Vurdurma meselesi

Çalınma tehlikesine karşı en iyi kafa rahatlığını kasko sağlıyor. Onda bile çalışsa rayiç değerini ödüyor, yine zarara girmiş oluyorsunuz ama en azından komple zarar olmamış olur.

Motosiklet kaskosu otomobilden daha pahalı yav neredeyse 50 cc motor parasına her sene kasko yaptırmakda ne biliyim hani seni beni değilde gençleri üzer , defalarca kasko için büzülmektense motor çalınırsa bir kere üzülürsün deyip kaçıyorum :D

Motosikleti
BWS 100
İmmo olmadan veya kontak olmadan motosiklet ateşleme yapmaz. Ateşleme yapmayınca da hiç bir türlü çalışmaz.
Vurdurmanın immo ile alakası yok. Enjektörlü motorlarda önermiyorlar. Ama motosikletimi vurdurduğum oldu 4-5 sefer. Akü bulup gelmektense, motosikletimi vurdurdum.

kasko olayına dikkat edin. Çalınma şartlarını ve teminatlarını iyi okuyun. Ben sorduğumda kapalı garajda kilitli iken çalınırsa falan demişlerdi. Koyim öyle kaskoya deyip, yaptırmadım kasko. Şirketlere de hak veriyorum da, neyse.

F54

eğer akü komple bitikse yani anahtarı takıp çevirdin gösterge dahi gelmedi diyelim anahtar değil istersen o deliğe kendini sok gene de çalışmaz
arkadaşlar son teknolojisi yakıt sistemine sahip motorlarınızı vurdurmayın tavsiye edilmez eğer elektronik bir devreye zarar verirseniz hiç tahmin edemeyeceğiniz zararlar verebilirsiniz gidin yeni akü alın çünkü takviye de işe yaramayacaktır

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar