Wr250r mi kx 250f mi ?

Mehaba. Ben motosiklette pek acemi sayilmam. Genellikle kucuk cc motorlar kullandim. Ara ara 600 cc 690 cc kullandim. Suanda 250 cc cross dusunuyorum amacim stres atmak dag bayir dere tepe birbirine katmak. Kx 250 f aslinda mantikli geliyo ama plaka olmayisj ve asfalta inme ihtimali olmamasi wr 250 r a kaydiriyo kararimi. Sizce wr kx e gore arazide cok gucsuz kalirmi?

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:27 ----------

Bu makinalari bilen kimse yokmu

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:12 ----------

??? Yokmu bilennn????

http://www.motosiklet.net/forum/marka-ve-model-kiyaslamalari/105335-kx-250f-mi-wr-250r-mi.html

sar yamahayi, 30 küsür beygir, 130 küsür kilo, gücsüz filan kalmaz hem trafige cikma durumun olacak..

Bende oyle dusunuyorum fiyat yuksek ama daha oturakli ve kaliteli sanirim

Aslinda benim aklimada ktm geliyodu ama ktmden vazgecmek icin cok neden var. Pahali olusu bakim araliklarinin cok sik olusu parcalarinin pahali olusu gibi. Birde su var kendi adima ben tam profosyonel cross yapmayacagim icin okadar para vermeye cokda gerek duymadim.

2 zamanlı motorlarını alırsanız belki pahalı olabilir ama 4 zamanlı olanlar tercih edilebilir... Tabi diğerleri ne kadar daha mantıklı gözüksede KTM ile alacağınız zevkin bambaşka olacağını düşünüyorum. Ne de olsa cross onların işi...

Ktm de servis yedek parca falan bir suru sorun oldugunu duydum. ondan yamaha yada kwasaki dedim

Husqvarna ktm husaberg gibi makinalar zaten bambaska. Onlara guc yetmez biz yine wr ye yonlenelim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar