben siparişi verdim demin. Bakalım hayırlısı. Scorpion kask aldım. Shipping ve dhl ücreti dahil Türkiye fiyatından 127 lira daha uyguna geldi. Umarım gümrükte orda burda sıkıntı çıkmaz. İlk defa yurtdışından alışveriş yapıyorum. Daha önce sadece psn plus kodu almıştım sijital olarak.

Valla hocam sen bu site nasıldır diye sordun ama ben siparişi verdim demin. Bakalım hayırlısı. Scorpion kask aldım. Shipping ve dhl ücreti dahil Türkiye fiyatından 127 lira daha uyguna geldi. Umarım gümrükte orda burda sıkıntı çıkmaz. İlk defa yurtdışından alışveriş yapıyorum. Daha önce sadece psn plus kodu almıştım sijital olarak.

127 lira az bi farkmis.umarim vergi ekleyip burdaki fiyattan fazlaya mal etmezler

% 18 vergi ekleseler bile daha uygun oluyor. Ayrıca türkiyede olmayan bi rengini aldım. Sorun çıkmadan gelsin yeter.

% 18 vergi ekleseler bile daha uygun oluyor. Ayrıca türkiyede olmayan bi rengini aldım. Sorun çıkmadan gelsin yeter.

Hayirli olsun ozaman. Tr de bizi nasil acimasizca hunharca kazikladiklarina bakarmisiniz :( almanyada hayat cok pahalilasti der durur ordaki akrabalar..ona ragmen kask+almanyadan buraya kargo+ vergisi yine buradan ucuza geliyor saka gibi..

Sakıncası yoksa aldigin kaskin linkini atarmisin?

531 + 41 (shipping) = 572

572 + %10 ( 57) = 629 TL

Türkiye satış fiyatı : 699= TL

nakit yada tek çekim için %10 iskonto alsanız = 629 TL

kafa kafaya denk gelmiş gibi gözüküyor

arkadaşlar bende fiyatlar tl gozukuyor sızde de oyle mı. dogrulugu varsa fiyatlar hesapladım vergisi ve kargosu dahil turkiyeden ucuz. bir de alıp da yorum yapan bi arkadaş var başka arkadaş var mı

531 + 41 (shipping) = 572

572 + %10 ( 57) = 629 TL

Türkiye satış fiyatı : 699= TL

nakit yada tek çekim için %10 iskonto alsanız = 629 TL

kafa kafaya denk gelmiş gibi gözüküyor

Türkiye'de o kask yok. Aynı kaskın bazı modelleri var. 649 ve 699 lira. Desenler arttıkça fiyat artar. En kötü ihtimalle 699 olurdu ama bence daha pahalı olurdu Neyse.

Ben 572 ödedim. Bankadan da taksitlendirdim. Yüzde 10 ne parası ödeyeceğim onu da bir açıklar mısınız? ptt diyorsanız arkadaşlarıma sordum, kredi kartından çekilen paradan başka pttye falan elden para vermiyorlarmış.
Varsayalım ki vereceğim, 629 ile 699 arasında 70 lira fark var. Nakit almadığım ve tek çekim yapmadığım için kafa kafaya gelmiyor.
Ayrıyetten türkiye'de nakit, havale yani iskontolu fiyatı 699 lira. Taksitli fiyatı 700 küsurlarda.

Postacı getirince kargonu o gerekli açıklamayı yapar o daha iyi bilir (:) vergi tabiki

Scorpion exo500 internette havale fiyatı %5 iskonto ile 665Tl,mağazadalarda herkese %10 zaten fix sayilir, olmayan renk icin birsey diyemem tabi ama ayni fiyata yurtdisindan almaya ugrasmak pek matah degil ama tecrube olmus oldu sizede.

Kaskiniz hayirli olsun ama Umarim kullanima bagli olmayan uretim hatalari olusmaz kullandiginiz sure boyunca, garanti konusunda bi gecerliligi yok malum (conta sokulmesi\>gevsemesi ne bahli ruzgar alma yada havandirma kapagi kopmasi vs)

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:36 ----------

http://www.motosikletaksesuarlari.com/Scorpion-EXO-500-Air-Login-Kask_13477.html

Baska modeller havale iskontolu 665 krn bu nedense 574tl imis

Linkini attığınız site elinde olmayan ürünkeri satıp parayı cucukkalayan ama ürünleri aylarca kargolamayan bir site. Daha dün telefonla stok sorduğumda hemen cevap vermek istemediler. Telefonu kapatıp sorduğum ürünün fiyatını yükseltip sonra stokta var dediler. Hatta aramadılar bile. Yine ben aradım.
yoksa dün o siteden alacaktım.

Onun dışında nakit 665 lira vermekle taksite bölünmüş 572 lira ödemenin aynı maddi gider olduğunu düşünmeye devam ediyorsunuz :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:31 ----------

Postacı getirince kargonu o gerekli açıklamayı yapar o daha iyi bilir (:) vergi tabiki

Scorpion exo500 internette havale fiyatı %5 iskonto ile 665Tl,mağazadalarda herkese %10 zaten fix sayilir, olmayan renk icin birsey diyemem tabi ama ayni fiyata yurtdisindan almaya ugrasmak pek matah degil ama tecrube olmus oldu sizede.

Kaskiniz hayirli olsun ama Umarim kullanima bagli olmayan uretim hatalari olusmaz kullandiginiz sure boyunca, garanti konusunda bi gecerliligi yok malum (conta sokulmesi\>gevsemesi ne bahli ruzgar alma yada havandirma kapagi kopmasi vs)

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:36 ----------

http://www.motosikletaksesuarlari.com/Scorpion-EXO-500-Air-Login-Kask_13477.html

Baska modeller havale iskontolu 665 krn bu nedense 574tl imis

Ayrıca O linkini attığınız kask şu an O firmanın stoklarında mevcut değil. Dün o kask 570 küsur lirayken ben stok sorduğumda 549 liraya düştü. Yani stokta olmayan ürünün fiyatını düşürerek uygun fiyata satıyoruz imajı yaratılmaya çalışılıyor.
Ama ürünü satın alsanız, önce yurtdışı sevkiyat gümrük vs aylarca bekle.
Artık anlarsınız diye düşünüyorum. Ürün ellerinde yok ama satmakta beis görmüyorlar. Bu mu avantaj?

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar