warmı alan (tiger-seyhan250C) yada satan (HYOSUNG GT 250R) yada bilen...

SELAM ARKADAŞLAR BEN hyosung gt 250r (grenajlı olan modeli) CİDDİ ANLAMDA ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM we ELİMDEDE SATILIĞA AÇIK Bİ TANE ALARMLI KANUNİ TİGER BİTANEDE FULL+FULL AKSESUARLI SEYHAN 250C WAR İSTEYEN WARSA MAİL YOLUYLA FİYAT yada RESİM ALABİLİR AMA BENİM SİZDEN ASIL İSTEĞİM PİYASADA BİLDİĞİNİZ HYOSUNG GT250R WARMIDIR SATILIK OLURYA Bİ YERDE GÖZÜNÜZE ÇARPMIŞTIR YARDIMCI OLURSANZ SEWİNİRİM GERÇİ MOTOR GELELİ ÇOK OLMADI AMA TÜRK ÇABUK SIKILIR MUTLAKA WARDIR BİYERLERDE ŞİMDİDEN SAĞOLUN :rendeer:

»»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.»»»»»»
Mesaj yazarken büyük harf kullanmak bağırmak anlamına geldiği için ve sayfa düzeninde kargaşa yarattığı için yazılarınızı kesinlikle büyük harf kullanarak yazmayınız. Kullanıcılar forum sayfalarına yazmış oldukları mesajlarını düzenleme yetkisine sahiptir. Lütfen yazmış olduğunuz mesajın sağ üst köşesinde göreceğiniz değiştir butonuna tıklayarak mesajınızı düzenleyin...

icon2.gif
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.

icon2.gif
Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.

icon2.gif
Şikâyetler için...
[email protected]
************** Site Yöneticisi: EgeKnn **************

yaa oo hyosung 250cc i burdan biri vadeyle 12 ye aldı!cok deilmii yaaa? nekadar fiyatii?

yok kando bi yanlışın war sanırım 0km fiyatı 7.850 ytl gt250R' ın senn yer neresiki ?

ben samsundayımmm...yaa vadeli vermişş peşi 8 yada 8500 ytl. ama vadeli 12 ye almışş 500 taksitle..iyi vade koymuş dimi?

kando5561' Alıntı:
ben samsundayımmm...yaa vadeli vermişş peşi 8 yada 8500 ytl. ama vadeli 12 ye almışş 500 taksitle..iyi vade koymuş dimi?
iyi koymuş vadeyi gerçekten :queen: o paraya neler alınırdı yaw:mrgreen:

Süper Moderatör (BBRR)
»»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.»»»»»»
Foruma yazilacak konular ilgili bölümlere yazilmalidir. Yanlış bölüme açılan başliklar yöneticilerce ilgili bölüme taşınır... Tekrarı halinde SİLİNİR! Bu nedenle itiraz türü yazilarin da silinmesi, veya cevaplandirilmasi sorumlunun yetkisindedir.

icon2.gif
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.

icon2.gif
Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.

icon2.gif
Şikâyetler için...
[email protected]
************** Site Yöneticisi: BBRR **************

ankarada hysongGT250ye 8milyar diyor 2ytl si peşin gerisi taksitle 6ay

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar