Wırelesden 3 Eleman Kanımı Emiyormuş..

bir ata sözü var biliyormusun eşegini saglam kazıga bagla komsunu hırsız cıkarma diye oyle olunca suclu oluyorsun işte ne işin var senin Wırelesla bagla kabloyu gir internete panda :p

halis abi zaten mete kabloyla bağlıydı modemin wıreless özelliğinden bile haberi yok.

TTNET gelip bağlamış o şekilde:)

Google da aratırsanız bulursunuz. Adımızı Hacker'a çıkartmayalım burada... :p

Ubuntu da developer ım...Ben bunu diyim siz anlayın ne olduğumu.:)

Aklınızda bulunsun Linux ta başka birinin ağına izinsiz girmeye çalışmak aynı zamanda sizide savunmasız kılar.:wiinkk:

Çoğu banka mainframelerinde Lınux yada Unix tabanlı programlar kullanır nedeni güvenlik ama patlatmak imkansız değil.

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
internet çekmeyince antenle oynuyomuş :mrgreen:

metecim bunla daha iyi çekiyor

DISH_500_ANTENNA.jpg

diseq ayarlarından Lnb Power i off yap :p

bir ata sözü var biliyormusun eşegini saglam kazıga bagla komsunu hırsız cıkarma diye oyle olunca suclu oluyorsun işte ne işin var senin Wırelesla bagla kabloyu gir internete panda :p

halis abi zaten mete kabloyla bağlıydı modemin wıreless özelliğinden bile haberi yok.

TTNET gelip bağlamış o şekilde:)

antenide görmemiş yuh yani onca ahkam kesiyordu burda :queen:

internet çekmeyince antenle oynuyomuş :mrgreen:

metecim bunla daha iyi çekiyor

diseq ayarlarından Lnb Power i off yap :p

antenle oynayınca cekiyormuymuş peki :queen::queen::queen:

itiraf etmek gerekirse ben kablosuz modem dendiğinde ne geleceğini merak ediyordum...enerjiyi nerden alcak diye hislendim düşündüm...ülen nası kablosuz modem bu basbayağı vdsl kablosu kendi güç kablosu var...beni yediler mi acaba diyerekten antenin ne işe yaradığını da düşünmedim değil...antenle oynadım baktım bi halta yaramıyor sonra boşver dedim beni aşan şeyler...wayrılsı ben cep telefonundaki blutut tarzı bir özelllik sanıyordum...:p

vesileyle öğrenmiş olduk sayenizde...bilmemek değil öğrenmemek ayıp demişler...:cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar