WD-40 - 1 şişede 5 ürün bir arada "PROBLEM ÇÖZÜCÜ"

ben bu ürünü hiç bir şekilde tavsiye etmiyorum heleki zincire asla bu ürün pas sökücü civatalar için kullanılır genelde içinde bulunan asit metale zarar verebilir dikkatli kullanılması gereken bi ürün arkadaşlar!!!peynir ekmek gibi kullanılıyor gördüğüm kadarıyla bu tür ürünleri motordan uzak tutun mümkün oldugunca ama kilit acılmayan somunlar için idealdir.

- WD-40 formülü hiçbir aşındırıcı madde içermeksizin çok kalın tabakalı gres yağı ve kiri, etiket ve yapıştırıcı madde kalıntılarını yüzeyden tamamen temizler. Ayrıcı oluşturduğu film tabaka ile çürüme ve paslanmaya karşı korur.

Metela zarar verir mi vermez mi? hareketli parçalar için kullanacağım da?

Yapmayın yahu wd-40 ı bilmeyenler kaldı mı? Arabası motosikleti olan her iki kişiden biri mutlaka kullanmıştır.
Bir şey mi tamir ettiniz? Eliniz leş gibi mi? hemen elinize sıkın ve bolca ovalayın.
balata mı temizleyeceksiniz? yine yanınızda.
pas mı sökeceksiniz? yine işe yarar. ağır bir pislik mi temizleyeceksiniz motar aksamı üzerinde yine çok kullanışlı.
özellikle arabası olanlar motora sıkarlarki motor yesyeni gibi dursun. ve daha bir çok şey...
ama yine de kişisel tavsiyem, temizlik amaçlı kullanıyorsanız onu kullandıktan sonra yine de hafif bir şekilde sabunlu fırça yada sünger ile tekrar yıkama yapmanız.

Aman diyeyim, fren balatasından uzak olsun :cherry: Çok iyi bir ürün, her şeyde kullanılıyor :)

boy

Zincir temizlemek için WD40 kullanmayın, yağı temizlediği için bir süre sonra o-ring lere zarar veriyor.

ben dün bisikletin viteslerinde kullandım yağ gibi geçiyolar ne ses var ne bişey. super bir ürün. fakat dedikleri gibi frenlerden ve yağ gerektiren aşıı hareketli parçalarda çok tavsie edilmez :)

ben bugün 7.90 ytl ye bahaustan aldım.zincire sıktıktan sonra yinede yağlamam gerekiyormu?

Adana İl Temsilcisi
arkadaşlar,koruyucu amaçlı olarak,motor bloğunun üzerine,orta ve yan ayaklık bağlantılarına,egzozun üzerine sıkılıp kullanılabilirmi?

"Eliniz leş gibi mi? hemen elinize sıkın ve bolca ovalayın.
balata mı temizleyeceksiniz? yine yanınızda."

aman sakın ha elinize(kimyasaldır) ve disklerinize(Yaglayıcıdır) bulastırmayın arkadas baka bisi ile karıstırdı galiba.
Urun kesinlikle cok kullanisli bi urundur ozellikle kısın motosikletini kullananların en buyuk dostudur. Elektri aksamlarının icine direkt , karburatorun uzerine motosikleti yıkadıktan sonra makinenin uzerine sıkıp bir bezle silebilirsiniz.Arka jantınızdaki yag lekelerini hop diye cıkartabilirisiniz vesaire fakaaaaat ... son gunlerde yapılan inanılmaz zam nedenizle urunun fiyatı anlamsız derecede artmıstır bu nedenle aynı amacla uratilen baska markalarıda rahatlıkla kullanabilirisiniz.

Son düzenleme:
WD40 harbi efsane bi olay.. yannisikla lastilerinize, frenlerinize falan gelmesin aman ha dikkat edin, oyle suyla falan yikanmiyo, sebebi malum . Ben zincirimi bol bol bol WD40 ve eski bi disfircasi ile temizliyorum, sonra yagliyorum vs vs...

Gunu gereksiz bilgisi: WD40 1960larda sanirim Nasa tarafindan gelistirilen suyu nemi bi ortamdan kacirici bi formuldur. Ve bunlan ugrasan bilim adami 40. deneyinde istedigi sonucu yakalamistir... boylece adi Water Displacement 40, yane WD40 olmustur...

babaçi;762613' Alıntı:
ben bugün 7.90 ytl ye bahaustan aldım.zincire sıktıktan sonra yinede yağlamam gerekiyormu?

Zincir yaglamada kullanma bunu, zincir icin zincir yagi kullan.

Son düzenleme:
wd 40
yanıcı ve parlayıcıdır (ona gore yerlerde kullanın ateslı alanlarda kullanmayın)
plastik yuzeylerde kulanılmasını onermem kimyasal oldugu için plastık yuzeylere zarar vermektedır sadece yaglı oldugu için gecıcı parlaklır verır
metal eklemler paslı vıdalar ıcın bırebırdır
elektronik kontaklar ıcın kullanımı cok iidir (kontak anahtarı fark sınyal baglantı soketlerı )ozellıkle sudan oksid yapmıs soketlerı temıslemekte cok saglıklı kullanım saglar
zincirde zıncır etrafındakı yag katranlarını temızlemekte kullanıla bılır yınde zıncırı yaglaması yapmaz
cabuk donmaz
her motorun bakımı için gunluk temıslık ıcın gerekli bir ürün

Bu WD40 eksoz borularını temizlemekte kullanılırmı? Deneyen birileri varmı?

Kadın işte

Ne yapıyoruz yahu :silent: Bir zararı mı var, Alla alla sanki bir suç işledim... Bilmeyen vardır tabii, olamaz mı ? Bir ürün ilk çıktığında mı sadece tanıtım yapar, neden hala piril'in reklamı oluyor... :mrgreen:

Hemen pirili koyuyo ortalığa motorla ilgili bişey söylesene tubis apla asya motorla ilgili bir örnek verseydin daha güsel olcaktı :queen: piriL:cherry: piriL:queen: Sen Cok yasa :flower: :p

Her derde deva diye anlatıldıkça insanın neredeyse dolu depoya da katası geliyor,hani yakıt sistemini temizler ,tortuyu çözer ve yakıttaki suyu da
halleder gibisinden .........

Tubıs görüşlerini yazmamış yazarsa iyi olur. ne gibi artı ve eksilerini görmüş gözlemleri nelermiş vb.

Arkadaşlar bu ürünü Egzosu silmekte kullanabilirmiyiz? Yer yer paslanmalar varda?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar