Heavy oynarken bana destek vermeyen mediumlar veya beleşçilik yapan Td'ler yüzünden sinir krizleri geçiriyorum. Td olarak elimde t25/2 var ama beş para etmez bir tank. Medium olarak kv-13 var parasızlıktan onuda kasamıyorum. Birden KMT oynamaya başladım, içim huzur doluyor vallahga. Krize falan girmeye gerek yok. Oturdugun yerden pata küte yaslıyorsun her el 3-5 tane kill var. Hiç olmadı baskın yersem üzerime gelene yaslıyorum bir tane

sonra huzur içinde yatıyorum. Bence KMT güzel.
TD olarak sana bir sorum var. IS_3 e kadar heavy kastım ama T28 denen TD benden daha ıyı atısa ve zırha sahip. Adamla kafa kafaya vs atıyoruz ve ben başka bir tankın arkasında saklanıyorum, ben adama hasar veremıyrum 10 el ateş ediyorum ama adam 2 atısta benı alabılıyor. Bu yuzden heavy bırakıp Heavy kadar sağlam ve TD kadar serii bir tank oynaak istiyorum. Aklıma Tortoisei ve T28 gelıyor. Hangi tanka yonelmem dah ıyı olur. Tareti dönebilen T28 serisi mi yoksa taretsiz olanı mı ? T 95 vs Tortoise gibi birşey çıkıyor karşıma. Kimisi torto diyor ama 2-3 oyunda t95 gördüm 5 tane heavy karsısına cıkıyor ve kensinlikle saklanmak yok. Herpsinide alıyor. Ama birisi yanına yada arkana gecerse o zaman harapsın. ismini hatırlamadığım e3 yada e4 müydü neydi o amerikan serisi X Tier bir tane tankı Is-3 ile maymun ettim yanına girerek. Bu sebepten mütevellit tareti dönebilen T30 almak gelıyor aklıma ama onların zırhı zayıf kalıyor. Kararsız kaldım bana yardım edin.
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:51 ----------
T49 da biraz yeni galiba unique olamamıs onun t49 daha. Ben bunu ilk defa duyuyorum yani mürettebat 100 olduktan sonra oynadıkça yükleme süresi isabet oranları gibi şeyler gelişiyor mu ? Eğer öyleyse benim Kv-1s ve Hellcat ortalığın anasını belleyecek galiba. 2. skiller açılmak üzere %91 oldu Kv-1s te:queen: Hellcat yakın sayılır